Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 Eden złapał podbródek dziewczyny i podniósł jej głowę tak że spojrzała mu w oczy. - Wstydzisz się mnie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna spojrzała mu w oczy. - Może trochę? - powiedziała cicho. - Ale nie w złym tego słowa znaczeniu - dodała szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - A czemu tak się wstydzisz? - zapytał przysuwając trochę swoją twarz do jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - N-nie wiem.. - powiedziała coraz bardziej czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 Eden przysunął się jeszcze trochę tak że stykali się praktycznie nosami. - Nie wiesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - J-ja... - zająkała się. Jej policzki przybrały mocny czerwony kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Ty? - zapytał patrząc jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna nie odpowiedziała, jedynie patrzała mu w oczy. W tamtym momencie zapomniała nawet, jak się nazywa. Nie wiedziała, co ma teraz zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Odebrało ci mowę? - zapytał patrząc jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna zamknęła oczy, spod których zaczęły lecieć łzy. - Dlaczego mi to robisz? - załkała. - Czemu się ze mnie nabijasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Nie nabijam się z ciebie i nie miałem takiego zamiaru. - powiedział. Wytarł łzy z jej policzków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - To dlaczego się tak zachowujesz? Sprawia ci przyjemność to, że się wstydzę? - załkała. Wyrwała się z jego uścisku i pobiegła do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 Eden wstał, poszedł pod łazienkę. - Przepraszam, to nie jest tak że sprawia mi to przyjemność, uważam to za uroczę po prostu, no i owszem, droczyłem się z tobą, przepraszam. - powiedział i usiadł pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna zdjęła ubrania Edena i założyła swoje, który przez noc zdążyły wyschnąć. Była wściekła, ten miał jeszcze czelność się z niej nabijać! Przez chwilę myślała, że... Exera zaczęła śmiać się cicho ze swojej głupoty. Odłożyła nie swoje ubrania, poprawiła włosy i wyszła z łazienki. Bez słowa skierowała się do korytarza, wcześniej wygładzając spódnicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Przepraszam. - powiedział Eden wstając. - Naprawdę... - dodał. ((Jakby co z jego mieszkania może wyjść ale drzwi na zewnątrz od klatki schodowej będą zamknięte.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [On chce ją więzić, czy jak? ] Dziewczyna nie zwróciła uwagi na słowa chłopaka. Założyła buty, wzięła plecak i wyszła z mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 ((To nie on, tylko wynik wczorajszej burzy )) Eden zamknął drzwi i usiadł pod nimi, po chwili wstał i poszedł do pokoju i zaczął się ubierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) [spokojnie, ona zawsze sobie poradzi. ] Dziewczyna zeszła na dół i już chciała wyjść na zewnątrz, jednak drzwi były zamknięte. Wściekła uderzyła w nie pięścią, jednak gdy to nic nie dało złapała klamkę i przytrzymała. Zamknęła oczy, a metal zaczął topić się pod jej dłonią. Gdy zamka już nie było drzwi same się otworzyły, a Exera wyszła jakby nigdy nic z budynku. Edytowano Luty 24, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 ((Ale to jest magiczna pieczęć ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [Jak kuźwa?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [To co, nie można tego używać? Błąd? Mam usunąć? ;_; ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Accelerator położył się obok Misaki i po chwili zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 ((No nie może przejść, ale drzwi do piwnicy są otwarte)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [ Ehh... ] Dziewczyna zdenerwowana do granic możliwości wróciła na górę do Edena. - Możesz otworzyć mi drzwi do klatki? - spytała oschle. - Chciałabym wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Ale jak to są zamknięte? Powinny być otwarte. - powiedział idąc na dół. Dotknął drzwi. - Są otwarte, ale zablokowane. - powiedział, odwrócił się i spojrzał na otwartą piwnice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts