Argon39 Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Nie to, że się czepiam, dzięki mojej skąpej wiedzy kulinarnej nie potrafię sobie wyobrazić grillowanego żółtego sera. W sumie czy ser najpierw by się nie stopił pod wpływem temperatury (chyba, że ja inaczej pojmuję znacznie grillować (smażyć na ruszczcie), a sera chyba się nie usmaży).? Nie mniej jednak, lubię ser, i wybiorę danie zupełnie mi obce, (w sumie nie pierwszy raz). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Argon39 google -> "grillowany ser żółty"Kanapki z grillowanym serem i jabłkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Wybieram kanapki z grillowanym serem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwah.K Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 kanapka z grillowanym serem i jabłkiem bo czemu i by nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Grillowany sereł z japkiem! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Nie to, że się czepiam, dzięki mojej skąpej wiedzy kulinarnej nie potrafię sobie wyobrazić grillowanego żółtego sera. W sumie czy ser najpierw by się nie stopił pod wpływem temperatury (chyba, że ja inaczej pojmuję znacznie grillować (smażyć na ruszczcie), a sera chyba się nie usmaży).? Nie mniej jednak, lubię ser, i wybiorę danie zupełnie mi obce, (w sumie nie pierwszy raz).Nie żeby co, ale smażony ser jest narodową potrawą w Czechach Jestem za kanapką z serem ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 masłem orzechowym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 27, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Grillowany ser wygrał Zapiekanka z jabłkiem czy Pierogi z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Zapiekanka z jabłkiem~ jak pierogi to tylko ruskie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Zapiekanka ;D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Mam wielką ochotę na zapiekankę. Dawno jej nie jadłam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 pierogi z jabłkami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Zapiekanka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 zapiekanka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Zapieksy!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Witojcie.Dziś na stole podomy zapiekonki. Życze smocznego! Carbonada criolla – narodowe danie ludów andyjskich czy Niemeckie kluki z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 kluski Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Kluski tylko śląskie.Chętnie bym spróbowała tego dania Carbonada criolla :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Kluski Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Kluseczki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Klusesełki :-P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 carbonada wygląda smacznie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Carbonada criolla Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Klusky Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 3, 2015 Autor Share Napisano Październik 3, 2015 Kluski wygrywały.Pierś z kurczka z jabłkami czy Kotlet schabowy z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts