SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 (edytowany) http://orig06.deviantart.net/d1cc/f/2015/158/2/9/t__o_by_vitaj-d8weeax.png ZAPRASZAMY NA II TWILIGHTMEET organizawany przez MKXD i Bronies Twilight! 26-27 WRZEŚNIA 2015 Moi Kochani! Lato w pełni więc zaraz zacznie / skończy padać, jedni już umarli z gorąca, inni cieszą się bliskością wody. Tymczasem pomimo bardzo napiętego planu atrakcji w tym roku, informujemy, że będzie dziać się jeszcze więcej! Po raz drugi grupa fanów najmłodszej księżniczki ma przyjemność zaprosić Was na meet pod ich patronatem. II Twilightmeet odbędzie się pod koniec września w Gdańsku na Morenie, w tym samym miejscu co poprzedni. Ponownie postaramy się urozmaicić typową ofertę meetową o atrakcje intelektualne, czyli wszelkiego rodzaju prelekcje, panele dyskusyjne i rozkminki. Tym razem zapraszamy Was również serdecznie w imieniu forum MLPPolska, które w ramach meeta będzie organizować zlot (o tym niżej). Co również większość ucieszy także i tym razem pojawi się sleeproom, tym razem w pełni dzielonej koncepcji prawdziwego sleeproomu, głośnego sleeproomu, a także atrakcji wieczornych. Aby uniknąć niepotrzebnych nieporozumień informujemy osoby korzystające z wyrobów nikotynowych, iż będzie dla nich specjalnie wyznaczone miejsce Więcej informacji wkrótce! Zatem zbierajcie siły i widzimy się we wrześniu! Zapraszamy na naszą stronę: http://www.broniestwilight.org/ Wydarzenie na fejsie: https://www.facebook.com/events/434416590016592/ Miejsce: 1. XX liceum ogólnoksztłacące w Gdańsku, ul. Dobrowolskiego 9 2. I Liceum Katolickie, ul. Piecewska 9, Gdańsk Morena PLAN: https://docs.google.com/spreadsheets/d/14rOjd2NnnOdAbx0qtIy7_eze14AlAhpFne2E7nwXO40/edit#gid=0 OPŁATA 10 zł ZJAZD FORUMOWY http://i.imgur.com/RQK1Oeh.jpg WAŻNA INFORMACJA! Jedną z atrakcji II Twilightmeeta jest zlot użytkowników naszego forum. Organizatorem meeta jest MKXD wraz z ekipą Bronies Twilight. NIE JA! Ja jedynie wraz z Siperem robię wyżej wymieniony zlot forum. Dlatego we wszelkich kwestiach dotyczących zakwaterowania, noclegów itd, kierujcie się do MKXD. Do mnie i Sipera w kwestiach samej atrakcji, jaką jest zlot. A czym on będzie? Na chwilę obecną jeszcze nie mamy gotowej wizji, prosimy o cierpliwość. Spodziewamy się ciągu, bloku atrakcji związanych z forum. Więcej informacji wkrótce! Kontakt do organizatorów zlotu (nie dzwonić w wkestiach Twilightmeeta!) Jakub "SPIDIvonMARDER" Orłowski 514685665 [email protected] gg - 6164667 Paweł "Siper" Klebba 792945671 [email protected] Edytowano 23 Wrzesień przez SPIDIvonMARDER Usunięty kontakt do Mkxd na jego życzenie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Gdańsk. Totalnie nie pasująca lokalizacja, bardzo daleko, aż powiem, że dalej się nie dało, wymagająca przygotowań transportu, męczenia się pociągami, rozkładami, spaniem na dworcu i wcześniejszym planowaniem wszystkiego oraz bólem głowy. Zajebiście. To mi się podoba. Będę na 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 spaniem na dworcu Można przyjechać dzień szybciej i spać w szkole na beforze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 (edytowany) Podstawowe pytanie. Czy dam radę zamknąć się w dwóch stówach[cały meet, nie bilety ]? Oczywiście nie mam żadnych ulg. Edytowano Lipiec 30, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 (edytowany) Podstawowe pytanie. Czy dam radę zamknąć się w dwóch stówach[cały meet, nie bilety ]? Oczywiście nie mam żadnych ulg. Sprawdziłem tak z ciekawości ceny biletów. Nie wiem jak z koleją, ale jakbyś dzisiaj zarezerwował bilety na bus, to byś spokojnie w 100 złotych się zmieścił (w sensie licząc samą cenę podróży). Edytowano Lipiec 30, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Sprawdziłem tak z ciekawości ceny biletów. Nie wiem jak z koleją, ale jakbyś dzisiaj zarezerwował bilety na bus, to byś spokojnie w 100 złotych się zmieścił (w sensie licząc samą cenę podróży). Pendolino w Happy Hour to nawet 30zł w jedną stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Jak podacie dokładne daty meetu to może się wybiorę. Byle nie totalny koniec września, bo wtedy mam być już na uczelni na szkoleniu BHP i innych rzeczach organizacyjnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Jak podacie dokładne daty meetu to może się wybiorę. Byle nie totalny koniec września, bo wtedy mam być już na uczelni na szkoleniu BHP i innych rzeczach organizacyjnych. Mam dla Ciebie złą wiadomość... Wydarzenie na fejsie twierdzi, że 26-27 września :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 A to spoko. 30 września mam być w Gliwicach, więc mam 2 dni w zapasie. Totalny koniec to miałem na myśli 29 -30 września. Tylko, żeby tego nie przełożyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 30, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2015 Tak, meet odbywa się w dniach 26-27 września. To pewna data. Wejściówka ma kosztować mniej niż 20 zł. Jest możliwość noclegu w czasie nocy 25/26 września i 26/27 września na terenie szkoły. Gdańsk. Totalnie nie pasująca lokalizacja, bardzo daleko, aż powiem, że dalej się nie dało, wymagająca przygotowań transportu, męczenia się pociągami, rozkładami, spaniem na dworcu i wcześniejszym planowaniem wszystkiego oraz bólem głowy. Zajebiście. To mi się podoba. Będę na 100% Siper potwierdzi, że innej lokalizacji na zjazd nie było. Żaden inny fandom poza Tribrony nie podjął się tej inicjatywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Siper potwierdzi, że innej lokalizacji na zjazd nie było. Żaden inny fandom poza Tribrony nie podjął się tej inicjatywy. Ale mi się podoba : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 (edytowany) @Myhell: To mniej dni niż MLK, ale w niedzielę w teorii mam pracę. Choć w sumie mogę coś próbować, bylebym się zmieścił w określonej kwocie. Edytowano Lipiec 30, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Nie chcę rozpętać wojny (najlepsza rzecz, którą umiem zrobić swoją drogą), ale jest tylu fanów Twi, że postanowiono zrobić Twimeet? A jest np. Rainbowmeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 (edytowany) Nie chcę rozpętać wojny (najlepsza rzecz, którą umiem zrobić swoją drogą), ale jest tylu fanów Twi, że postanowiono zrobić Twimeet? A jest np. Rainbowmeet? Już był: Nie wiem, co mnie rozwaliło bardziej... Ten post, czy twój Avatar ~ Myhell Edytowano Lipiec 30, 2015 przez Myhell 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 (edytowany) Już był:Nie wiem, co mnie rozwaliło bardziej... Ten post, czy twój Avatar ~ Myhell Też coś. Edytowano Lipiec 30, 2015 przez Michał Mac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 30, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2015 Jeśli mam być szczery, to powody sa dwa: 1. Organizatorem meeta jest zaozyciel grupy Bronies Twilight (MKXD), a że to jego ulubiona postać, to ona jest patronką; 2. Fanów Twilight trochę jest; 3. To nie pierwszy meet w Tribrony z patronem (był Daringmeet, Luna's Concertmeet) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Może będę. Wszystko okaże się gdy poznam termin pierwszej jazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Rozważam pojawienie się. Wszystko zależy od tego, jak ułoży mi się początek roku akademickiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Space Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Miejsce eventu widzę z balkonu mojego domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 11, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2015 Hmmm Gdańsk z Lublina to jakieś mmilion cebulometrów i półdnia ciuchci. nie licząc z 200 zł na sam transport i zabawa z zgodą/opiekunem. Mówiąc wprost nie. ;-; Przegapie kolejne wspaniałe wydarzenie. Rozkładowy czas dojazdu pociągu PKP to 9 godzin. Koszt: 50 zł bilet normalny. W ten naukowy sposób udowodniliśmy, że Twój argument jest kombatantem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Przejrzałem swój grafik i odkryłem ze 25 jadę do Łeby wiec może akurat uda mi się wyrwać na chwile na meeta Rozkładowy czas dojazdu pociągu PKP to 9 godzin. Koszt: 50 zł bilet normalny. W ten naukowy sposób udowodniliśmy, że Twój argument jest kombatantem Ale drogi kolego: -100 ciuchcia - 100 na transport po samym gdańsku lub Lublinie itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 11, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2015 Skoro potrzebujesz zgody opiekuna, to jesteś niepełnoletni, jesteś uczniem. Zatem dojazd do 63 w obie strony PKP + 6 zł dobowy w Gdańsku + 6 zł ew. w Lublinie. Z Łęcznej o ile pamiętam nie jest daleko do Lublina i bilet PKS kosztuje też dosłownie kilka złotych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Tak, meet odbywa się w dniach 26-27 września >Kapitularz - 25-27 września Y U DO DIS ;______________; No ale zlot zlotem, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to powinienem się pojawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 Mnie jednak nie będzie. Po pierwsze pieniążków brakuje, a po drugie termin meet oscyluje w czasie organizacji moich urodzin dla rodzinki. Głupio by było tak wyjechać kiedy ma się imprezę zorganizować, Niestety . Ale będę na meecie w Warszawie, więc potraktuje to jako małą rekompensatę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Mi sie może uda przyjechać, zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się