Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Tylko czy dyrek w to uwierzy? - Felix jakoś przekonany nie był póki co, czy takie wytłumaczenie go przekona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Potwierdzone info.- powiedział Kean z uśmiechem.Potwierdzone info.- powiedział Kean z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - W sumie, ja na tym nic nie tracę, jak nie uwierzy to trudno, pewnie jakiś szlaban będę odbębniać, a jak uwierzy to w sumie fajnie będzie. - Wzruszył ramionami. - Coś jeszcze w ogóle chcecie obgadać, czy zostawić was już samych? - Zerknął na Therę tulącą się do Zacka i skrzywił sie lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 To co? Na kebaba? Bo Issei nie idzie.- zaproponował Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Spoko, możemy iść - przytaknął. - To do zobaczenia - zwrócił się do Zacka, po czym wyszedł z mieszkania, czekając na Keana. W sumie to cieszył się, że Issei nie idzie, skoro ma takie do niego podejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Kean ruszył do budki z kebabem dwie ulice dalej.- Duży czy średni?- zapytał Feliksa samemu zamawiając dużego kebaba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Też dużego poproszę - stwierdził po chwili namysłu. W sumie to rzadko chodził na kebaby i temu podobne, więc jakoś nawet trochę lepszy humor złapał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Kean podał Feliksowi kebaba.- Smacznego.- powiedział wgryzając się w swojego.- Pycha.- mruknął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Dzięki - powiedział, biorąc od niego kebaba i również zabierając się za jedzenie. - Całkiem smaczny - przyznał, uśmiechając się lekko. - Idziemy gdzieś usiąść, czy się plątać czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Thera pociągnęła Zacka do swojego pokoju i usiadła z nim na łóżku. - Wszystko będzie dobrze... mamy dla ciebie alibi. - uśmiechnęła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 -Ja wiem skarbie, tylko...- spuścił trochę głowę - Nie ufam Keanowi. To podejrzany koleś. Jak na przyjaciela Isseia podejrzanie łatwo się zgodził. A co do Isseia...muszę zapytać Felixa czy załatwiam go sam czy przy użyciu go jako kosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - No już, cii.. - uśmiechnęła się kładąc mu palec na ustach. - Mogę ci pomóc. Almur pewnie się zgodzi - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Chodź na ławkę.- powiedział siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Usiadł obok niego. - Właściwie to czemu w końcu Issei jednak nie chciał iść? - zapytał, bo było to pierwsze co przyszło mu do głowy, a nie chciał tak siedzieć w ciszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Uznał że nie idzie bo was chcę przeprosić.- powiedział Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Skrzywił się lekko. - Uprzejmy, nie ma co. Zresztą nie ważne w sumie. Nigdy specjalnie z nim nie gadałem i tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Z niego yo dupek.- powiedział drapiąc się po głowie. Zamienił dłoń w kosę i pokroił kebaba.- Pyszności.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Issei pewnie wciąż myśli, że nim gardzę - skomentował cicho Almur. Słysząc przeprosiny Keana, trochę się zdziwił. - Jeśli nie przestanie się tak zachowywać, jego przypuszczenia mogą zacząć się sprawdzać - dodał. - Właściwie to Keana kara nie ominie tak czy inaczej, jego dyrektor też widział. Więc albo ich dwóch, albo wszyscy... - "Poza mną". Ciężko mu było wypowiedzieć to na głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Zack uśmiechnął się do Thery i ją przytulił. "Nie bbędę jej martwił moim gniewem. Pomartwię nim Isseia." Cindy po wyjściu Felixa i Keana została sama z Almurem. Spojrzała na niego i dokończyła. - ...poza Tobą. Czyż nie Almur? - zapytała z uśmiechem, bardziej współczującym niż złośliwym. - Miałeś szczęście. Ale na logikę - lepiej żeby wpadli wszyscy - prócz Ciebie - czy tylko Ci dwaj którzy dali się złapać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Thera położyła się na Zacku z uśmiechem. - Jesteś taki ciepły.. - powiedziała zanim zdążyła pomyśleć. Oblał ją rumieniec i zamknęła zawstydzona oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 – Dla mojego instynktu samozachowawczego na krótszą metę obie opcje są dobre – zaśmiał się. – Szczerze, to wolałbym tylko ich dwóch. Niestety, ale statystycznie to jest korzystniejsze. Poza tym z jakiej racji ja miałbym nie być ukarany? Byłem w to zamieszany w tym samym stopniu co reszta. Może nawet bardziej, bo to głównie ja z Zackiem grzebaliśmy w dokumentach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - W sumie to wiesz, ludzie zasadniczo są dupkami, tak ostatnio zauważyłem - stwierdził marszcząc brwi, ale zaraz potem wziął się za jedzenie swojego kebaba. Ale normalnie, bez żadnego krojenia na kawałki, zmieniając się w kosę czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 W większej części.- doprostował Kean.W większej części.- doprostował Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - W zdecydowanej. Praktycznie wszyscy. Wiesz, w ogóle, oceniają ludzi nawet ich nie znając, obgadują ich nie mając o niczym pojęcia. Nie rozumieją czyichś decyzji i postępowania. Szkoda gadać. - Westchnął ciężko. - Czasem mam już wszystkich i wszystkiego dosyć, wiesz? - Oho, Felek się chyba trochę zaczął rozgadywać, a zasadniczo w sumie nie był jakiś specjalnie wylewny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Każdy nie raz się tak czuje. Nie jesteś jedyny.- powiedział Kean próbując go pocieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts