Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Tajemniczy wilk nadal obserwował wszystko co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Hmmm... Rodzice mi opowiadali coś o tutejszych zwierzętach... chhba trudno je złapać. Na co masz ochotę?-Zapytała Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Tak,trudno jest coś złapać w tych okolicach-powiedział wilk z przepaską na oku,wychodząc z cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Co?! Znaczy... Kim ty jesteś, żeby się tak czaić? To bardzo niekulturalne!-Emily zrobiła leko obrażoną winę, ale wodać było, że coś wąchała.-Z którego ty jesteś stada?-Zapytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 ((Przez tego Sayu Srau nie wiem co się dzieje bo ciągle tu coś pisze więc WHAT A FUCK IS HAPPENING?!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -To wszystko nie powinno Cię obchodzić,panienko-powiedział z powagą wilk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) - A! Weź mnie nie strasz. Chwila... jak to nie powinno? - Anaiss odwróciła się i spojrzała wystraszona na gościa - My chyba nie jesteśmy z jednego stada. Nie chcę znów mieć z wami problemów... Edytowano Luty 23, 2015 przez Cassidy Hamada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Powinno mnie obchodzić, kto mnie śledzi. Zresztą nieważne... Albo nie, ważne, kim ty w ogóle jesteś?-Powiedziała odrobinę zdenerwowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Spokojnie,nic wam nie zrobię.-Powidział wilk z opaską na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Dobra, w takim razie... Jestem Anaiss, to jest Emily a ty jesteś?... - zapytała przechylając łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Ciel..-Powiedział i usiadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Dobra, nie ważne już, po prostu chodźmy~ - powiedziała Emi z uśmiechem i zaczęła biec przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Też usiadła. - Pierwszy raz słyszę takie imię. Ty jesteś z innego stada, normalnie stada konkurują, dlaczego więc z nami rozmawiasz? O mój Boże, a może jest na odwrót i to ze mną jest coś nie tak i gadam z tb? Nie ważne... Czemu chodzisz za nami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Tak,każdy dziwi się,słysząc moje imię.Chodzę za wami po prostu,bo mi się nudzi..-Powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Mogłeś być szybciej, tresowałam Hitlera. - uśmiechnęła się - E! mówiąc to miałam na myśli królika, którego tak nazwałam . - zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Tak...Oryginalne imię.- Powiedział z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Nie tresowałaś go. Nie nauczył się niczego.-Wtrąciła nagle Emily.-Po prostu go wypuściłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Ehh...Takie problemy..-Powiedział przywracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Yhgym! Nauczyłam go, że kurde nie zostanie zjedzony. tak? Więc zamknij pyszczek i nie wtrącaj się proszę. - zakryła Emily pyszczek łapą i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Emily zdjęła jej łapę.-A teraz on zaufa innemu wilkowi, a on go zje. Nieważne. Muszę sobie znaleźć zwierzaka...-Ostatnie zdanie zciszała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Spokój...Nie widziałem takiej kłótni od kiedy spłoną mój dom...-Powiedział ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 ((Nie wiem co tu się dzieje ale jebie mnie to...)) Soul pobiegł za Emi. - Jesteś głodna? - zapytał gdy dogonił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Spłonął Ci dom? Jak? Znaczy... przykre to. W takim razie gdzie mieszkasz?-Zapytała Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Ekhem...To ja już pójdę...-Powiedział wilk z opaską na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Spalili ci dom? - opuściła łeb - współczuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts