Cahan Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 @Triste Tak, to strój plagowego lekarza, a koło steampunku to nawet nie stało. Niestety, nie umiem wygiąć się w pałąk i nie lubię jak coś mi gnije na twarzy. Za to jestem przekonana, że Solar i druhny będą zachwyceni jak zobaczą dodatki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Tak BTW, kto druhną i dlaczego Verlax? I kto będzie świadkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Jak to kto druhną? Matyas, Dolar, Kingu i Ty. A świadkiem może być dowolna osoba, której nie lubię... kto tam nas parował na SB? A Verlaxowi radzę trzymać się z dala od linii strzału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Niestety, nie umiem wygiąć się w pałąk Trzeba się nowych sztuczek nauczyć. Poczytać jakieś mądre indyjskie książki... Przyda się na nowej drodze życia 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Cahan, organizujesz wesele sama czy Solar ci pomaga? Ciekawe jakie ubrania wybrałaś dla druhien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Solar przygotowuje wixę po. Już sprowadził słynną ruską kapelę - NKWD. A po nich gra Armia Czerwona. Dla druhien? Z takim wzorem: 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Chór Alexandrowa naprawdę ładnie śpiewa. Dobry wybór. Mam nadzieję że każdy z MLPPolska dostanie zaproszenie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 To ja chcę zrobić tort weselny! Huehuehue~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 W takim razie, mam dla ciebie prezent idealnie pasujący do stroi druhen. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Też mam prezent ślubny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Spadaj Dayan, tylko ja mam tu prawo do udzielania ślubu, jako jeden z tych którzy przyczynili się do stworzenia tego związku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Nie masz. Tego ślubu może udzielić tylko George R.R. Martin. Jego śluby są takie piękne, że bym takowym nie pogardziła Edytowano Styczeń 29, 2015 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie masz. Tego ślubu może udzielić tylko George R.R. Martin. Jego śluby są takie piękne, że bym takowym nie pogardziła Tak, jego śluby są zabójczo piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Ja mogę być mistrzem Painta, to znaczyyy... fotografem. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) To zdjęcie to za dużo nawet dla mojego spaczonego mózgu. Anthro Nacht Schatten x Lenin to przerazająca perspektywa... EDIT: I odejmij temu Solarowi ze 20 cm. Wiesz, on jest mojego wzrostu. Edytowano Styczeń 29, 2015 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Can you feel the love tonight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 No i ktoś z redakcji będzie musiał napisać relację z wesela. Przeczytacie o tym już wkrótce i tylko u nas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 EDIT: I odejmij temu Solarowi ze 20 cm. Wiesz, on jest mojego wzrostu. Na szczudłach jest 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Tego ślubu może udzielić tylko George R.R. Martin. Za moją prośbą, Martin zmienił zawód... Jest, więc gotowy do udzielenia ślubu. Nie ma za co. Edytowano Styczeń 29, 2015 przez Branthos 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 kolejny dowód miłości Cahan do Solara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 To się nazywa przegrać życie, przez cytat wyrwany z kontekstu Niech ktoś mnie zabije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Proponuję kapsułkę z cyjankiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Niech ktoś mnie zabije. Dlaczego? Ksiądz Martin, tylko czeka na ślub. Wszystkie prezenty gotowe. Stroje dla druhen i Ciebie przygotowane. Zdjęcie do rodzinnego albumu również , nie mówiąc już o sztucznych ogniach i torcie weselnym. DLACZEGO CHCESZ TERAZ ZREZYGNOWAĆ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Wiesz, ja go chyba nie kocham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 @Cahan Wydaje ci się - jesteście dla siebie stworzeni. @Branthos Sztuczne ognie, yeeey! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się