Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Akurat mniej więcej chodziło o to samo: chlanie i nic nie robienie, przynajmniej dopóki nie postanowiłem zrobić questa :IOgólnie, śmieszna sprawa, fabułę wymyśliłem w jakąś godzinkę, a potem musiałem wszystko...modyfikować i dopasowywać do postów reszty, bo każdy pisał co chciał.A RedBalance... mój boże, jeszcze nigdy nikogo tak często nie opierdalałem xD Z każdym kolejnym jego postem musiałem WSZYSTKO zmieniać, i jeszcze odbierać PW ze skargami od innych userów Xd Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Dziś rocznica Bitwy o Mogadiszu (a.k.a. "Helikopter w Ogniu") Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Cholera, a ja jak głupi myślałem, że twój nick jest związany z nazwiskiem :| Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Krzysiek mnie już zaprosił.Jak te wieści szybko się roznoszą. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Cholera, a ja jak głupi myślałem, że twój nick jest związany z nazwiskiem :|Mój nick wziął się z mojej pierwszej dobrowolnie przeczytanej książki Nazwisko to taka nieudolna Kobieta Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 ja swój nick właściwie dostałem w podstawówce i jakoś do mnie przywarł... inna sprawa, że pochodzi od nazwiska Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mój nick wziął się z mojej pierwszej dobrowolnie przeczytanej książki Nazwisko to taka nieudolna Kobieta No, przynajmniej wiem, dlaczego nie mogłem ciebie znaleźć przez wpisywanie różnych wariacji słowa "Gronostaj" xP Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 ja swój nick właściwie dostałem w podstawówce i jakoś do mnie przywarł... inna sprawa, że pochodzi od nazwiska już się domyślam nazwiska Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 "Gronostaj", "Gronostajewski", "Gronek", "Gronkowski", "Gronkiel"...Welp, są ludzie o nazwisku Gronek i Gronkowski, reszty nie znam Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 już się domyślam nazwiska no to podaj Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 "Gronostaj"KTO MNIE WOŁAŁCZEGO CHCIAŁZEBRAŁEM SIĘ W COM TO MIAŁ Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 FRISIKSTI NOŁSKOUP Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 KTO MNIE WOŁAŁCZEGO CHCIAŁZEBRAŁEM SIĘ W COM TO MIAŁNie ciebie wołałem. Jesteś przewrażliwiony. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Nie ciebie wołałem. Jesteś przewrażliwiony. NIE WYZYWAJ IMIENIA GRONOSTAJA TWEGO NA DAREMNO Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 NIE WYZYWAJ IMIENIA GRONOSTAJA TWEGO NA DAREMNO Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 NIE WYZYWAJ IMIENIA GRONOSTAJA TWEGO NA DAREMNOMiałem nadzieję, że ktoś doceni cytat, ale ok Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Miałem nadzieję, że ktoś doceni cytat, ale ok ależ doceniłem i szanuję, ale... Trzeba uświadamiać lud. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Tylko czy ludowi zależy na byciu "uświadomionym"? Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Dobra Pryszczylla. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ledwo Garin mnie zaprosił na fejsbuku i już mam Animo w propozycjach :| 1 Link do komentarza
Recommended Posts