Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Ani trochę.- powiedział z uśmiechem.- Rozpiera mnie energia.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Cóż, najczęściej jak się przewracam to mało kogo to obchodzi. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Nie martw się. Od dziś już tak nie będzie. W końcu mnie się tak łatwo nie pozbędziesz~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Czyli można powiedzieć że jesteś moją pierwszą szkolną przyjaciółką? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Jasne~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Soul spojrzał na Emi z uśmiechem. - To miłe. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Emi popatrzyła na Soul'a uśmiechając się. - Idzemy się przejść? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Ta, chętnie. - powiedział Soul i wstał, podał rękę dziewczynie żeby pomóc jej wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Emi chwyciła rękę Soul'a i wstała. Poszła razem z nim w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Jak ci się chodzi w tej ludzkiej formie? - zapytał Soul po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Całkiem dobrze. Podoba mi się mój wygląd jako człowiek i muszę przyznać że chodzenie na dwóch nogach wcale nie jest takie nie wygodne jak mówią. - powiedziała z uśmiechem. - A tobie się podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - W zasadzie to jak jestem w wilczej formie to jak się wywracam to nie spadam z takiej wysokości, ale tak to lubię być w tej formie. Zabawnie jest. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Ludzka forma jest super. - zaśmiała się. - Huhuh pobiegłabym sobie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - To możemy pobiegać ale pewnie się wywalę. - powiedział Soul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - To wtedy pomogę ci wstać powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Ja idę biegać.- powiedział do reszty i ruszył w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Dziewczyna pożegnała się z resztą. - Idę z tobą! - krzyknęła z uśmiechem i pobiegła do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Ok.-powiedział wchodząc do lasu. Gdy byli w głębi spojrzał na nią.-Zaczynamy?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Jasne - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Rammestein uśmiechnął się. Poszedł za za drzewo, rozebrał się i przemienił w czarnego wilka. Przydreptał do dziewczyny i polizał ją po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Samera zaśmiała się. Poszła za drzewo i również się przemieniła, była śnieżnobiałym wilkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Rammestein przeskoczył nad nią i wbiegł między drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Dziewczyna szczeknęła wesoło i pobiegła za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Dzięki. - powiedział uśmiechnięty do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Po kilku minutach biegu Rammestein odwrócił się, skoczył w stronęSamery i przewrócił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts