WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 no to chyba pora na dalsze poszukiwanie Ciri Garón ma ją na fejsie. Zebrał już chyba wszystkich. Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) A czy ma Shiny Arłuka? Edytowano Październik 3, 2015 przez Dio Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Garón ma ją na fejsie. Zebrał już chyba wszystkich. Nie mam Ciri na swoim fejsie. :c Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Masz na myśli Spónza? Mocium Panie, na wezwanie! Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 https://docs.google.com/document/d/1rvmlLvfn2OsFnsyBg8Eb_Q7nzMoT5DaE3G8Dg8QgvSc/edit?usp=sharingPiszę opowiadanie na zajęcia techniczne, jak ktoś zaryzykuję i przeczyta tą stronę co zrobiłem, to proszę o jak najbardziej miażdżącą opinie na priv Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 https://docs.google.com/document/d/1rvmlLvfn2OsFnsyBg8Eb_Q7nzMoT5DaE3G8Dg8QgvSc/edit?usp=sharingPiszę opowiadanie na zajęcia techniczne, jak ktoś zaryzykuję i przeczyta tą stronę co zrobiłem, to proszę o jak najbardziej miażdżącą opinie na priv Powiedzmy że "znam" się na opowiadaniach, wiec zaraz zerknę Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Jak dotąd to największy blok tekstu jaki pozostawiłem po sobie w internecie, a mój styl wypowiedzi nie należy do najskładniejszych. Bardzo się martwię że źle korzystam z opisów i ogólnie mieszam Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Jak dotąd to największy blok tekstu jaki pozostawiłem po sobie w internecie, a mój styl wypowiedzi nie należy do najskładniejszych. Bardzo się martwię że źle korzystam z opisów i ogólnie mieszam Opisy są w porządku, dialogi o dziwo też, a jak zauważyłem sporo ludzi ma z nimi problem. Proponuję ogarnąć interpunkcję i zwracać uwagę na powtórzenia (znalazłem jedno, ale kłuło strasznie w oczy). Oznaczyłem ci w tekście trochę rzeczy które IMO wymagają poprawy. Jeśli się zgadzasz z moimi propozycjami to w porządku, jeśli nie to zrób z nimi coś innego, to twoje opowiadanie. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Spin, jak tam gronostaje Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Spin, jak tam gronostajeA ślicznie. Nie narysowałem żadnego od paru miesięcy, mam inne rzeczy na głowie :F Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 NO ~170ZŁ NO ;-; Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Bo trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść... Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 @Spinwide Dzięki prosiłem tylko o opinię, a dostałem jeszcze porady i propozycję poprawek. Nigdy z interpunkcji nie byłem dobry, nie ogarniam jej zasad bo są dla mnie niezbyt naturalne PS:HL3 w 2030 roku Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 @Spinwide Dzięki prosiłem tylko o opinię, a dostałem jeszcze porady i propozycję poprawek. Nigdy z interpunkcji nie byłem dobry, nie ogarniam jej zasad bo są dla mnie niezbyt naturalne PS: Ukryta zawartośćSpoko. Akurat zajmuje się trochę pisaniem więc powiedzmy że się rozwinąłem pod tym względem. Zasad interpunkcji też specjalnie nie ogarniam ani nie ogarniałem, ale bardziej używam ich na wyczucie. Polecam popatrzeć w necie za poradnikami o stronie technicznej pisania (czyli m. in. interpunkcja właśnie). No i tak na przyszłość: jak będziesz pisał dłuższe opowiadania, to wyobraź sobie scenkę w myślach, a potem każdą postać wypowiadającą jakąś kwestię. Jeśli nie brzmi naturalnie, to postaraj się ją zmienić. Ja tak robię. Poza tym, jeśli chcesz przybliżyć komuś postać, zarzuć jej przemyśleniami, albo emocjami w danej sytuacji, to nadaje jej charakteru. No, chyba że nie zależy ci na danej postaci, wtedy to zbędne. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 http://prntscr.com/8nbfcj fascynujące. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 witam /sb//sb/ wita Psotkę Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Wróciłem.Mam rozumieć, że nie znaleziono mnie na fejsie, i nadal jestem ninją? Edytowano Październik 3, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Że nikt nawet się tym nie kłopotał Link do komentarza
Psoteł Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 /sb/ wita PsotkęPso :hug3: Link do komentarza
Recommended Posts