Phinbella Flynn Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Czy każda dziewczyna zawsze narzeka, że włosy słabe, kolor nijaki, nie wspomnę o tym, że brzydka i gruba? Bez urazy, bo to nic osobistego. Każda dziewczyna ma samokrytykę. Moje włosy są słabe i to jest fakt. Do mojej figury nie jestem jakoś sceptycznie nastawiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Ja tylko narzekam, że strasznie się puszą przez co wyglądam zawsze jak wróbel po sztormie, ale mam strasznie mocne i ludzie chwalą za ładny brąz. ;D Nie można mieć wszystkiego. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 (edited) Niklas taki grumpy. Tło nie ma mroku lel A JA mam grzyweczkę dupeczkę, taką gimbusiarską. A bo mogę. I czarne wreszcie </3 Edited August 10, 2014 by Hidoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Robię offtop w odniesieniu do włosów. Długie włosy są ładne pod warunkiem, że są zadbane, gęste i ogółem niezniszczone. Krótkie w dobrym stanie są lepsze niż poplątanie, zmasakrowane, ale długie. No i poza tym co komu pasuje. Niektórym ładniej jest w dłuższych, innym lepiej w krótszych. Nie wiem w jakich mi lepiej, ale walczę ze sobą, żeby się na zapałkę obciachać, bo świruję przy długich włosach, wkurzają mnie niesamowicie Tylko, że znów będą mnie wszyscy z chłopcem mylić i to jest dylemat, czy stawiać na wygodę i znów być chłopczykiem, czy codziennie się wkurzać przez te kłaki, ale pozostać dziewczyną... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Pytanie: czy to zdjęcie da się w ogóle odebrać bez skojarzeń? XD http://i61.tinypic.com/9an285.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 (edited) Pytanie: czy to zdjęcie da się w ogóle odebrać bez skojarzeń? XD Intryguje mnie źródło... Edited August 10, 2014 by BRONIESiPEGASIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimJoy Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Pytanie: czy to zdjęcie da się w ogóle odebrać bez skojarzeń?Nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Brawa dla Dayana za czysty umysł. ;D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Też nie mam skojarzeń 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Nie do końca dobrze sphotoshopowane, ale i tak fajnie wygląda. Dzięki Otto. Fota z NiuConu (Ochrona ;v ) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halion Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Żeby nie było też swoje wstawie co mi tam ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Nice poniacz. Teraz coś w stylu "szare życie" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discordia Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Phinybella, ładna mordka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Jakaś ty piękna! Te oczy, uśmiech, włosy! Prawdziwa kobieta! Szkoda, że nas dzieli różnica 7 lat wieku. Zaprosiłbym Cię może nad jezioro, albo do parku Ale znając życie, pewno masz faceta. Myślałam, że ty na początku masz 10 lat. Dobrze, że weszłam na profil. Super, że komuś się podobam. Nie mam. Jestem wolnym strzelcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Z początku łudziłem się, że jesteś starsza niż w rzeczywistości. Patrzę na profil, 17, ech... W jakim programie edytowałaś to zdjęcie? Też mi to mówią. Ach ta uroda. Picasa od Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimJoy Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Ach te forumowe perypetie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Wyskoczyło mi że tyle postów z ,,Daj swoje foto'' że pomyślałem że będzie jakiś ciekawy offtop. Oczywiście w nawiązaniu do ostatniego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Ach te forumowe perypetie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Tym razem to laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimJoy Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Wut? .-. Jeśli chodzi ci o ten napis to jest to info z Tapatalka, właśnie je trochę przerobilem coby się nie mieszalo z postem .-. Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Swaggity swag xD 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Są cycki, więc poszła repka, lel XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discordia Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Z początku łudziłem się, że jesteś starsza niż w rzeczywistości. Patrzę na profil, 17, ech... W jakim programie edytowałaś to zdjęcie? Ty się martwisz siedmioma latami różnicy? Ja jestem zakochana w kimś siedemnaście lat starszym wieć wiesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Ty się martwisz siedmioma latami różnicy? Ja jestem zakochana w kimś siedemnaście lat starszym więc wiesz... A ja nie mam nikogo do pary, because of reasons. I żyję, mam się dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discordia Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 On nie jest moją parą, po prostu coś do tej osoby czuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Więc, byłem u fryzjera Śmiesznie było, chyba będę chodził częściej, żeby się pośmiać. Też się pośmiejcie 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts