Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 No to gramy.-mruknął siadając obok niej.-Wybieraj.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - A która to część? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Mam ttzecią.-odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Szkoda że nie piątą. Ale okej, jak masz nekrosi to biorę Inferno. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Piątka się znajdzie.- odpowiedział wchodząc do jednego folderu i włączając grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - To w takim razie biorę orków. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Heh. Spoko.- odpowiedział biorąc Inferno. (Po skończonej grze.) Szybko dzień minął.- powiedział do dzoewczynyHeh. Spoko.- odpowiedział biorąc Inferno. (Po skończonej grze.) Szybko dzień minął.- powiedział do dziewczyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Cóż, to było łatwe. GG izi i tak dalej. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Tak, a ty co tu robisz? - Zapytał trochę podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Dostałem list ze mam się tu zjawić jeśli chcę ale oczywiście samolot mi się spóźnił - odparłem wyciągając list z kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Ahh no tak, brakowało mi kogoś w tej grupie. Chcesz żebym cię oprowadził? - Alex zapytał uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan zaśmiał się.- Miło było w końcu zagrać ze strategiem. Prawdziwym.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Mi też było miło. - powiedziała. - A tak na nagrodę dodatkową. - powiedziała i podniosła koszulkę tak że Logan zobaczył jej biust. - Bonus. - stwierdziła zasłaniając je i uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Hehe. Nie musiałaś.- powiedział cały czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Jestem trochę bezwstydna. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Widać.- odpowiedział z uśmiechem. Nadal był czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Nie mam się czego wstydzić. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Masz rację. Piersi niczego sobie.- odpowiedział siadając w fotelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Wiem. - powiedziała siadając na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan przymknął oczy a po chwili zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Serana spojrzała na śpiącego Logana, poszła na chwilę do łazienkii w potem wróciła do jego pokoju i położyła mu coś na łóżku. Poszła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan obudził się. Przeciągnął się i spojrzał na łóżko. W cieniu coś leżało.- Co to jest?- zapytał samego siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Serana wróciła do pokoju. Rozpakował się i położyła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan podszedł do łóżka i gdy zobaczył co tam leży zamurowało go. Wsadził przedmiot do kieszeni i ruszył do pokoju dziewczyny. Zapukał w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) - Otwartę. - powiedziała siadając na łóżku. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts