Szeregowa WW Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Accelerator zaczął szukać Misaki tam gdzie powiedział mu Eden. Rozglądał się na wszystkie strony ale jej nie widział. Dostrzegł Exerę i podszedł do niej. - Widziałaś tą dziewczynkę? - zapytał i pokazał jej zdjęcie Misaki w telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Misakę? Tak - uśmiechnęła się. - Mówiła, że idzie do domu. Poszła tam - wskazała kierunek, gdzie pobiegła dziewczynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 (edytowany) Accelerator westchnął. - Durny bachor... Poszła w złym kierunku.... - mruknął i spojrzał na swoją laskę o którą się opierał. - Szkoda że nie mogę iść szybciej... Jeszcze wejdzie w jakiś ciemny zaułek i coś jej się stanie... - pomyślał i westchnął. Edytowano Luty 28, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Może pójdę z tobą? - spytała. - I tak się tu kręciłam bez celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Jak sobie chcesz... - mruknął i ruszył przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Dziewczyna zaczęła iść obok Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Accelerator szedł przed siebie rozglądając się.Mam nadzieję że nie będzie następnej burzy... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 Po chwili wszystkie światła, neony, lampy. Ogólnie wszystko co elektryczne, zgasło. I to w całym mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Co jest?- mruknęła Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Dziewczyna pisnęła wystraszona. Przed oczami pojawiła jej się wczorajsza noc i dzisiejszy ranek. Burza, ciemność, strach, demon. I Eden. Nie wiedziała czemu, ale w tamtym momencie pragnęła, by ją przytulił i szeptał kojące słowa tak, jak wcześniej. - Co się dzieje? - krzyknęła. Zaczęła panikować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Spokojnie. - powiedział do niej wciąż idąc na przód. - Pewnie jakieś masowe wyładowania elektryczne i tyle. Bywało gorzej. Misaka w tym czasie szła jakąś ciemną uliczką, a gdy zgasły wszystkie światła odrobinę się przestraszyła. Miała w sumie trochę mocy żeby zasilić kilka lamp w pobliżu ale wolała na razie nic nie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 Eden zobaczywszy że cały prąd wywaliło poszedł na korytarz, korki działały więc coś jest nie tak. Ubrał buty i wybiegł na dwór, pobiegł w stronę centrum. - Demon... to pewne... - powiedział pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Serana pobiegła w stronę centrum. Miała przeczucie, że coś tam spotka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Tch... Cholera... To pewnie demon... - mruknął. Nie wiedział czy ma dalej szukać Misaki czy wyeliminować zagrożenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Dziewczyna od zawsze bała die takich sytuacji. Jej oczy zaszły łzami i skuliła się na ziemi cicho łkając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 Eden po jakimś czasie zobaczył na ziemi skuloną Exerę, podszedł do niej. - Wstawaj. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Dziewczyna skuliła się jeszcze bardziej i schowała twarz w dłoniach. Nie chciała, żeby Eden znów widział jej łez. Nawet bez patrzenia na niego wiedziała, że to on. Wszędzie poznałaby ten głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 Eden złapał dziewczynę za barki i podniósł ją. - Nie możesz leżeć na ziemi, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt że to miejsce publicznie i gdzieś tu jest demon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - N-nie, zostaw... - te słowa brzmiały o wiele lepiej w jej głowie, ale w tamtym momencie nie dba o to. - Dlaczego znów mi pomagasz? - szepcze patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 - Może dlatego że cię lubię... a może dlatego że czuje się winny że sądziłaś że się z ciebie nabijam. A może to poczucie obowiązku. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Ale wtedy przecież nabijałeś się ze mnie - mowi poważnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 - Nie nabijałem się... nie chciałem żeby to tak wyszło... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - To jestem naprawdę ciekawa co robiłeś! - zaczęła być zła - Najpierw zacząłeś mnie uwodzić, by na koniec zacząć śmiać się z mojej wstydliwości! - wytarła policzki rękawem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 - Nie śmiałem się... po prostu uważam to za uroczę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Jakoś wtedy tak to nie brzmiało - powiedziała słabo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts