Krulig Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 ((Nie było mnie kilka dni, więc nie czepiać się niedociągnięć! ;_; )) Dzisiaj Oz nie poszedł do szkoły, źle się czuł. Polepszyło mu się dopiero gdzieś popołudniu. Postanowił wyjść na miasto zrobić zakupy i przy okazji kupić lekarstwa. Żyć z demonem, który ciągle je mięso(takie ze sklepu) jest udręką!((Nie było napisane, że postać nie może się opiekować demonem )) Dodatkowo później zaczął padać deszcz co chłopak doszczętnie przemoknął. Gdy wrócił do domu był strasznie zmęczony, a przez to, że zmoknął znów się źle poczuł. - Jak na nienawidzę deszczu... - mruknął po czym wszedł do swojego mieszkania i padł przed drzwiami. Usnął i spał tak pod drzwiami aż do następnego dnia. ((Dziękuję, nie krytykować )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) - Ja mogę spać na kanapie - powiedziała i upiła łyk herbaty. [i przyjdzie do niego bo znowu będzie burza ] Edytowano Luty 22, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Autor Share Napisano Luty 22, 2015 (( ( ͡° ͜ʖ ͡°) )) - Znaczy, to nie jest duży dla mnie problem, nie robi mi dużej różnicy gdzie śpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Już wystarczająco robisz pozwalając mi zostać - powiedziała i usiadła na kanapie. - Masz jakąś poduszkę i koc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Autor Share Napisano Luty 22, 2015 - Tak, zaraz przyniosę. - powiedział i poszedł do drugiego pokoju, na łóżku tam leżała Lu, w formie fretki. Po chwili jednak wstała i przeniosła się na małe posłanie przygotowane dla niej. - Wiesz, ta dziewczyna chyba cię lubi. Powinieneś uważać żeby tak zostało. - powiedziała Lu. Eden wziął koc i poduszkę. - Wiem Lu. - powiedział i wyszedł z pokoju. Położył koc i poduszkę na fotelu. - proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Dziękuję - powiedziała z lekkim uśmiechem. Wzięła koc i poduszkę, po czym położyła je na kanapie. - Mam nadzieję, że nie obrazisz się jeśli będę spać w twoich ubraniach? W moich pójdę jutro - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Autor Share Napisano Luty 22, 2015 - Nie, nie przeszkadza mi to. - uśmiechnął się. - W takim razie dobranoc. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Dobranoc - powiedziała cicho. Położyła się na kanapie i przykryła się kocem. Zamknęła oczy i westchnęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Autor Share Napisano Luty 22, 2015 Eden poszedł do swojego pokoju i położył się. Westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Dziewczyna zasnęła zmęczona całym dniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 ((Robić już przeskok czy Hehesz chce sobie z postacią Szeri pogadać? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (( Przeskok pls xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 ((K m8)) Ogólnie kiedy wszyscy powracali do siebie, ewentualnie poszli spać i była noc, zaczęła się kolejna burza, jednak rano już nie było ani burzy ani deszczu za to wszystko było mokre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (( Powiedzmy że postać Hehesza wróciła do siebie xD )) Accelerator obudził się na kanapie. Zobaczył że Misaka leży na nim w ubraniu i w ogóle, ale postanowił jej nie budzić. - Ech... Powinienem jej przypilnować żeby się położyła. - mruknął cicho i zaniósł ją do łóżka. Poszedł do kuchni i zaczął robić śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Exera obudziła się z lekkim bólem głowy, jaki towarzyszył jej po każdej burzowej nocy. Otworzyła oczy i równie szybko spadła z łóżka. Co ona robiła w łóżku obok Edena?! ~·~tej nocy~·~ Obudziły ją grzmoty. Patrzała w ciemność szeroko otwartymi oczami. Wzięła koc i wstała z kanapy. Zaczęła macać po ścianach, aż nie znalazła drzwi do pokoju Edena. Weszła tam niepewnie, on akurat się obudził pytając o co chodzi. Ta położyła się obok niego mówiąc, że się boi. Ostatnie co pamiętała przed zaśnięciem to to, jak chłopak przytula ją do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 Eden słysząc upadek obudził się. - Hę? Co? - zapytał rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Aał... - mruknęła masując łokieć, na który spadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 Eden usiadł na łóżku i pomógł dziewczynie wstać. - Boli? - zapytał wskazując na łokieć. ((Ah, Eden spał w samych bokserkach )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 [Zboczeee~wibrato~nieec ] - Trochę - mruknęła przenosząc wzrok na niego. - Zapomniałam, że przyszłam fo ciebie do pokoju i trochę się wystraszyłam - dodała zawstydzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 ((Ale tak jest wygodnie ._. )) - Spoko. W każdym razie... trzeba do szkoły. - powiedział Eden wstając. - Zrobię jakieś śniadanie czy coś. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 [Dobra, cicho ] - Em.. w porządku - uśmiechnęła się blado. Nadal czuła się głupio, że tak gwałtownie zareagowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 (( ._. )) Eden poszedł do kuchni i zrobił kilka kanapek z serem i szynką. Nie miał zbytnio z czym tego zrobić ale cóż. Po chwili wrócił z talerzem do swojego pokoju. - Ech, nie chce mi się iść do szkoły... - westchnął stawiając talerz na łóżku pomiędzy nim a Exerą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Dziękuję - powiedziała cicho biorąc kanapkę. - Mi też nie. Na dodatek głowa boli mnie coraz bardziej. - dodała ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 - Ech, w sumie jakby jeden dzień pominąć chyba nic się nie stanie. Można powiedzieć że źle się poczuło przez deszcz i w ogóle. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Myślisz? - spytała spoglądając na niego niepewnie. - Dobrze by było.. - to mówiąc połknęła kolejny kęs kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts