Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl

Recommended Posts

Srsly. Nie mam pojęcia o co chodzi z miłością kotałków do mnie.

Dzisiaj byłem sobie z przyjacielem na tripie rowerowym, którego celem był klasztor St. Marienthal (Górna Saksonia jakby co). Siadam sobie na ławce, żeby dać rzyci odpocząć, a po chwili dołączył się do mnie nowo poznany kolega.

1937455_818090108252290_2900675769359564

Muszę sobie sprawić kota :rainderp:

• Upvote 4

Dawno nie wrzucałam tu swoich zdjęć, a mam coś, czym trzeba się pochwalić.

Mam fotę z Conchitą z Animatsuri! <3

Moja mina wyraża wszystko, ale ogółem, serio kocham to zdjęcie. Jest takie ułomne... Izaya z kocimi uszkami i Conchita. Serio, to jest piękne.

ukuHlEG.jpg

• Upvote 2

Dzisiaj z kolei zahaczyłem o Biedronkę. I stoję, stoję, stoję. Po czym rzucam okiem na dział z alkoholami, po czym wybałuszyłem oczy. Następnie zacząłem się śmiać z powodu ciekawej perspektywy. 

10486018_821273281267306_687749103639445

• Upvote 1

Guest Nie sądzę

~Taka ja~

~A przynajmniej podobna, bo brakuje okularów~

asdf.jpg?1406723889

Edited by Elfka z Amanu

Wyrośnie z ciebie ładna dziewczyna. Tylko jak zaczniesz dojrzewać nie nakładaj sobie tapety i tony makijażu. Masz niskie poczucie własnej wartości, doceń chociaż tyle, że nie jesteś zdeformowana, a uroda przyjdzie sama z czasem, naucz się cierpliwości i zaakceptuj siebie.

Właśnie, wiele osób tu pisze, jacy to są brzydcy. Nie wiem, jaki ma być tego sens.

• Upvote 1

Prawie każda dziewczyna pisze, że jest brzydka, tylko po to by wszyscy zachwalali urodę, a jeden znajdzie się co nie zaprzeczy, to zaraz skargą, że obraza majestatu :facehoof: ...

Wyrośnie z ciebie ładna dziewczyna. Tylko jak zaczniesz dojrzewać nie nakładaj sobie tapety i tony makijażu. Masz niskie poczucie własnej wartości, doceń chociaż tyle, że nie jesteś zdeformowana, a uroda przyjdzie sama z czasem, naucz się cierpliwości i zaakceptuj siebie. 

Ja tam chyba nie będę nosiła makijażu. Już, jestem w 5 klasie a moje dziewczyny z klasy noszą staniki i nakładają sobie makijaż na buzię. Ja taka nie jestem. Po co mam jeszcze stanik nosić? Młoda jestem jeszcze. 

No, masz racja. Straszna z ciebie brzydula .

wyglądasz jak dziecko które chodzi do 1 podstawówki ;w; 

aww..

Nie lubię dzieci :v

Jeśli nie lubisz dzieci, to nie lubisz mnie, bo mam 11 lat. -.-