Accurate Accu Memory Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 A oto playlista z nagraniami, jeszcze nie wszystkie, ale się uzupełni https://www.youtube.com/playlist?list=PLAA3asTkM_U4-QxztFgLUayQpHVi1A43F 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Super! Będę mógł obejrzeć te prelekcje na których mnie nie było, świetnie, że masz te nagrania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Łał, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Ah, zapomniałbym! Fantastycznie dziękuję Mentosowi i Kitty za 4 dniową gościnę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Osobne gratulacje trzeba złożyć na ręce Ganneta. Załapałem się na ostatnie piętnaście minut jego prelekcji, ale z czystym sercem mogę powiedzieć, że była ona przeprowadzona rewelacyjnie. Gannet - Jesteś chłopie poeta Idź na uczelnię i rób doktoraty, a potem weź się za wykładanie, bo to chyba twój specjalny talent! Tak mi się zdaje, że ciekawe prelekcje były i są siłą Krakowskich meetów. Wykłady aTOM-a i Spidiego - bardzo dobre, a na dodatkowy plus doliczam im fajnie wykonane prezentacje multimedialne. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich wykładowców! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Popieram! Prelekcje były na bardzo dobrym poziomie. Zresztą większość czasu na nich spędziłem, i nie żałuję. Teraz tylko czekać na następnego meeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Dziękuję Co do Gannetta to odpowiem za niego, że pośród wielu innych archeologów, to on autentycznie świetnie wykłada i żałuję, że na moim uniwerku jest niewielu pracowników o takim talencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się