Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - A to okej, bo przez chwilę myślałem że poprosisz mnie o ugryzienie ciebie. - powiedział oddychając z ulgą. ,,Chociaż, ciekawe jak smakuje...'' pomyślał ale po chwili otrząsnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - A jeśli bym o to poprosiła to zrobił byś to? - zapytała uśmiechając sie pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Cóż, to zależy, jeśli naprawdę chcesz zobaczyć co czuje osoba gryziona to chyba mogę... ale nie za dużo, nie chcę cię zabić. - powiedział i spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - No to dawaj, przecież wiem że chcesz. - zaśmiała się i uszczypnęła go w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Zabrzmiało to dość dwuznacznie. - mruknął. - Ale nie zamierzam cię gryźć jeśli nie chcesz. - powiedział do dziewczyny, wciąż na nią patrząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Noooo nie każ mi prosić weeeź. - zaśmiała się. Zastanawiała się przez chwilę jak bardzo to co robi jest śmieszne, ale mniejsza z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Chcesz żebym cię ugryzł? - zapytał patrząc jej w oczy, potrafił poznać jeśli ktoś kłamie, ojciec go tego nauczył. Przydatna umiejętność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Hmmm... - mruknęła po czym pokiwała głową na potwierdzenie i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Dobrze... gdzie cię ugryźć? Na szyi będzie widać. Zresztą, na szyi nadaje się tylko to wypicia całej krwi, więc gdzie? - zapytał patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nicole zaśmiała się i zakryła usta ręką. - A skąd ja mam wiedzieć. Zrób to tam gdzie ci pasuje i to wszystko. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) - Mogłabyś zdjąć bluzę? Ugryzę cię w ramię. - powiedział, chociaż niepewnie. - Najlepiej jakbyś od razu pokazała bark. - dodał. Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Okeeeej. - powiedziała. Nicole podniosła się do siadu. Zdjęła bluzę i zsunęła rękaw koszulki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Chłopak westchnął ale pochwili delikatnie wgryzł się w bark dziewczyny. Wypił nieco jej krwi i odsunął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Nicole uśmiechnęła się. - Faktycznie nie bolało. Całkiem przyjemne. - zaśmiała się przyglądając się Angusowi. - Masz troszeczkę mojej krwi... - mruknęła po czym nachyliła się w jego stronę, położyła mu delikatnie ręce na ramionach i przysunęła się do niego tak że niemal stykała się z nim nosem. Uśmiechnęła się lekko i zlizała krew z jego ust. Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Angus zdziwił się zachowaniem Nicole, zaczerwienił by się ale był tak zimny że nie mógł. Uśmiechnął się tylko lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nicole po chwili odsunęła się po czym opadła na łóżko. - "Ugryzienie przez wampira to największy dowód miłości." - mruknęła. - Niee nie ważne. - zaśmiała się przecierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Miłości, ay? Zawsze myślałem że dowodem jest pocałunek czy coś. - powiedział. - smaczna jesteś. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nicole ponownie się zaśmiała. - Śmiesznie to brzmi ale hmmm... Dzięki? - powiedziała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Miałaś takie wewnętrzne pragnienie zostać ugryzioną przez wampira? - zapytał przekręcając się na bok i patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Może troszeczkę, po prostu byłam ciekawa jak to jest. - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - I jak doznania? - dopytywał chłopak, wciąż patrzył na dziewczynę z ciekawskim wyrazem twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Całkiem przyjemne to było powiem szczerze. Fakt, można by sir uzależnić. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Tak,z ciekawości, miałaś kiedyś kogoś? Chlopaka, albo dziewczynę? -- zapytał. - Nie chcesz, nie mów. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Nie, nigdy, nikogo. - powiedziała z lekka obojętnie. "I tak nikt by mnie nie chciał przez wiele względów..." - dodała w myślach. - A czemu pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - A tak po prostu pytam. Po prostu, ładna z ciebie dziewczyna i miła, ciekawie się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts