Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Ale ja po prostu cię lubię Króliczku. - powiedziała spokojnie po czym się zaśmiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - A ja ciebie nie. - powiedział do dziewczyny i przyśpieszył. Miał nadzieje że w końcu się od niego odczepi. W pewnym momencie odwrócił się i udał że chce ją walnąć ale zatrzymał rękę przed jej twarzą, po czym tylko pstryknął ją w nos. Potem odwrócił się i ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Wiedziaaałam że mnie nie uderzysz. - powiedziała wesoło dorównując mu kroku. - Poza tym nawet jak mnie nie lubisz to zrobię tak, że polubisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Czy ty wzięłaś sobie za punkt honoru żeby mnie męczyć? - zapytał wkurzony. - Spadaj nie mam ochoty z tobą gadać. - rzucił jeszcze i skręcił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Emily przekręciła głowę na bok. - Ty serio mnie nie lubisz? - zapytała wciąż idąc za chłopakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Add prychnął tylko ale nie odpowiedział. Po prostu szedł dalej nie zważając na dziewczynę. - Wkurzasz mnie. - rzucił po pewnym czasie ale nie odwrócił się tylko szedł twardo przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Tyle to wiem. - zaśmiała się. - Wkurzam wiele ludzi. Ale pytałam czy mnie lubisz czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Add nie spojrzał nawet na dziewczynę, wiedział że od tego co odpowie zależy to czy dalej za nim pójdzie czy też nie będzie chciała z nim gadać. Szczerze powiedziawszy to chyba ją polubił ale za bardzo go wkurzała. - Nie. Nie znam cię nawet. - powiedział do niej po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - To się poznajmy~! - powiedziała z uśmiechem wciąż za nim idąc i podskakując lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (*wstaje* nie dacie się człowiekowi wyspać ) Elinor zastanawiała się chwilę po czym odpowiedziała. -Jeśli chcesz, ja mogę z tobą połazić. Wtedy przybiegł do nich Ryder - O cześć, Elinor Eladiera jestem - podała chłopakowi rękę . (Deja vu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 -Ryder Fox miło poznać - uśmiechnął się - narazie dziewczyny!-po czym odszedł w swoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Troy wyszedł z domu i poszedł chwilę pobiegać. Nie mógł rozładować nadmiaru energii w inny sposób, więc chociaż postanowił trochę poćwiczyć. Co jakiś czas wyciągał manierkę i popijał sobie kool-aid. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 -Do zobaczeniczenia. - Pożegnała się z znajomym. Po drodze spotkała obok cwiczącego troy'a postanowiła się przywitać. Podeszła więc do nieznajomego - Witaj. - Uśmiechnęła się - jestem Elinor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Troy zatrzymał się przed nieznajomą dziewczyną i przywitał się odwzajemniając uśmiech: -Cześć, jestem Troy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Uśmiechnęła się. - Dokąd biegniesz? - Zapytała z ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 -Po prostu chciałem poćwiczyć. Nie potrafię rozporządzać swoją energią. Troy wypił trochę swojego napoju z manierki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - W takim razie nie będę ci już zawracać głowy - powiedziała z uśmiechem usiadła I zapisała coś w zeszycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) Troy dosiadł się do dziewczyny. Wciągnął lekko powietrze do nosa i uśmiechnął się. -Nie marnujesz, i tak nie miałem nic lepszego do roboty. A z tobą można chyba sobie pogadać, elfko. (wracam jutro) Edytowano Lipiec 16, 2015 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) (wiem, że wilkołaki mają dobry węch, ale tak szybko rozpoznawać :u ps. Eli chowa uszy za włosami) Eli wystraszyła się, schowała zeszyt. Jej serce zaczęło szybciej bić, wstała udając że nic się nie stało. - Co? Elfy nie istnieją... Wiesz ja..j-ja muszę już chyba iść..- zdenerwowana że ją rozpoznał, odwróciła się poszła w stronę Ritsu. Edytowano Lipiec 16, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 ,,ona jest nie do zdarcia... jak cholerny terminator.'' pomyślał. - Ech... no okej. - powiedział zmęczonym głosem, idąc dalej. Po chwili zatrzymał się pod blokiem, wstukał kod na domofonie i otworzył drzwi a następnie przepuścił dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 ((Lightning Energy, nie potrafisz odgadnąć tak szybko że ona jest elfką.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Yaaay~ - powiedziała wesoło po czym weszła do bloku. - Masz w domu słodycze? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Nie mam. - powiedział do dziewczyny i ruszył na drugie piętro, stanął przed drzwiami z numerkiem ,,8'' otworzył je i wpuścił dziewczynę do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - A mogę upiec ciastka? - zapytała wchodząc do mieszkania i rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Nie wiem czy mam składniki... - powiedział. - Jak mam to upiecz, tylko nie nabałagań za bardzo bo mi się sprzątać nie chce. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts