Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl

Recommended Posts

Robię offtop w odniesieniu do włosów. Długie włosy są ładne pod warunkiem, że są zadbane, gęste i ogółem niezniszczone. Krótkie w dobrym stanie są lepsze niż poplątanie, zmasakrowane, ale długie. No i poza tym co komu pasuje. Niektórym ładniej jest w dłuższych, innym lepiej w krótszych. 

Nie wiem w jakich mi lepiej, ale walczę ze sobą, żeby się na zapałkę obciachać, bo świruję przy długich włosach, wkurzają mnie niesamowicie  :rainderp: Tylko, że znów będą mnie wszyscy z chłopcem mylić i to jest dylemat, czy stawiać na wygodę i znów być chłopczykiem, czy codziennie się wkurzać przez te kłaki, ale pozostać dziewczyną...

• Upvote 1

:pinkie2: Jakaś ty piękna! Te oczy, uśmiech, włosy! Prawdziwa kobieta! Szkoda, że nas dzieli różnica 7 lat wieku. Zaprosiłbym Cię może nad jezioro, albo do parku  :wub:

Ale znając życie, pewno masz faceta.  :eww:

Myślałam, że ty na początku masz 10 lat. :ming: Dobrze, że weszłam na profil. Super, że komuś się podobam.

Nie mam. Jestem wolnym strzelcem. :x

Z początku łudziłem się, że jesteś starsza niż w rzeczywistości. Patrzę na profil, 17, ech...  :suspicious:

W jakim programie edytowałaś to zdjęcie?

Ty się martwisz siedmioma latami różnicy? Ja jestem zakochana w kimś siedemnaście lat starszym wieć wiesz...