Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - Może tak najpierw się przedstawimy? - Alice zapytała - Ja mam na imię Alice Pavile Mag Klasy S, miło poznać - Alice wyciągnęła rękę do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Abigail-powiedziała i podałą rękę dziewczynie w okularach.-Chcę się zapisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Trevor przyjrzał się dziewczynie. - Trevor, jestem mistrzem gildii. - przedstawił się. - Gdzie chcesz mieć znak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Dzień dobry-przywitała się niepewnie Abigail, po czym wskazała na prawą część swojej szyi-Tutaj, najchętniej biały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) - Okej. - powiedział, zaczął robić znak. Po chwili skończył. - Gotowe. Witaj na pokładzie - powiedział. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Dziękuję-odpowiedziała wesoło, po czym usiadła na stołku przy barze. Nie bardzo wiedząc co ma ze sobą zrobić, siedziała w milczeniu. Po chwili jednak odezwała się: -Em, kiedy tu weszłam, o czymś rozmawialiście. Można wiedzieć o czym?-zapytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - O typach magii. - powiedział. - Możesz coś powiedzieć o swojej magii? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Edge wreszcie się zdecydował i wszedł w ruiny. Było trochę ciemno ale po chwili się przyzwyczaił i zaczął szukanie artefaktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Em, nie wiem jak ją określić-powiedziała nieco speszona, ale szczęśliwa-Jest bardzo potężna, ale bardzo wymagająca. Osobiście nazwałam ją Magią Królowej Lodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Och, magia lodu. Mamy tu lodowego smoczego zabójce więc w razie czego będziecie mogli współpracować. - powiedział Trevor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Smoczy...Zabójca?-spytała z niedowierzaniem Abi-Prawdziwy, chodzący, żywy Smoczy Zabójca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - No, jak ostatnio go widziałem to wyglądał na żywego. - powiedział Trevor. - Ale tak, prawdziwy, żywy smoczy zabójca. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Łał-odetchnęła-A widzieliście już, jak używał magii? Smoczy Zabójca.I do tego posługujący się magią lodu. Widzę, że nie mogłąm trafić lepiej-powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Nie jeszcze. Poszedł na misję, ale to raczej coś prostego więc pewnie się spotkacie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Po pewnym czasie Edge odnalazł artefakt. Wrócił na chwilę do gildii.- Siemka. Przyszedłem coś wszamać.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Gdy mężczyzna podszedł do baru, Abigail spuściła wzrok i przyglądała mu się nieśmiało. Nie wiedziała nawet, czy to jest ten Smoczy Zabójca. Mimo wszystko, bała się podnieść wzrok. A raczej wstydziła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 O. Jakaś nowa? Miło mi jestem Edge. Lodowy smoczy zabójca.- przedstawił się i podał rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) -Emm-Abi podała rękę, ale nie była w stanie wydobyć z siebie nawet słowa. Uśmiechnęła się i natychmiast spuściła wzrok. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Edge spojrzał na dziewczynę.- Coś się stało?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) -Po prostu zawsze podziwiałam Smoczych Zabójców. Bliźnacze Smoki z Sabertooth, i Zabójców Smoków z Fairy Tail, zanim...znikneli. Nigdy nie myślałam, że będę z kimś takim w gildii. Nawet nie myślałam, że poznam kogoś takiego- uśmiechnęła się do Edge'a. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Aha. Więc jak się nazywasz?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Abigail-odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Miło mi.- powiedział siadając obok niej. Poprawił włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Chcąc przerwać milczenie, Abi znowu się odezwała: -Niedługo zaczyna się Turniej Magiczny. Czy nasza gildia weźmie w nim udział, czy raczej nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Owszem, zamierzam wziąć w nim udział. Jeszcze nie podzieliłem drużyn, przydało by się sprawdzić kto jest najsilniejszy itd. - powiedział Trevor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts