Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 O. Siema.- powiedział ciężko dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Hej.Co ci się stało?-Zapytał z powagą siadając obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Trochę się zmęczyłem.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 (edytowany) -Aha.Chciałem ci podziękować.-Powiedział Ciel z powagą.Nie miał opaski,więc było widać jego czerwone oko. Edytowano Luty 26, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Aha. Miło.- powiedział. Nie zwracał uwagi na oko Ciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Czy..ty masz rodzinę?-Zapytał zaciekawiony Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Nie posiadam.- odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Aha..-Posmutniał Ciel.-On musi gdzieś być..-Powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Ale kto?- zapytał zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Nie..nieważne.-Odparł lekko sflustrowany .-Tak sobie czasami coś gadam pod nosem.-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Mów.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Po co Ci to widzieć w ogóle?-Zapytał próbując wyjść z trudnej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Bo tak.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Wierzę,że kiedyś znajdę kogoś z mojej rodziny.Kogoś kto miał dwukolorowe tęczówki,tak jak ja..Niestety chyba nigdy tego kogoś nie znajdę..-Powiedział smutny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Nie mów tak. Kiedyś ci się uda.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Napewno tak myślisz?-Zapytał z niedowierzaniem Ciel.-Chociaż...będę szukać dalej.Może mi się uda..kiedyś..-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Na pewno.- powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Emi dopiero co się obudziła. W końcu była niedziela a ona nie lubiła wcześnie wstawać. Przyciągnęła się i postanowiła się przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 (edytowany) Samera po dość długim czasie wstała, ostrzepała się i zaczęła iść śladem Rammesteina. Szybko go znalazła, ku jej uciesze wraz z Cielem. Podeszła do nich i usiadła. - O czym rozmawiacie? - spytała z uśmiechem. Edytowano Luty 26, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 O bracie Ciela.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Ucieszyłem się gdy Sophie zgodziła się na mają propozycje. Lubiłem takie osoby jak ona. No i warto mieć przy sobie samice. Nie chodzi od razu o rozmnażanie, po prostu wilki w grupie to są rzadziej zaczepiane lub atakowane. Miło będzie spędzić czas z kimś o podobnym sposobie bycia. Wstałem i zawyłem cicho. Mimo wszystko tak akazywałem zadowolenie. - Chodźmy się przejść. Może natrafimy na coś ciekawego. - Powiedziałem. Mimo wszystko warto też rozprostować łapt lub pobiegać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Masz brata? - spytała kładąc się obok Rammesteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Tak.Ale..go nie pamiętam..-Powiedział poważnie Ciel.-Nawet nie wiem czy jeszcze żyje..-Dodał po chwili.-Zamierzam go odnaleźć...Ale nie wiem gdzie zacząć poszukiwania..-Powiedział z smutkiem Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Wierzę, że kiedyś go znajdziesz. I resztę rodziny też - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 -Taak..Właściwie to tylko brata,bo rodzice zginęli w pożarze jak byłem mały-Powiedział smutny.-To oko mnie wkurza...-Powiedział po cichu,tak żeby nikt nie słyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts