Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Ja mam pytania. - powiedziała Katarina wstając i podchodząc do niego. Była od niego lekko wyższa więc zdziwił ją fakt ze ktoś taki jest generałem. - Ile wynosi żołd? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Ciel bacznie obserwował zebranie na placu. -Ciekawe jaki będzie plan...-Powiedział cicho sam do siebie.Ciel nie lubił przebywać w tłumie,ale nie miał wyboru.Podszedł do tłumu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Luty 28, 2015 Autor Share Napisano Luty 28, 2015 (( Powiedzmy że za 100 sztuk złota można kupić posiadłość i kawałek pola )) - Coś koło 130 sztuk złota + jeśli będą jakieś dodatkowe zasługi można coś zarobić, będą zapisywane w specjalnych księgach które sam wypełniam i wynagrodzenie dostaniecie dopiero po pokonaniu tych przeciwności które wymieniłem. Tak czy inaczej jeszcze przed tym jak dołączycie poddam was wszystkich próbie walki czy się nadajecie. Czy tu są jeszcze osoby które przybyły pomagać przy chorych lub w innych aspektach - Generał ostatecznie zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Ja mogę jeśli będzie misja wyeliminowania strategicznego celu. Na przykład jakiegoś generała, w jego domu. - powiedziała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 -Doprawdy..-Powiedział Ciel sam do siebie.Dalej przyglądał się zebraniu.Ciel zobaczył kruka jak leciał na niebie.Zdjął łuk i strzelił w niego.Kruk dostał ostrą strzałą i spadł pod nogi generała. -Ojej..-Powiedział cicho przekładając łuk przez ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Raven tylko słuchał spokojnie.-Czyli lepiej ci nie podpadać bo następnego dnia będę wąchał kwiatki od spodu?- zapytał lekko rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Luty 28, 2015 Autor Share Napisano Luty 28, 2015 - Uhhh zawsze tak jest jak mam się dogadywać z ludźmi z innych plamień - Westchnął krótko a postać z kapturem na głowie zachichotała krótko. Jin-kao zagwizdał i z pomiędzy namiotów wyszło kilkunastu ludzi którzy mieli przeróżne uzbrojenie. Od noży do rzucania po młoty i inne specjalne bronie. - Dobrze teraz niech każdy powie w czym się specjalizuje, wybiorę mu przeciwnika i będziecie walczyć. Nie musicie wygrać, to nie walka o życie więc przyjmijcie to jako część treningu i egzamin. No a teraz powiedzcie mi czym walczycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Raven tylko wyciągnął katanę, wsadził sztylet w zęby i pokazał pazury na lewej ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Mam już broń ale, krótkie miecze, noże do rzucania, sztylety i inne miotane ostrza. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 -Łuk się tu niewiele nada..-Powiedział Ciel wychodząc z tłumu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Luty 28, 2015 Autor Share Napisano Luty 28, 2015 - Mogę dać ci miecz lub jakąś prostą włócznie. Lub będziesz próbował własnych sił walcząc tą bronią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 -Z całym szacunkiem,ale nie jestem ofermą-Powiedział poważnie. -Już wolę ten stary łuk..-Dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Luty 28, 2015 Autor Share Napisano Luty 28, 2015 (( Ominiemy pojedynki)) Jin-kao był zadowolony wynikiem walk. - Dobrze zdaliście. Macie wolne, możecie pomóc w polowym szpitalu lub w kuchni. Bądźcie tu o zmierzchu, mam dla was misje. Rozejść się - Jin-kao krzyknął głośniej i podszedł do zakapturzonej postaci. - I jak księżniczko? - Myślę że dobrze, to ty jesteś tu od oceniania. Ruszajmy. - Tak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Raven tylko wytrzepał płaszcz i wszedł na drzewo. Odetchnął głęboko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Ciel siedząc pod drzewem patrzył na jakieś zdjęcie.Uśmiechał się patrząc na nie. -Pani Red,pasuje pani czerwień.-Powiedział z uśmiechem do zdjęcia,po czym podarł je. -Czerwień..krew...śmierć...-Powiedział cicho ze smutkiem.Podarte zdjęcie schował do torby. -Szkoda,że Cię tu niema..Pani Red..-Rzekł cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Katarina schowała swoje miecze na plecy, nie użyła żadnego sztyletu więc nie musiała ich zbierać, albo wyciągać z czyjeś krtani. Mijając drzewo zobaczyła tego chłopaczka którego widziała wcześniej. Mruczał coś pod nosem. - Wariat. - powiedziała do siebie cicho ale nie zatrzymała się czy zwolniła, szła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 (edytowany) -Dla innych mogę być wariatem....-Powiedział. -Doprawdy...nie zna życia..-Dodał obserwując Katarinę. Edytowano Luty 28, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Katarina odwróciła się gwałtownie. - Nie znam życia? Ciekawe. - powiedziała patrząc na chłopaczka nieprzychylnym wzrokiem. - Więc wyjaśnij mi jak bardzo go nie znam dzieciaku. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 -Zatracasz się...Twoje pionki znikają jeden za drugim..-Powiedział patrząc na nią. -Przypominasz mi Panią Red..dzieciaku.-Dodał z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Nie rozsądnym jest nazywaniem dzieciakiem kogoś kto jest od ciebie starszy. - powiedziała oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 -Ph..Nie rozsądnie jest ruszać po planszy pionkami przeciwnika.-Powiedział z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Nierozsądnie co? To dobrze. Zasady są po to żeby je łamać. Tak drzewa, albo kończyny. - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Ciel spojrzał na nią dwukolorowymi oczyma.Z jego torby wyszedł wąż. -Oh..Sebastian zbudziłeś się..-Powiedział głaskając węża.Wąż wpełz na ramię Ciela i zasyczał w stronę dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Lepiej nie rób sobie wrogów w kimś takim jak ja. - powiedziała Katarina, odwróciła się na pięcie i odeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 -Doprawdy..Co o niej myślisz Sebastianie?-Powiedział do węża Ciel.Wąż syknął głośno. -Uważa,że złamie zasady gry?..Nieuwaga prowadzi do zguby..-Dodał wyciągając z torby książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts