WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Tric mówi, że wraca za 2 lata i macie tęsknić Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Ciekawe, czy forum jeszcze będzie istnieć Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Soli, aż tak bardzo się nudzisz? 1 Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Imigranci ukradno zamiast socjalu. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Jak dla mnie Tric może wracać i teraz. Byle by się z tym Bieberem ogarnął, bo jak widział jego statusy co godzinę, to mnie szlag trafiał :/ Link do komentarza
Simplistic Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Ciekawe, czy forum jeszcze będzie istnieć BiP nie ma że nie... Jeszcze jeden sezon, potem wyżebrzem kolejny...A jeśli nie to rok spokojnie pociągnie, od czego są fani... 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Skoro zaczął się już teraz z nami kontaktować, to znaczy, że jednak coś jego ciągle do tego miejsca ciągnie Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Skoro zaczął się już teraz z nami kontaktować, to znaczy, że jednak coś jego ciągle do tego miejsca ciągnie Tak zwane łowienie atencji i komu będzie pszykro, że go nje ma 3 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Całe szczęście nie przywiązałem się do niego tak bardzo. 1 Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Tak zwane łowienie atencji i komu będzie pszykro, że go nje ma Jemu tylko na atencji zależało. Naprawdę zacząłem się zastanawiać czy on naprawdę zaczął słuchać Biebera czy zrobił to bo taki ktoś jest kontrowersyjny i zbiera atencję. 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 A ci, co śmieją blokować to hejterzy i szumowiny http://www.repostuj.pl/files/2015/09/494_55e6d4f6455ff_612.jpg k Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Dzień dobry.Niklas, Tricu mówi że pomimo tego co mu zrobiłeś nadal cie koffa i nigdy nie zapomni tamtej upojnej nocy u wujka Staszka :^)A Xyz daje wam wszystkim swoje błogosławieństwo Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Dzień dobry.Niklas, Tricu mówi że pomimo tego co mu zrobiłeś nadal cie koffa i nigdy nie zapomni tamtej upojnej nocy u wujka Staszka :^)A Xyz daje wam wszystkim swoje błogosławieństwo Tak, on zdecydowanie chce atencji. 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Nie no, zmyśliłem to. Tak rly to mówi że wybacza Niklasowi cośtam Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 http://www.repostuj.pl/post/slave-tetris-omg top kek. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Trik related: http://www.repostuj.pl/post/xdd-selena-repo-to-pudelek-hehehszki Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Trik related: http://www.repostuj.pl/post/xdd-selena-repo-to-pudelek-hehehszki Prawidłowość. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Po odejściu Trica Twilight została bez avatara, prawda? Czy znaleźliście już kogoś na jego miejsce? Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Po odejściu Trica Twilight została bez avatara, prawda? Czy znaleźliście już kogoś na jego miejsce? Przecież Hoffman od dawna jest awatarem Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 No właśnie. Hoffman awansował na avatara z regenta i tyle xd Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Well, nevermind then. Gdy ostatnio wchodziłem na forum, Tric miał tą posadę Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Well, nevermind then. Gdy ostatnio wchodziłem na forum, Tric miał tą posadę A kiedy ostatnio wchodziłeś na forum? Link do komentarza
Recommended Posts