SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Miłość aż do śmierci i jeszcze dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Ja czuję co się święci. Opętał ich zły duch... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Sorki, Cahan, ale muszę to wstawić Edytowano Luty 9, 2015 przez SoulsTornado 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Czas rozkręcić tę imprezę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Zdecydowanie: Wyczuwam zaiste wystrzałową imprezę i gorącą miłość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Cahan, mam dla Ciebie złą wiadomość. Ciągnie Cię do Solara. AK-47 jest... radziecki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 "Ogień zwalczaj ogniem" A ten spam to bardziej by pasował do "Zaręczyn". Jeszcze jakiś kolorowy się zainteresuje. Tyle ostów. Pokasujmy wszyscy te posty, dobrze radzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Nie no, nie możemy stawać na drodze prawdziwej miłości jakimiś przenosinami postów. A tak w ogóle, co sądzicie o recenzjach fanfików w tym numerze? Edytowano Luty 9, 2015 przez SoulsTornado Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Czeka cię burzliwy romans z Solarem. Jeszcze 16 postów Da zdrawstwujet sowieckomu sojuzu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Tak szczerze, to sam muszę przeczytać wreszcie złożony numer. Niby wszystkie artykuły już przejrzałem, ale zostały obrazki Jeszcze jakiś kolorowy się zainteresuje. Edytowano Luty 9, 2015 przez SoulsTornado 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Numer? Skład jak zwykle się doskonale popisał. W końcu Macter to klasa sama w sobie. No i komiksy i fanfik były spoko. Edytowano Luty 9, 2015 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) A, to zwyczajowo. Fanfik czytałem sprawdzałem, więc został komiks i ogólna estetyka. Choroszo A reklamy są? Edytowano Luty 9, 2015 przez SoulsTornado Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Bardzo zaintrygował mnie felieton Cygnusa. A wasze opinie na ten temat? (NABIJAĆ JESZCZE 12 POSTÓW) Edytowano Luty 9, 2015 przez Matyas Corra 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) A podobała ci się "Elektrohydrodynamika..."? Sowieckij cziełowiek pierwym pobywał w kosmosje. Edytowano Luty 9, 2015 przez Zena92 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Oj tak, uważam, że była dosyć ciekawym artykułem. Chociaż to nie moje pole działań, miło się to czytało. Plus, widać, że zostało w to włożone sporo pracy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Mi się spodobał artykuł z cyklu "Cahan uczy i bawi". Nie piszę fanfików, ale po lekturze tego poradnika może coś machnę. Może po rosyjsku? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Bardzo seksowna ładna Księżniczka Luna na okładce. Czy ktoś wie co to za autor? Komandir korjablja, syn Ziemli otlicznyj parien. Edytowano Luty 9, 2015 przez Zena92 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Osobiście nie czytam jej cyklu, ponieważ nie interesuje mnie tworzenie fanfików. Ale mam nadzieje, że przyda się przyszłym twórcą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 A elektrohydrodynamika też fajna. Niestety nie znam autora okładki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Kurcze szkoda. Chętnie dodałbym go do watchów na Deviancie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 http://ponykillerx.deviantart.com/art/Lunatic-282861060 proszę, mam nadzieję, że się przyda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Momencik, spróbuję znaleźć Widzę, że kolega znalazł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Zastanawia mnie natomiast, ile osób wzięło sobie gry przedpotopowe Dolara do serca, i w którąś z nich zagrała 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Ja tam lubię czasem wrócić do klasyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Watch poszedł Ze starymi grami jest taki problem, że obecne komputery są na nie za dobre i często trzeba używać emulatora dosa co jest dość kłopotliwym. W końcu nie każdy potrafi obsługiwać dos-boxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się