Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

Każdy patrzy na co chce ;)

Właściwie to żartowałam z tym 'nie wchodź jak się mierzi coś takiego', myślałam, że każdy normalny człowiek (dzieci też) bywa na plaży i napatrzył się już na kobiety w strojach kąpielowych i nie jest to absolutnie niczym gorszącym (do jeziora nie wchodzi się w ubraniach ;_;) i nie spodziewałam się, że ktoś to może wziąć na serio ;)

Cava przyczyniła się do usunięcia zdjęcia. Coś czuje, że nie zasnę tej nocy.

Och, bez takich :v6Jdq: Nikt się do niczego nie przyczynił, po prostu chciałam być zapobiegawcza.

Końcówki włosów takie fajne

Dzięki, końcówki to moja duma :fluttershy5:

Kto widział, ten widział- trzeci raz już nie wrzucę :rwink:

Ja właśnie chciałam sobie zrobić... Ale jednak nie. Coś czuje, że nie będzie mi pasować. Jeśli kiedykolwiek spróbuje, to mogę wrzucić zdjęcie.

To wstaw jakiekolwiek, ocenimy czy Ci pasuje :fluttershy5: A jaki kolor?

@Dayan

Specjalnie dla Ciebie, conchita z zielonymi włosami nad pięęęęknym jeziorem (tam naprawdę było ślicznie ;_; ) uwaga widać pępek  :giggle:

vA7me5e.jpg

• Upvote 4

@Dayan Conchita to nie jest akurat kobieta. XD Więc wiesz... Ale i tak dla bezpieczeństwa swojego lepiej takich rzeczy nie wrzucać. Ja bym nie chciała, żeby ktoś mi się na tyłek gapił. Nie jestem Dodą, żeby np. na fejsie wrzucać swoje fotki, na których mam tylko strój kąpielowy, albo gorzej.