War Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 @2xup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 No jakże miałabym nie wracać w takie miłe miejsce Dzięki za tak miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Coś czuje, że większość męskiej części forum nie patrzyła się na twarz (drugie zdjęcie). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Każdy patrzy na co chce Właściwie to żartowałam z tym 'nie wchodź jak się mierzi coś takiego', myślałam, że każdy normalny człowiek (dzieci też) bywa na plaży i napatrzył się już na kobiety w strojach kąpielowych i nie jest to absolutnie niczym gorszącym (do jeziora nie wchodzi się w ubraniach ;_ i nie spodziewałam się, że ktoś to może wziąć na serio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ja wchodziłem do morza w ubraniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Skakanie do jeziora w ciuchach z rowerem. Nie mówcie że tego nie robiliście D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Już usunęłam, możecie spać spokojnie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ale nie było złe, bo twarzyczka. You are too serious, Cersei ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Mierzi mie to No chyba nie ja Wolałam nie siać zgorszenia wobec przeczulonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ale to było tylko pół-serio :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Nie zdążyłem ;_; Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Spoko, właśnie uświadomiłam sobie, że znając życie jeszcze posypałyby się słowa 'zgorszenia' zawistnych dziewcząt, 'jak tak można hurr durr ty ladacznico a facetom tylko cycki w głowie' ;3 dla pocieszenia powiem, że nie było na zdjęciu ani grama cycków ;_; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Chce je zobaczyć ;_; Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Cava przyczyniła się do usunięcia zdjęcia. Coś czuje, że nie zasnę tej nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Końcówki włosów takie fajne Twarz też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Cava przyczyniła się do usunięcia zdjęcia. Coś czuje, że nie zasnę tej nocy. Och, bez takich Nikt się do niczego nie przyczynił, po prostu chciałam być zapobiegawcza. Końcówki włosów takie fajne Dzięki, końcówki to moja duma Kto widział, ten widział- trzeci raz już nie wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ja właśnie chciałam sobie zrobić... Ale jednak nie. Coś czuje, że nie będzie mi pasować. Jeśli kiedykolwiek spróbuje, to mogę wrzucić zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ja właśnie chciałam sobie zrobić... Ale jednak nie. Coś czuje, że nie będzie mi pasować. Jeśli kiedykolwiek spróbuje, to mogę wrzucić zdjęcie. To wstaw jakiekolwiek, ocenimy czy Ci pasuje A jaki kolor? @Dayan Specjalnie dla Ciebie, conchita z zielonymi włosami nad pięęęęknym jeziorem (tam naprawdę było ślicznie ;_; ) uwaga widać pępek 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 @Dayan Conchita to nie jest akurat kobieta. XD Więc wiesz... Ale i tak dla bezpieczeństwa swojego lepiej takich rzeczy nie wrzucać. Ja bym nie chciała, żeby ktoś mi się na tyłek gapił. Nie jestem Dodą, żeby np. na fejsie wrzucać swoje fotki, na których mam tylko strój kąpielowy, albo gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ale i tak dla bezpieczeństwa swojego lepiej takich rzeczy nie wrzucać. Ja bym nie chciała, żeby ktoś mi się na tyłek gapił. To 'dla bezpieczeństwa' i spokoju świętego dla Twojego tyłka lepiej, żebyś nie wychodziła z domu^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 To 'dla bezpieczeństwa' i spokoju świętego dla Twojego tyłka lepiej, żebyś nie wychodziła z domu^^' Chodzi mi tutaj o Internet, jakbyś się jeszcze nie domyśliła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Nie jestem Dodą, żeby np. na fejsie wrzucać swoje fotki, na których mam tylko strój kąpielowy, albo gorzej. Oj tam czepiasz się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Oj tam czepiasz się. Nie czepiam się. Jestem Cavą. Cavuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Jak wrócę dam swoje foto, jak na razie mam czas na namysł, czy to robić, czy lepiej nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Nie rób, trust meh! Jeszcze się Matjasowi spodobasz i co wtedy ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się