Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Ej co ty do cholery robisz? - zapytał zdenerwowany. - W dupie się poprzewracało czy jak? - dorzucił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - No co? Jaki masz problem? - zapytała udając naburmuszoną ale po chwili się zaśmiała. - No nie no nie wkurzaj się tylko uśmiechnij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Nie, nie zamierzam się uśmiechać. - powiedział podirytowany. Dzisiejszego dnia nie był może aż tak drażliwy jak zwykle ale... na pewno był ponury, w końcu ten dzień oznaczał początek wstawania o 6 rano żeby iść na 8 godzin do ludzi których nie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Emily położyła palce na kącikach ust Add'a po czym pociągnęła je do góry. - Od razu lepiej. - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Add wkurzony złapał ręce dziewczyny, normalnie by je zacisnął ale to była dziewczyna, słaba, silna, nie istotne, kobiet się nie bije, tak więc tylko opuścił jej ręce. - Nie zamierzam się uśmiechać, daj sobie spokój. - powiedział i obrócił głowę przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Awww jesteś taki słodziutki że bym cię zjadła. Uśmiechnij się w końcu nooo~ - zażartowała po czym uszczypnęła go w policzek i zaczęła się śmiać. Teraz chciała go wyprowadzić z równowagi, chciała wiedzieć jak bardzo może się na nią wkurzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - To żeżryj kogoś innego rudzielcu. - powiedział wkurzony po czym wstał i odszedł. Zrobił to żeby po prostu jej nie walnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Elior wyciągnęła notesik i obserwując dziwnie zachowującą się parkę napisała ,,ruda dziewczyna zakochała się w siwcu, a ten wali fochy'' + ,,uważać, bo przeciwnik dźga w policzek w celu obezwładnienia'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Emily wstała z miejsca i poszła za Add'em z uśmiechem na twarzy. - Ejjj panie ponury~ Oj no nie obrażaj się~ - zaśmiała się idąc za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Zostaw mnie do cholery. - powiedział jeszcze bardziej wkurzony Add, za wszelką cenę nie chciał wybuchnąć, po pierwsze żeby się nie zdradzić i po drugie żeby nikogo nie uderzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) - Eeeeejjj ale nie złość się Króliczku~ A właśnie, mogę mówić do ciebie Króliczku? To zabawnie brzmi~ - zaśmiała się wciąż idąc za chłopakiem z uśmiechem na ustach. Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 Zadzwonił dzwonek na lekcję i wszyscy uczniowie musieli wejść do szkoły. Po lekcjach jednak wszyscy odetchnęli jednak z ulgą i skierowali się w stronę domów. Ritsu jednak nadal stała przed budynkiem szkoły nie chcąc wracać do mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) Elinor wyszła z budynku uśmiechnięta i szczęśliwa, że jej się udało nie zdemaskować. Podeszła do Ritsu. - Cześć, nie wracasz do domu? (Ej tak btw. Chyba jeszcze jeden koleś się zapisał, a nie gra) Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Nie możesz. - powiedział wchodząc do szkoły. A gdy skończyły się lekcje wyszedł przed szkołe i ruszył powoli w kierunku domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Gdy lekcje się skończyły Emily starała się znaleźć Add'a. Gdy jej się udało pobiegła za nim. - Hejka. Co tam jak tam? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 ,,czy ona mnie wyczuwa?! " pomyślał zrozpaczony. - Cześć. - powiedział krótko do dziewczyny, poprawił włosy. - Idę do domu żeby coś zjeść. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - A mogę iść z tobą? - zapytała z uśmiechem przekręcając głowę na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Jak chcesz to idź. - stwierdził, zrobił to bez zastanowienia, dopiero po chwili to do niego dotarło. ,,cholera, ona mnie tak wkurzała a teraz ją zaprosiłem do domu. No to dupa blada... '' pomyślał. - Chociaż nie mam za bardzo porcji dla dwóch osób. - dodał w nadziei że przez to się odczepi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 -Nie mam ochoty. Chciałabym gdzieś pójść, ale nie mam z kim-odpowiedziała zgodnie z prawdą dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) Po lekcjach Ryder wyszedł z szkoły i wzrokiem zaczął szukać nieznajomej która zaczepiła go i Ritsu przed lekcjami i znalazł ją przy swojej koleżance -Hej - zawołał do nieznajomej - Zapomniałaś się przedstawić no... w sumie to ja też,ale nieważne po prostu wolałbym cię wołać po imieniu niż "Ty!" - powiedział Ryder i uśmiechnął się. Edytowano Lipiec 16, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (nie no, nie ma mnie kilka godzin, a tu 3 strony do nadrobienia) Troy wyskoczył pędem ze szkoły i popędził przed siebie. Dzisiaj było dość nudno, ale jutro napewno się poprawi. Miał nadzieję, że tak będzie, lubił dobrą zabawę, a po ostatniej pełni był jeszcze trochę podjarany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Ale nie szkodzi i tak nie jestem głodna. - zaśmiała się. Dobrze wiedziała że Add chce żeby po prostu się odczepiła, ale nie miała zamiaru się zniechęcać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Dziewczyna serio działała mu na nerwy, jednak wczoraj postanowił że nie narobi sobię wrogów pierwszego dnia szkoły. Ma już wielu, po co jeszcze więcej? - Dobra, powiem wprost. Nie lubię ludzi, więc łaskawie spinaj poślady i spadaj albo ci pomogę. - powiedział z wyraźną irytacją w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Emily na początku wyglądała na poważną jednak zaraz później się uśmiechnęła. - Nie-e~ Mogę za tobą chodzić ile tylko chcę i nikt mi nie może tego zabronić~ - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Ech... serio musiałaś się do mnie przyczepić? Nie masz innych zajęć? Nie wiem, rozbierz się i ubrań pilnuj. - powiedział podirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts