Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Więc smacznego.- powiedział wgryzając się w gardło sarna. Oblizał krew z pyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 ((Ogłoszenia parafialne. Hehesz by was prosił żeby na początku każdego swojego postu napisać w nawiasie literę (A) lub (O), w zależności od stada do którego należycie. Wiecie, żeby odróżniać kto jest z jakiego stada.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [ Dobzie plose pani. ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 ((Ogłoszenia parafialne. Hehesz by was prosił żeby na początku każdego swojego postu napisać w nawiasie literę (A) lub (O), w zależności od stada do którego należycie. Wiecie, żeby odróżniać kto jest z jakiego stada.)) (Zgubiłam sie,bo chciałam być w alfa,niby zajęta i ja już nie wiem dziś mam być :< ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (Zgubiłam sie,bo chciałam być w alfa,niby zajęta i ja już nie wiem dziś mam być :< ) [ Alfa jest jeszcze wolna, w omedze nie ma już miejsc.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [Alfa wolna, omega zajęta.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [ Alfa jest jeszcze wolna, w omedze nie ma już miejsc.] (Aha dziękuję Więc będę w Alfa. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Po zjedzoym ,, śniadaniu " Rammestein oblicał pysk sobie i dziewczynie.- To co robimy?- zapytał kładąc się na plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) Z niedalekiego dystansu obserwował ich pewien wilk z opaską na prawym oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (A) Samera uśmiechnęła się lekko na gest chłopaka. - Nie wiem - powiedziała i przeciągnęła się Edytowano Luty 24, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (A) Przemień się w człowieka. Mam pomysł.- powiedział. Edytowano Luty 24, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [Oni jak sie przemieniają to są ubrani? xd ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 [Chyba nie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 ((Zawsze może pójść za krzaki i się ubrać a potem wrócić xd )) (O)Tym czasem Azusa wcinała upolowanego królika. Co prawda nie była to wielka uczta, ale jak dla niej to w zupełności wystarczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna poszła za drzewo i przemieniła się zakładając ubrania, które zostawiła tam dnia przedniego. Wróciła do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (A) Wskakuj.- powiedział wstając. Nadal był w wilczej postaci. Edytowano Luty 24, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - Gdzie? - spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) Na mnie.- powiedział. Podszedł do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) - Zgłupiałeś? - zaśmiała się. - Nie ma opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) Rammestein bez pytania wczołgał się jej między nogi i podniósł się.- Trzymaj się.- powiedział zaczynając biec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (O)Emily obudziła się i wyszła na polowanie. Wróciła z małą sarenką. Nagle zobaczyła Azusę. Podeszła do niej. -Cześć.-Powiedziała i zaczęła jeść upolowaną sarenkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) - Hej, co robisz?! - zaśmiała się łapiąc sierść na jego karku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Biegnę!- zawołał przeskakując nad powalonym drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna pisnęła i schowała twarz w jego sierści w momencie, gdy skakał nad drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (O)-Hej. Smacznego-odparła Edytowano Luty 24, 2015 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts