Onyx Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Wiecie co jest najlepsze? Moi znajomi są teraz w szkole, a mnie nie ma w Polszy, jestem w Chorwacji na dwa tygodnie xDOni muszą chodzić do szkoły z ograniczonym sklepikiem, oraz żyć w kraju wiecznego chłodu, a ja mogę się smażyć na plaży i pić w cholerę słoną wodę, ale jednak krystaliczną niczym 4k Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Onix, ty smażowcu. Dec, idź sobie Link do komentarza
Onyx Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Czy tylko ja mam problem, czy nie da się avka zmienić?Poprzez "wyślij zdjęcie" przynajmniej Dobra, never mindTak bardzo nie pomyślałem, aby kliknąć "enter" Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Onyx Link do komentarza
Onyx Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Musiałbym zedytować stronę "o mnie" ale mi się nie chce D:Bo trochę przestarzałe D: Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Onyx Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 żyć w kraju wiecznego chłodu, Taa, 40 stopni w cieniu, trochę chłodne lato było w tym roku Link do komentarza
Onyx Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Nooo... lato może było gorące (bardzo ;_; ) ale szybko ten gorąc się skończył, jak wyjeżdżałem to było chyba z... 15 stopni :/Ale jak przyjadę do Polszy to ma być podobno 30 stopni, mam nadzieje, że tak będzie, bo jak będzie zimno to ciężko będzie mi się przyzwyczaić Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Onyx Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Onyx nie będzie więcej jak 20 stopni. Bo ja. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Jutro do szkoły ;_; Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Prynces Kura :3 tak sobie patrzę na tą Waszą stronę kopyta i stwierdzam... To jest brzydkie Link do komentarza
Onyx Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) A ja nie idem do szkoły Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Onyx Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Prynces Kura :3 tak sobie patrzę na tą Waszą stronę kopyta i stwierdzam... To jest brzydkie Wciąż lepsze niż Dec Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Prynces Kura :3 tak sobie patrzę na tą Waszą stronę kopyta i stwierdzam... To jest brzydkie Co jest brzydkie? Cała strona, góra, dół, boki, belki, czy co?I jak Ty byś to widział? Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Kura całokształt mi się nie podoba. Bure i nie ma na czym zawiesić oka. Nie jestem grafikiem i nie mam zdolności w tym kierunku, więc nic nie doradzę w kwestii zmian wizualnych, jednakże zamiast phpFusion użyłbym WordPressa. Moim zdaniem jest lepszy do tego typu strony informacyjnej. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Decu, Wordpressa odrzuciłem na samym początku robienia strony. Link do komentarza
mkr Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 W takim razie Kura, popełniasz ogromny błąd. Wszak nawet zamiast WordPressa, można skorzystać z Drupala. Z PHP/Extreme-Fusion za bardzo się już nie korzysta, to było popularne jakieś 6-7 lat temu. 2 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Czemu?Kiepskie ułożenie menu.Teraz to już niczego nie będę zmieniał, bo byłby to strzał w stopę. Link do komentarza
mkr Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Nicolas D. Od kiedy to zacząłeś dystrybucje swoich albumów w formie faktycznych płyt CD? Chyba nie chcesz aby skarbówka się o tym dowiedziała, co? :^) Link do komentarza
Recommended Posts