Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) - Jak nabałaganię to posprzątam. W końcu to nie mój dom. - powiedziała i skierowała się do kuchni. Edytowano Lipiec 16, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Okej. - powiedział i poszedł za nią do kuchni. - W tej szafce masz mąkę w lodówce są jajka i mleko... chyba czekoladę też tam mam. Ale to już musisz sprawdzić. - powiedział i usiadł na krześle stojącym obok stołu. Było jeszcze jedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 ((Mephisto The Lone Wanderer został pomocnikiem MG i ma prawo przejmować rolę MG gdy mnie nie ma. Powodzenia )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Oki doki~ - powiedziała wesoło pp czym zaczęła wyjmować wszystkie rzeczy potrzebne do zrobienia ciasteczek z czekoladą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 - Ech... chcesz coli albo coś? - zapytał wstając i podchodząc do wyjścia z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (Wybaczcie spam, ale od kiedy w bloku na 2 piętrze jest numer 8? ;-; eh, to pewnie jeden z tych nowoczesnych bloków, albo brakło naklejki ,,6'' i na drzwiach jest 8 ;u; ) Elinor nie wiedziała co robić, czuła że źle postąpiła uciekając i tym bardziej domyśli się, że nie jest człowiekiem. Poszła więc powoli w kierunku domu, bo Ritsu ją olała i wolała napisać o nowym zastępcu MG, zamiast pogadać czy co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 ((na jedno piętro przypadają 4 mieszkania, zresztą ja miałem kiedyś na 1 piętrze numer 8 soł xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (ale licz ziomuś parter v: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 ((na parterze nie ma mieszkań tylko biura xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (widzisz w mieście wielkości wsi jest inaczej ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Dziewczyna przytaknęła i zaczęła robić ciasto. - A masz może lemoniadę? A jak nie masz to cola może być~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 - Mam tylko cole. - powiedział i zajrzał do lodówki, wyciągnął z niej dwie puszki rzeczonego napoju, jedną wręczył dziewczynie, drugą otworzył i napił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Imię i nazwisko: Serana Vlad Rasa:Wampir Wiek:17 Charakter: miła, wesoła, koleżeńska Wygląd: Bez tych skrzydeł i nosi trampki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 ((Mógłbyś zmienic wygląd bo ten jest mały i nic nie widać. Popraw to i możesz pisać. Zastępczy mg motzno)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 [inny wygląd. Dodatkowo nosi czarne rurki, glany i zwykle białą koszulkę i tą czerwoną bluzę]http://inuyasha-love.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/992967/files/blog_ui_3854588_4976838_tr_givevz2-1.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Dzięki. - powiedziała po czym odłożyła puszkę na chwilę i gdy skończyła wyrabiać ciasto i wykroiła z niego kółka za pomocą szklanki, włożyła je do piekarnika i usiadła przy stole. Wzięła puszkę do ręki i napiła się. - Za 20 minut będą gotowe~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - W porządku. - powiedział Add i wziął kolejny łyk. - Często wbijasz się ludziom do domu i robisz im ciastka? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Tylko tym kogo bardzo lubię. - powiedziała uśmiechając się pogodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Mhm. Czyli jak rozumiem lubisz mnie chociaż mnie nie znasz. - stwierdził. Nie był to bardzo odkrywczy wniosek no ale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - No i co z tego przeszkadza ci to? - zapytała przekręcając głowę na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - W zasadzie to nie... ale dziwi mnie to, dość szybko mi zaufałaś. Kto wie czy nie jestem jakimś psychopatycznym mordercą czy coś. - powiedział patrząc na dziewczynę, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Kimkolwiek byś nie był i tak będę cię lubić. - powiedziała. - Ja umiem ufać ludziom ale zdaje sobie sprawę że istnieją też granice. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Głupia decyzja, tak samo jak i ty. Nie znasz mnie a już decydujesz o tym że mnie lubisz. - pokręcił głową z dezaprobatą. - Idiotyzm. - dorzucił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Mam do tego prawo a przeszkód żeby cię lubić nie widzę. Możesz sobie tam być mordercą ale mnie to tam kij i tak cię lubię. Poza tym może i jestem głupia ale dobrze mi z tym~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Tylko potem nie narzekaj. - powiedział i usiadł na krześle, znowu wziął łyka coli i westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts