Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan wszedł.- Zostawiłaś u mnie coś.- powiedział wyciągając przedmiot z kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Wiem. - powiedziała. - zatrzymaj sobie. - dodała i uśmiechnęła się. Wstała, podwszła do niego szepnęła mu coś do ucha od czego Logan się zarumienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan zrobił się czerwony.- To ja ci je może zostawię.- powiedział kładąc przzedmiot na szafce i zbierając się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Serana wzięła przedmiot i rzuciła go Loganowi. - Zatrzymaj sobie. - powiedziała. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Nie.- warknął odrzucając przedmiot i wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Serana wróciła na łóżko. Położyła się i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Logan wrócił do pokoju i usiadł w fotelu. Przetarł twarz i po chwili zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Jeśli nie sprawi ci to kłopotu , byłbym wdzięczny - odparłem. - A tak w ogóle Nazywam się Maril - dodałem po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 ( jest już ok.17 co nie?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Dobra to najpierw ci pokaże dormitorium i zostawisz rzeczy w pokoju a potem zaprowadzę cię do klas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Dobrze niech będzie - odparłem z uśmiechem na twarzy że w końcu przestanę to dźwigać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Logan wstał i ruszył pozwiedzać szkołę. Cierpiał na bezsenność. Po pewnym czasie przypomniał sobie że u Serany zostawił telefon. Ruszył do jej pokoju. Zapukał i otwierając drzwi zapytał.- Można?- w jego głosie można było wyczuć niepewność. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Serana wzdrygnęła się i podniosła do siaadu tak że było widać tylko jej tułów. - T...tak. - wyjąkała. Oddychała zmęczeona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Ja ci może w czymś przeszkadzałem?- zapytał cały czerwony. Ona chyba się nie... Nie to głupie. pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Trochę. - powiedziała. - Twój telefon leży na stole. - wskazała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Logan zrobił się cały czerwony. Wziął telefon i wyszedł.- Sorki.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Serana odetchnęła z ulgą. Znowu się położyła się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Logan wszedł do pokoju i wskoczył do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Serana wstała. Miała na sobię tylko koszulkę i majtki bo to w tym spała. Poszła do pokoju Logana, zapukała. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Otwarte.- powiedział. Twarz miał ukrytą w poduszce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Serana weszła do pokoju. - Em, chciałeś coś wcześniej? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Tylko telefon.- wymruczał z poduszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) - Mam wyjść? -zapytała. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Jak chcesz to zostań.-powiedział. Nie wyciągał głowy z pod poduszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Alex oprowadził chłopaka po szkole, byłą godzina 20. - Dobrze wracaj do swojego pokoju. Ja muszę zdjąć tą zbroje. - Alex ruszył w kierunku swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts