Kuba1711 Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Cześć! Mam na imię Kuba, i lubię grać na komputerze. Mam 9 lat a rejestrację zaproponował mi Szczerbatek100. Oglądanie MLP zacząłem już kiedyś. Kiedyś tego nie chciałem nawet lubić, ale dzięki różnym materiałom zacząłem to lubić. Cieszę się, że tu jestem. Myślę, że będę tu jak najdłużej, oraz będę się jak najlepiej bawić. Dzięki za czytanie i do widzenia na innych stronach forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 No cześć, życzę dobrej zabawy. Masz jakieś zainteresowania poza graniem na komputerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Witaj i baw się dobrze. Lubisz FNAF? Lubisz BH6? Lubisz HTTYD1/2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Um... eh.... witaj? Baw się dobrze. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 (edytowany) Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Edytowano Lipiec 3, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1711 Napisano Czerwiec 28, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Do Phoenix13: Tak, lubię jeszcze jazdy na rowerze Do Cassidy: 1. Nigdy nie grałem w FNAF, ja zwykle programuję czy takie. 2. Nie znam takiego czegoś jak BH6 3. Bardzo, oglądałem HTTYD 2 w kinie, a inne na telewizorze ale teraz nie ma tak często i raczej sobie nie pooglądam Do KamilPL 94: 1.Tak lubię jej śmieszne rzeczy co zrobi. 2. Królowa podmieńców 3. Celestia 4. Jako Alikorn, bo ma skrzydła 5. Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Jaki jest twój stosunek do par homoseksualnych? Czy uważasz ś.p Donalda Tuska za bohatera narodowego? jeżeli 1/3 to 0,(3) a 2/3 to 0,(6) to czemu 3/3 to 1? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1711 Napisano Czerwiec 28, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Do Arkadiusz Fuks: 1.Neutralny 2.Chyba tak 3.Bo 1/3 to dokładnie 3.333... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 2. Nie znam takiego czegoś jak BH6 Wielka 6, wiesz Baymax , Hiro itd ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Witaj, user ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Witam. Pytanie: w jakie gry grosz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1711 Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Do Chiken: Minecraft, Assassin's creed (grałem dawno temu), Need for speed (też dawno temu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Witaj. Krótkie pytanie: Ulubiony rodzaj muzyki i ulubiona piosenka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 (edytowany) 3.Bo 1/3 to dokładnie 3.333... 1/3 to 0,333... Rozumiem, że 9 lat, ale jak nie wiesz czegoś, to tego nie pisz. Bo masz prawo w takim wieku tego nie wiedzieć. Edytowano Czerwiec 30, 2015 przez Dog in the Fog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1711 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Do Rex *Monster* Crusader: 1. Tak bardzo Dubstep i Brostep a do ulubuionej należą ta: ta: i ta: Witaj. Krótkie pytanie: Ulubiony rodzaj muzyki i ulubiona piosenka? Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Kuba1711 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Jak na swój wiek masz dobrą ortografię, lepszą niż niektórzy starsi od Ciebie. No i witaj na forum. Kilka pytanek ode mnie. 1. Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jakie? 2. Ulubiony gatunek filmowy? 3. Ulubiony kucyk tła? 4. Ulubiony antagonista? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 A co może też napiszę. Jaki jest Twój stosunek do Fluttershy? Lubisz?Nie lubisz? Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? A skoro gamer grałeś w Legeds Of Equestria? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1711 Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Jak na swój wiek masz dobrą ortografię, lepszą niż niektórzy starsi od Ciebie. No i witaj na forum. Kilka pytanek ode mnie. 1. Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jakie? 2. Ulubiony gatunek filmowy? 3. Ulubiony kucyk tła? 4. Ulubiony antagonista? Baw się dobrze. Do Ryś Raindrops: 1. Lubię od czasu do czasu coś przeczytać np. jakieś bajki. 2. Science/Fiction i podobne takie. P.S Też lubię oglądać bajki często 3. Rainbow dash 4. Discord ------------------------------------------------------------------------------------------- Do Pepeh: 1. Całkiem, lubię Fluttershy 2. Taki sobie 3. Nie grałem jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się