Pawlex Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Zdjęcie z któregoś tam meetu w Szczecinie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordek Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Srsly. Nie mam pojęcia o co chodzi z miłością kotałków do mnie. Dzisiaj byłem sobie z przyjacielem na tripie rowerowym, którego celem był klasztor St. Marienthal (Górna Saksonia jakby co). Siadam sobie na ławce, żeby dać rzyci odpocząć, a po chwili dołączył się do mnie nowo poznany kolega. Muszę sobie sprawić kota 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Dawno nie wrzucałam tu swoich zdjęć, a mam coś, czym trzeba się pochwalić. Mam fotę z Conchitą z Animatsuri! Moja mina wyraża wszystko, ale ogółem, serio kocham to zdjęcie. Jest takie ułomne... Izaya z kocimi uszkami i Conchita. Serio, to jest piękne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halik Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 zapuszczam brodę przez wakacje :/ https://docs.google.com/file/d/0B0ehTVn-_mWkOXBWeF9WZVpUbzg/edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Random bo od temperatury mi mózg wyparował (że niby go wcześniej miałem ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 (edited) zapuszczam brodę przez wakacje :/ https://docs.google.com/file/d/0B0ehTVn-_mWkOXBWeF9WZVpUbzg/edit Eternal jeszcze trochę a będziesz wyglądał jak Al-Fulani z Coda 4 Edited July 20, 2014 by WilkU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Random bo od temperatury mi mózg wyparował (że niby go wcześniej miałem ) WilkU zgadzam się , tylko beret na czerwony zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) Random bo od temperatury mi mózg wyparował (że niby go wcześniej miałem ) Naszywka Monolitu, pełna aprobata. Edited July 21, 2014 by GoForGold Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Estherenn masz bardzo ciekawy uśmiech Aż mi przypomniało Huey hoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordek Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Dzisiaj z kolei zahaczyłem o Biedronkę. I stoję, stoję, stoję. Po czym rzucam okiem na dział z alkoholami, po czym wybałuszyłem oczy. Następnie zacząłem się śmiać z powodu ciekawej perspektywy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-48DcY07UNA0/UxNqU9Bg_HI/AAAAAAAAjWw/Hy1hnnO1zFo/s1600/Screen+Shot+2014-03-02+at+16.57.04.png If you now what i mean Zdjęcie robione wystruganym na Podhalu drewnianym klockiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 (edited) http://imgur.com/zKIgkrZ "Ale banderarz" ~ Sosik ;-; Edited July 27, 2014 by Po prostu Tomek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 http://imgur.com/zKIgkrZ "Ale banderarz" ~ Sosik ;-; o kurna Jezus Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Wrzucam swoje zdjęcie, ciekawe czy kogoś obudzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nie sądzę Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 (edited) ~Taka ja~ ~A przynajmniej podobna, bo brakuje okularów~ Edited July 30, 2014 by Elfka z Amanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Po co chcecie się dowiedzieć jak wygląda taka brzydula jak ja? No dobra pokaże się. Tylko się nie śmiać! Takie znalazłam. Widzicie? Brzydka jestem. To jest zdjęcie z wakacji w Witkowie jak wspięłam się na drabinkę i ktoś zrobił mi zdjęcie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Jezusmaria jeszcze nie doczołgałaś sie do gimnazjum a juz zaraziłaś sie tym babskim gadaniem że "taaaka brzydka jestem ale dam fote". NIE. Dajesz fote to nie piszcz bez sensu. Ładna jesteś. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Wyrośnie z ciebie ładna dziewczyna. Tylko jak zaczniesz dojrzewać nie nakładaj sobie tapety i tony makijażu. Masz niskie poczucie własnej wartości, doceń chociaż tyle, że nie jesteś zdeformowana, a uroda przyjdzie sama z czasem, naucz się cierpliwości i zaakceptuj siebie. Właśnie, wiele osób tu pisze, jacy to są brzydcy. Nie wiem, jaki ma być tego sens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlex Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Specjalnie piszą że są brzydcy aby inni temu zaprzeczyli. Chwyt stary jak świat xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedzio Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Chcą atencji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Polubiłam spamowanie zdjeciami. Daję moją okejkę, ale why duckface, dammit? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Prawie każda dziewczyna pisze, że jest brzydka, tylko po to by wszyscy zachwalali urodę, a jeden znajdzie się co nie zaprzeczy, to zaraz skargą, że obraza majestatu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Po co chcecie się dowiedzieć jak wygląda taka brzydula jak ja? No, masz racja. Straszna z ciebie brzydula . wyglądasz jak dziecko które chodzi do 1 podstawówki ;w; aww.. Nie lubię dzieci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Wyrośnie z ciebie ładna dziewczyna. Tylko jak zaczniesz dojrzewać nie nakładaj sobie tapety i tony makijażu. Masz niskie poczucie własnej wartości, doceń chociaż tyle, że nie jesteś zdeformowana, a uroda przyjdzie sama z czasem, naucz się cierpliwości i zaakceptuj siebie. Ja tam chyba nie będę nosiła makijażu. Już, jestem w 5 klasie a moje dziewczyny z klasy noszą staniki i nakładają sobie makijaż na buzię. Ja taka nie jestem. Po co mam jeszcze stanik nosić? Młoda jestem jeszcze. No, masz racja. Straszna z ciebie brzydula . wyglądasz jak dziecko które chodzi do 1 podstawówki ;w; aww.. Nie lubię dzieci Jeśli nie lubisz dzieci, to nie lubisz mnie, bo mam 11 lat. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leah Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 No wiesz, stanik to raczej nosić powinnaś... dobra, nie wtrącam się, ale potem cyc...piersi źle rosną czy jakoś tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts