Kobayashi Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest Bronym Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Widzę ,że otrzymał tytuł ! To bardzo dobrze ! Ma na imię Bartek i ma kesywę Kotek, po za tym gra w Skyrim Link do komentarza
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 ma Sygnę 20% cooler Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Ma kucyka w avatarze Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Grał w TF2 (takie przypuszczenie ) Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Ma racje Ma fajny Skyrimowy avatarek ;] Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest ONLINE Jest Bronym Ma kucyka w avatarze Ludzie, lepiej już nic nie pisać w tym temacie niż takie coś To jest [ZABAWA], nie wymagam od was super twórczości, ale takie posty to nic, zero. Up, Bonifacus Jest jednym z tych "głośnych", nazywa Toruń per "Dashuń" co wskazuje na kompletnego fioła na punkcie Rainbow Dash, prócz tego avatar, sygnatura, opis ... no maniak. Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest jednym z tych "głośnych", nazywa Toruń per "Dashuń" co wskazuje na kompletnego fioła na punkcie Rainbow Dash, prócz tego avatar, sygnatura, opis ... no maniak. Tak jestem maniakiem, ale Dashuń to oficjalna kucykowa nazwa naszego miasta... Ale pomysł na taką nazwę też był mój I'm a maniac and I'm proud of that... Btw. Dlaczego "głośny" ? Link do komentarza
MacTavish Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Arjen-mógłby go cechować klejnot lojalności (mam nadzieję,że napisałem coś sensownego) Link do komentarza
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Ma fajną sygnę z Luną i Rainbow jego reputacja wynosi 7 a postów napisał z 42 Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest nieoficjalem Flima i Flama. I wydaje się być fajny *nuci "Flim Flam Brothers* Link do komentarza
Spinwide Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Wciąż bije mnie patelnią mocy. -.- Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Lubi służyć bogom. Ale nie takim zwykłym. Takim, co się wiążą z armagedonem, krwią, chaosem, syfem, kiłą i mogiłą! Link do komentarza
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest Mścicielem Starego Offtopu *zdejmuje nakrycie z głowy na cześć pamięci o jego utracie* [*] @edit w jej sygnie jest gif ze sceny z filmu Zaplątani (wiem bo oglądałem ) Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Blue - wikipedia na temat arabskiego driftu Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest KWINSHATCKJSNWCCSWCCTFPMŻPTLKNZPITSBOMNIRJSOCPTPKHIIMSBKBJS :3 Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Postać na jej sygnaturze uwielbia patelnie ... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jest bratem RD Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Rzuca sprzętem AGD Słucha muzyki zupełnie innej niż ja, choć też fajna, rzuca repkami na prawo i lewo, choć mogę czuć się pominięty Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Nie wiadomo czy to on czy ona. Uważa że im trudniejszy utwór tym lepszy. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Wygląda na fana militarii Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Ma dużo punktów reputacji i lubi pisać w Rozmówkach Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 słucha elektro i dubstep'u..... bleh....... Wchodzicie na własną odpowiedzialność.... Link do komentarza
Recommended Posts