Po prostu Tomek Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Nie śpię, bo czekam na wyniki wyborów :3 Wygra podły gnój albo podły gnój. Nie ma na co czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Opijam wyniki sondażowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Wygra podły gnój albo podły gnój. Nie ma na co czekać. Andrzej Duda! Andrzej Duda! Andrzej Duda! To dobrze, że wygrał, bo miałam dosyć Bronka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Andrzej Duda! Andrzej Duda! Andrzej Duda! To dobrze, że wygrał, bo miałam dosyć Bronka Bronek nic nie robił fakt, ale wojny też nie zrobił :u a ten to może zrobić i za dużo. Andrzej duda! Liż se uda. Nie, to dziwne było xD ja teraz odpowiadam na post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) >12 lat >hurr >prezydent zły >Duda wygra będzie tak dobrze >durr Może to wpływ tęsknoty za dzieciństwem, ale jak rządził Kwachu to było nawet nieźle. A teraz to jeden drugiego warty. Edytowano Maj 24, 2015 przez Po prostu Tomek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Czekam na mecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Domyśliłem się, że większością debilnych postów na forum, gdzie niektórych słów można by sobie było oszczędzić, właśnie odstraszyliście założycielkę tematu ( aka. całkiem nową młodą użytkowniczkę) z forum. Możecie być z siebie dumni. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Myślę sobie: (łat?), przeglądam forum, myślę co będzie na następnym meecie, szykuje się do spania :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Domyśliłem się, że większością debilnych postów na forum, gdzie niektórych słów można by sobie było oszczędzić, właśnie odstraszyliście założycielkę tematu ( aka. całkiem nową młodą użytkowniczkę) z forum. Możecie być z siebie dumni. Chędożenie dziewek to naturalny proces. Jeżeli odstraszyło ją to to odstraszy ją też życie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Chędożenie dziewek to naturalny proces. Jeżeli odstraszyło ją to to odstraszy ją też życie. Akurat nie to miałem na myśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 A picie alkoholu to nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Słucham epickiej muzyki i piszę rpg'i z dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Domyśliłem się, że większością debilnych postów na forum, gdzie niektórych słów można by sobie było oszczędzić, właśnie odstraszyliście założycielkę tematu ( aka. całkiem nową młodą użytkowniczkę) z forum. Możecie być z siebie dumni. Doskonale! Teraz można zamknąć kolejną spammerską zabawę i zaoszczędzić miejsca na serwerze. Wracam kontemplować nad pizzą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Jestem na przyrodzie i udaję, że się uczę XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Czytam fiki na lekcji ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Andrzej Duda! Andrzej Duda! Andrzej Duda! To dobrze, że wygrał, bo miałam dosyć Bronka Masz racje! On jest PRZEGLUPI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Udzielam się w mało kreatywnych forumowych zabawach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Siedzę w samochodzie, słuchając "Bang Bang" i czekając na młodszą siostrę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Drapię się po rzyci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Podziwiam się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Rysuje siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Płacze ponieważ słucham smutnej muzyki(czemu ja jej słucham?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Instaluję Wiedźmina 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Bekłam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Zjadłam tort urodzinowy siostry Mniaaaam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się