lurasidone Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N Mmm....maliny Pyszne owoce A Panna Rena z Keichim ^^ Albo mi się anime pomyliło S Powiem szczerze, że średnio mi się podoba, jest dosyć nieudolnie zrobiona. ale widniejąca na niej Rena wszystko naprawia. U Całkiem sympatyczna osóbka. I lubi Higurashi no naku koro ni. Czyli swój człowiek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N:Identyczne jak imie jednej z sióstr Pinkie A:Bardzo pasuje do tytułu S:Niezmiennie ta sama U:Osóbka miła.Widać,że też lubi Higurashi.Widać,że jest bardzo aktywna w dziale Pinkie P.S. Nie mylisz się,a poprzedni avek zaraz trafi do nowej sygny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N: Malinki A: Nie za bardzo mi się podoba... S: To samo co napisałem wcześniej O: Wygląda na fajną użytkowniczkę, ale jej nie znam więc dam 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N:Imię mojego brata + zwierzak xD A:Średnio mi sie podobna,ale muszę przyznać,że jest epic S:RD jest smutna i ja chcę ją hugnąć U:Według mnie miła osóbka,która ma tytuł forumowej śmierci(chyba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N: Miło mi się kojarzy, bardzo dobry nick. A: Cholera wie, jakaś postać z anime. Ale też źle nie wygląda. S: Nick, tytuł, ANIME. U: Do poznania, ale skoro ma tak dużo reputacji to musi być porządną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N:Jest po prostu Tomkiem... A:To świecące "Nope" rzuca sie w oczy S:Nie chce mi sie czytać,ale widać,że ma w niej cytat U:Dopiero co wróciłam więc nie wiem o nim za wiele,ale wiem,że chyba tym anime zaczynam go wkurzać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N No Malinka... a malinki są pychota. Niestety trzeba je zalać wrzątkiem. Wybacz A Sympatyczna postać z ambitnej, psychologicznej, dającej do myślenia Visual Novel. Chętnie bym zagrał. S Po lewej - KATAWA SHOUJO! Po prawej... eee manga Silent Hill? U Wydaje się być BARDZO sympatyczna, milusińska i w ogóle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Nick: Spoko, loko. Zły nie jest, ale i jakiś wybitny też nie jest jak dla mnie. Może być i tyle Avek: Podoba mi się ^^. Pomysłowy i tu plusik. Sygna: Dash Berlin i dwa kucyki. Nieźle to wygląda, a i jeszcze opowiadanie i OC. User: Miałem okazję rozmawiać, równy gość że tak powiem. Lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 N: Tak krótki a zawiera imię i pochodzenie A: Słodka FS ^^ S: Tekst piosenki oraz link dzięki któremu możemy pomóc bliskim U: Bardzo miły i troszkę gadatliwy, Pierwsza osoba z forum którą poznałem przez GG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 N:Sympatyczny A:Podejrzane skojarzenia mam ale spoko ^_^ S:Cudownie zrobione U:Nie miałam do czynienia ale wydaję się miły i rozsądny (P.S. 200 POSTÓW AWWW YEAH ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 N: Pinkamena, niezbyt oryginalny, mimo to fajny. A: Haters gonna hate. S: Na zawsze Pinkie Pie. N: Ma 200 postów, jest dość znana na forum, z tego co widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 N:Swahili, czyli połączenie Swag oraz chili. A:Nawet fajny. S:Niezłe, do tego linki. U:Jest dość znaną osobą na forum z tego co widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -N: Szarik fajnie, tylko nie lubię cyferek przy nickach xD -A: Ona się na mnie paczy ;_; stresuje mnie :c -S: w porządku, chociaż nie moje klimaty. -U: Niestety nie znam, więc nie oceniam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 N: Oryginalny, zawiera zdrobnienie A: Fajny. Nie związany z MLP. S: Taki sobie, przedstawia atak agresji. U: Nie znam, ale musi być w porządku, sadząc po reputacji/posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N Nic mi nie mówi... przykro mi. Ale na plus zaliczam to, że łatwo go zapamiętać A Postać z gry (hmm stary FPS, strategia?) SWybacz, ale kojarzy się z Techno Vikingiem U "Nie znaleziono w bazie znanych użytkowników" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N: Mówi mi, że osoba lubi muzykę ^^ Nie ma cyferek to na + A: OC jak przypuszczam? Fajny, bo widzę, że lubisz swoją postać x3 S: Znów widzę tego OCka ^^ Fajna~ U: Cóż nie znam raczej, ale ma 666 postów, więc musi być zajebisty 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N: Yaoistka, wymiaaataaaaa <3 A: Laska z gitarą na pierwszym planie, serducha w tle, spokoo~ S: Prawda życiowa i Tomuś C: U: Jej fajność wychodzi poza skalę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N:Oryginał a jednocześnie przypomina mi mojego kotka którego kiedyś miałam :Esterna xD A:Nie znam się na tym ale sweet ^_^ S:Szczyt zaje**** został osiągnięty xD U:Pomocna , miła , staranna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N Mało oryginalny, ale moja ulubiona postać A Pinkie z gitarą elektryczną S No ja nie wiem, co to jest... U Nie znam, jest tu dość nowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N: Bardzo znany i pasujący do Ciebie A: Ciągle fajny i zmienny jak to u kobiet S: Tez zmienna, tym razem literatura , a jutro kto wie... U: Znamy się długo, jesteśmy razem w SH, rozmawiamy prawie codziennie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Nick:Tak w skrócie to BiP D: Avek:Ciągle ten sam z Celi.Mam gdzieś na dysku tego arta. Sygna:Ciągle ta sama.Ale po co zmieniać skoro dalej dobra ? User: Bardzo miły użytkownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 N: Zmienny jest, obecna nazwa jest spoko xD A: Suuuper Flaterka xD S: Podobnie jak wyżej U: Polecam jest zawsze pomocy i do pogadania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 N:W skrócie BiP xP A:Zaspana Celka S:Niezmienna odkąd pamiętam. I dobrze, bo jest CUDNA. U:Bardzi miły i ma dobry gust do książek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nick: Estherenn, pomysłowy i to nawet bardzo. Jednak osobiście wolę mówić Est, tak wygodniej Avek: Słodki Ta dziewczyna lub postać jest genialnie zrobiona. Awww :3. Sygna: Świetna i co mówić więcej. User: Hmm.. bardzo dużo z nią pisze, jest to moim zdaniem ciekawa osóbka, miła zarazem i warto ją poznać jak ktoś tego nie zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 N Pit A Zdziwiona Fluttershy, która tak czy owak wygląda słodko ^^ S Cytat i charytatywny link U Sympatyczny, całkiem miło się rozmawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się