Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 dlaczego pismo obrazkowe? Bo Siper popsu forum Szabinie i nie może pisać postów. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Dzień dobry, z tej strony nowy użytkownik, proszę o moją indoktrynację. Hitler wiedział o holokauście. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 @Warmen sprawę mam, a właściwie pytanie. Dlaczego Horo kurtyzaną jest? Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 @Warmen sprawę mam, a właściwie pytanie. Dlaczego Horo kurtyzaną jest?Horo jezd super, a Garin jezd gupi 2 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Czemu Garón atomowym krasnalem jes? Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Kiedy widzę coraz to nowe zielone nabytki, nie wiem co zrobić ze swoim życiem. Powinienem już wrócić i zrobić porządek?Garnek, pewne rzeczy nie są dla ludzi. Dla sprzętów kuchennych również nie.XDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD 2 Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 ANALOWY KRASNAL GARNEG!Sabiś, łoncze się z tobom w bulu i nadzieji, przez ostatnie 3 miesiące nie miałem internetów na nic poza gg 2 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Kiedy widzę coraz to nowe zielone nabytki, nie wiem co zrobić ze swoim życiem. Powinienem już wrócić i zrobić porządek?Wprowadź akap, misiu Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Jaki akap, internetowy śmieszku? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 No brawo, Szaba, udało ci się naprawić Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Przywracam ludziom władzę w klawiaturach 2 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Warmen, mistyczna przesyłka: 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Jaki akap, internetowy śmieszku?http://akapedia.pl/Akapedia_WikiPamiętaj o trzecim aksjo Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Ja się nie naprawiłam, ale chociaż forum tak. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Krasnal atomowy - podstawowa dekoracja każdej akapistycznej posiadłości. Cichy strażnik wolności.Krasnal jest bardzo przydatnym narzędziem. Jeżeli ktoś złamie II aksjomat na naszym terenie bądź w ogóle wobec naszej osoby, a mamy w wyposażeniu krasnala atomowego to można go detonować bez zastanowienia. Największym propagatorem krasnali w mainstreamie jest Przemysław Wipler. Użycie krasnala atomowego opisuje opowiadanie Prywatyzacja własności państwa w AKAPie. Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Vanadiss the Glejt 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Kosmiczne technologie Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Rejwen bulwiaku, co to za podludzki syfylys >.> Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Horo jezd super, a Garin jezd gupi Ale ja dupy nie daję za darmo w ostatnim odcinku pierwszej serii. Czemu Garón atomowym krasnalem jes?Krasnolud Garin został zaszlachtowany w październiku 2014 przez syrenki. Minuta ciszy [*] ANALOWY KRASNAL GARNEG!Jeśli będę mógł posługiwać się tym, to ok. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Droga - element infrastruktury, którego nadrzędnym celem istnienia jest umożliwienie przejazdu z punktu A do punktu B trasą |AB| za pomocą dowolnego pojazdu kołowego. CharakterystykaDroga składa się z jezdni (która jest przeznaczona dla użytkowników) oraz pobocza, które spełnia niebagatelną rolę ze względów konstrukcyjnych (ułatwia odprowadzanie wody lub krwi po poważniejszych stłuczkach ) oraz ekonomicznych.Niekiedy a w szczególnie na terenach zurbanizowanych, zamiast pobocza są budowane chodniki, których rola nie ogranicza się tylko do chodzenia po nich.Czy drogi będą w akapie?Anarchokapitalizm od zawsze był obiektem krytyki etatystów, oraz zwolenników istnienia państwa. Jednym z najczęściej wymienianych argumentów przeciw anarchokapitalizmowi jest niemożność budowania i utrzymania dróg bez przymusowego wywłaszczenia właścicieli gruntu i finansowania z podatków. Okazało się, że odpowiedz na argument jest prosta jak przygotowanie zupy jeziorowej: Dróg w Akapie nie będzie, a ludzie będą się poruszać alternatywnymi środkami transportu takimi jak czołgi, poduszkowce, fala uderzeniowa po atomowym krasnalu albo tradycyjnie na własnych nogach. 1 Link do komentarza
Recommended Posts