Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Dziękuję, ale nie mam ochoty.. - powiedziała cicho. Zaczęła zastanawiać się co za wilk podglądał ich wśród drzew. Miała nadzieję jeszcze go kiedyś zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 W tym samym czasie z krzaków wyleciało mięso z sarny.Była go ogromna ilość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (fruwające mięso, ale odlot xd ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Zza jednym z drzew stał tajemniczy wilk.Obserwował wszystko co się działo.Z cienia drzew widać było tylko jego jedno zielone oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 [Wytwórnia mięsa w lesie. super!] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (O lol. Ty nowy? Dziwne to się trochę robi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (Bardzo dziwneee) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (No ej emily pacz na to, że mój wilk gada do cb z królikiem w paszczy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Tajemniczy wilk wyszedł z cienia drzew.Stał nieruchomo wpatrując się we wszystkich tam obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (Sorry, ale miałam mały zastój) -No to po co go przyniosłaś?-Emily spojrzała na króliczka. -No ale faktycznie.-Klepnęła go łapką po pyszczku-O, jaki śmieszny.-Zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Wilk z opaską na oku nadal stał i wpatrywał się w innych z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 / Mam nadzieję, ze Sayu dostałeś potwierdzenie o granie. Z tego co wiem, a co raczej przeczytałam stado zachodnie nie ma miejsc ;v / Spisała tytuł książki w notatniku. Można było zobaczyć tam pełno nazw, to poskreślanych to odznaczonych. Większość miała przypisanych również autorów, wiec były zapewne kolejnym tytułami dzieł mniejszych czy większych artystów. Dziewczyna bardzo lubiła czytać, mogłoby sie czasem wydawać, ze jak szczeniak zachwyca sie pojedynczymi stronami książek. Trochę sie speszyła, nie wiedząc zbytnio czym jest owy "kwazar", ale miała nadzieję, że książka jej choć trochę tą sprawę rozjaśni. - Dziękuje. - odpowiedziała. Cały czas dziękowała, za byle drobnostkę, ale tak została wychowana. Nie chcąc siedzieć w takim bezruchu, odchyliła głowę by spojrzeć w wcześniej wspomniane niebo, które było aktualnie błękitne, a uwieńczeniem - rażące w oczy słońce. - Mam szczerą nadzieję, że kiedyś mi trochę poopowiadasz... sama jedynie potrafię sie zachwycać jego pięknem. - powiedział biorąc kolejny kęs jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 / Mam nadzieję, ze Sayu dostałeś potwierdzenie o granie. Z tego co wiem, a co raczej przeczytałam stado zachodnie nie ma miejsc ;v / Spisała tytuł książki w notatniku. Można było zobaczyć tam pełno nazw, to poskreślanych to odznaczonych. Większość miała przypisanych również autorów, wiec były zapewne kolejnym tytułami dzieł mniejszych czy większych artystów. Dziewczyna bardzo lubiła czytać, mogłoby sie czasem wydawać, ze jak szczeniak zachwyca sie pojedynczymi stronami książek. Trochę sie speszyła, nie wiedząc zbytnio czym jest owy "kwazar", ale miała nadzieję, że książka jej choć trochę tą sprawę rozjaśni. - Dziękuje. - odpowiedziała. Cały czas dziękowała, za byle drobnostkę, ale tak została wychowana. Nie chcąc siedzieć w takim bezruchu, odchyliła głowę by spojrzeć w wcześniej wspomniane niebo, które było aktualnie błękitne, a uwieńczeniem - rażące w oczy słońce. - Mam szczerą nadzieję, że kiedyś mi trochę poopowiadasz... sama jedynie potrafię sie zachwycać jego pięknem. - powiedział biorąc kolejny kęs jabłka. Tak dostałam pozwolenie...Skoro stado zachodnie nie ma miejsc to nie będę w żadnym stadzie.Samotny wilk...-Co tu robicie?-Zaptytał z powagą wilk z opaską na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Tak dostałam pozwolenie...Skoro stado zachodnie nie ma miejsc to nie będę w żadnym stadzie.Samotny wilk... -Co tu robicie?-Zaptytał z powagą wilk z opaską na oku. [ Wschodnie ma jeszcze wolne miejsca. ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 [Nie ma czegoś takiego] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 [ Wschodnie ma jeszcze wolne miejsca. ] (To będę we Wschodnim.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Hm.. .nazwę go Hitler. Pasuje do niego - zaśmiała się i położyła królika na ziemi - Dobra smykaj bo nie mogę cię zjeść. No idź! królik obejrzał się i uciekł w las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Tajemniczy wilk przewrócił oczami.-Nic ciekawego,mówili że ubaw będzie..-powiedział i zrobił krok do tyłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Słooodziak!-Powiedziała Emily z uśmiechem-Ale jestem głodna. Może znajdzie się coś jeszcze?-Zapytała, kierując się w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Wilk z przepaską na oku poszedł za Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (A to my nie jesteśmy w zupełnie innym miejscu?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) (Nie wiem jak wy....Ale ja się zgubiłam w fabule .-.) Edytowano Luty 23, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 [byłaś razem z moją i Lucka postacią; twoją postać ich obserwowała] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) (Ah tak...Obserwował ich..Racja...) Edytowano Luty 23, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (A my Emily byłyśmy obok bo przecież się tam doturlałam, spłoszyłam stado i się gryźliśmy) -Jasne! Przez tego królika jestem głodna - i ruszyła za koleżanką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts