MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -To fajnie. Zwłaszcza podoba mi się nagroda za pierwsze miejsce. Tyle klejnotów. Możnaby za to kupić całą Magnolię.-Abi powiedziała rozmarzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Hej ale nie zapędzajmy się tak, pamiętajmy że do pokonania są po drodze najsilniejsze gildie Magnolii, tak czy inaczej ja mogę być w składzie w tych zawodach. Znam style walki chyba wszystkich magów z Lamia Scale więc będę mogła przeciw nim walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 A no tak.- przypomniał sobie Edge. Odniósł artefakt i wziął nagrodę i wrócił do gildii.- Nie jestem chciwy. Ale kasa zawsze się przyda.- powiedział siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Bądźmy dobrej myśli, a konkretniej takiej, że ich rozniesiemy-uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Cóż, mamy ciekawy skład. - przyznał. - Ale nie wiadomo czy wygramy. - dodał po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -To jest ten wspaniały element niepewności-odparła Abi śmiało na słowa Mistrza-Jednocześnie zniechęca i zagrzewa do walki. A z takich bardziej przyziemnych spraw, mogłąbym prosić o coś do picia?- spytała się Eve. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Co chcesz? - zapytała Eve obojętnie. - Ej, a tak swoją drogą, nikt poza mną nie wie jakiej magii używasz Eve. - stwierdził Trevor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Edge przez nikogo nie zauważony opuścił gildię i ruszył w stronę najwyższej góry znajdującej się przy mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Sok, jeśli jest-odpowiedziała nieco wystraszona, po czym już zamilkła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Nie bój się Eve. - powiedział Trevor. - Ona jest po prostu zamknięta w sobie, nie ufa ludziom, spokojnie, za jakiś czas nie będzie taka niemiła. - powiedział. Po chwili Eve wyszła z kuchni i postawiła szklankę soku przed dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Dziękuję-powiedziała i wypiła duży łyk, zastanawiając się, jak ma zareagować na słowa Trevora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Edge po pewnym czasie wszedł na najwyższą górę. Ściągnął koszulkę i zaczerpnął zimnego powietrza które tam wiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Tak przy okazji. - zaczęła Eve. - Też jestem smoczym zabójcą... - powiedziała. Trevor napił się rumu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Abi zachłysnęłą się sokiem. Odkasłała i próbowała złapać oddech. Spojrzała na Eve i powiedziała -Przepraszam... Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Za co mnie przepraszasz? - zapytała Eve zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) -Nieważne-odburknęła i, speszona, spuściła wzrok-Zadania są na tamtej tablicy, tak? To może pójdę jakieś wykonać. Ruszyła w stronę tablicy z zadaniami i, nie patrząc nawet na treść, wzięłą zadanie o pierścinku. Wyszła z gildii szybkoim krokiem w stronę jeziora. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Smocza zabójczyni? Jak miło.- stwierdził Edge bo wrócił gdy dziewczyna mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Dziewczyna, kiedy w końcu dotarła nad jezioro, opanowała się i przeczytała treść zadania. "Znaleść pierścionek w jeziorze? Super, to jak szukanie igły w stogu siana." pomyślała Ponieważ jednak potrzebowała pieniędzy na wynajem mieszkania, zabrała się do poszukiwań. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 ((Nie wiem jak mu się udało tam wrócić ale okej.)) Eve spojrzała na Edga obojętnym wzrokiem i wróciła do kuchni. Trevor siedział przez pewien czas myśląc nad czymś. Po chwili podniósł głowę. - Jeśli chcemy wziąć udział w turnieju musimy ogarnąć kto do jakiej konkurencji pójdzie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Alice ciągle się przysłuchiwała. - Eve potrzebujesz pomocy - Alice zapytała. - Ja do siłowej i szybkości, mam takie jedno zaklęcie które zwiększa moją szybkość. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Mokra, zmęczona, ale szczęśliwa z powodu wypełnionego zadania Abigail wróciła do siedziby gildii, wcześniej załatwiając sprawy mieszkania. Usiadła przy barze i, zrezygnowana, nie odezwała się ani słowem. Oparła głowę na blacie i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Ja bym się z nimi pobawił magią.- stwierdził Edge patrząc na śpiącą dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Dam radę. - rzuciła obojętnie Eve. Spojrzała na śpiącą Abigaili, podniosła ją jedną ręką i zaniosła na górę. Położyła ją na łóżku w swoim pokoju i wyszła aby wrócić na dół. - Dobra, ty do szybkości. Jeśli będzie jakaś walka w parach Edge powinien być w parze z Abigali, ten sam żywioł. Resztę jeszcze obmyślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Abigail w końcu się obudziła. Zorientowała się, że znajduje się w czyimś łóżku. Poczuła, że cała poduszka pod jej głową jest mokra. -Cholera-powiedziała Wstała najciszej jak umiała z lóżka, jednak nie wyszła w pokoju. Chciała się dowiedzieć,kto ją tu przyniósł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Pokój Eve był minimalistyczny. Nawet bardzo. Oprócz łóżka była tam tylko szafa i biurko. Sama Eve weszła do pokoju. - Wstałaś. Przyniosłam cię tu bo zasnęłaś na ladzie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts