Shine Star Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 ((Jak na razie nie mam pomysłów na moją sesję... ale trochę mogę popisać. )) Thera rozejrzała się, a widząc Garreta z tyłu zatrzymała się, żeby się z nim zrównać. - Czemu idziesz sam? - spytała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Zawsze się trzymam z tyłu. Nie lubię nikogo nudzić swoją obecnością.- stwierdził z uśmiechem. [Rex. A ty zamiast spamić to może też coś napiszesz?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Znudzony Zygfryd zapytał się głośno. -Daleko jeszcze? Nudno tu.- po czym przeciągle ziewnął (( Spam też jest napisany i robi sztuczny ruch)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się. - Mnie nie nudzisz. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Udawanie miłej ci nie wychodzi.- stwierdził z uśmiechem. Pogłaskał dziewczynę delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 - Ale ja nie udaję! - zaśmiała się. Czując dotyk chłopaka uśmiechnęła się lekko. - Przykro mi, że tak myślisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Mi też.- powiedział z uśmiechem. Zapalił fajkowe ziele i dmuchnął pierścieniem dymu z małym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts