Cipher 618 Napisano Październik 20, 2015 Autor Share Napisano Październik 20, 2015 Gorąca czekolada. wygrywa.Ostatnio mam dość pewnej reklamy. 7 Days, czekoladowy czy "tradycyjny" rogalik z czekoladowym nadzieniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 A czym to się różni? Bo nie bardzo wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Days, po prostu mi smakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 A czym to się różni? Bo nie bardzo wiem"Normalny" po 2 dniach będzie czerstwy. Taki 7 days będzie czerstwy po 2 latach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Jeśli "tradycyjnym" nazwiemy taki domowej roboty, a nie 7days ze sklepu to biorę tradycyjny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Dobra, też biorę tradycyjnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2015 Autor Share Napisano Listopad 2, 2015 Tradycyjny. I dobrze Pieczywo, które ma 2 lata przydatności do spożycia to chemia w formie ciasta. Biorąc pod uwagę "święto", którego nie lubię (żeby nie było - "cheloł łin") Miętówka wyglądająca jak zgniły ząbek czosnku czy jabłkowy cukierek w kształcie gnijącego 'brokuła" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Jabłkowy cukierek w kształcie gnijącego brokuła? Niech będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2015 Cukierek jabłkowy wygrywa. Beza czy chałwa? (smak dowolny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Ja poproszę chałwę dobrej jakości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Beza . W sumie to nigdy nie jadłem chałwy ale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 To jest dość ciężki wybór i oba słodycze mają wady (a raczej jedną....jak zjesz wiele to robią się niedobre)....ale wolę chałwę, gdyż beza sama w sobie nie ma smaku, jest jedynie słodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Chałwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2015 Chałwa Piernik czy makowiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Grudzień 17, 2015 Share Napisano Grudzień 17, 2015 Piernik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 17, 2015 Share Napisano Grudzień 17, 2015 Piernik i ani mi się ważcie na niego nie głosować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 17, 2015 Share Napisano Grudzień 17, 2015 29 minuty temu FrozenTear7 napisał: Piernik i ani mi się ważcie na niego nie głosować Makowiec 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Piernik na 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2015 Nie wiem co ma piernik do makowca, ale wygrywa Czekoladowy mikołaj (dlaczego one są puste w środku ) czy czekoladowa choinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Mikołaj. Choinki nigdy nie jadłem ;-; (also wracając do starego fanta i mirinda. Różnią się tym: fanta nie ma pomarańczy, ma gaz. Mirinda też ma gaz ale tą pomarańcze w niej CZUĆ. Just say) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 (edytowany) Choinka. Czekoladowa Choinka. Edytowano Grudzień 21, 2015 przez Fafkes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Chyba Mikołaj, ale z nimi i z choinkami jest ten sam problem - duża część egzemplarzy jest z badziewnego wyrobu czekoladopodobnego. Te lepsze jednak smakują tak samo, więc miejsce przyznaję za możliwość odgryzania głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 2, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2016 Cóż. Mikołaj (powietrze... Znaczy się, "atmosfera ochronna" gratis). Chińska podróbka Chupa Chupsa ("chipa chaps") czy rosyjska podróbka ptasiego mleczka - oryginalne Wedla (V. Wedeow ptasie mleczko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 To niech będzie... podruba Chupa Chupsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Ruskie ptasie mleczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts