WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Kurwełe, moje ex się do mnie odezwała i nie wiem co robić. Jebnij jej z bani. 3 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 I teraz Vanad z Niklasem w proponowanych.Wina Sosny :C Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 I teraz Vanad z Niklasem w proponowanych.Wina Sosny :CNie obrażę się. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Nie obrażę się. Jestem zajęty modowaniem Skyrima, by go jutro całego usunąć. I nie mam w zwyczaju zapraszać ludzi. Wolę przyjmować, wiem, że komuś na mnie zależy Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Fajny sposób na podbicie pewności o swojej wartości......chyba że się nie dostaje żadnych zaproszeń Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 smoek w33d erry day Tusz mi się wylał, zapaćkał trzy kartki i okładkę bloku Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Fajny sposób na podbicie pewności o swojej wartości...Ukryta zawartośćOstatnio dostałem zaproszenie od mamy kumpla. To coś znaczy...Mam przerąbane. 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Krzysiek pls dzisiaj dostałem pierwsze zaproszenie od bodaj półtorej roku Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 NERDGASM 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Dammit, 130 modów zainstalowanych, a jeszcze mam przynajmniej 60 do pobrania.I tak na końcu okaże się, że coś ma konflikt i gra nie będzie działać :| Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Sosen, już mam Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 W sumie, to znam twoje dane od 24.10.2013 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 hmmm jakby się zastanowić to nigdy w sumie nie modowałem jeszcze żadnej gry znaczy modowałem ale po jakieś godzinie grania z modem go odinstalowywałem ... nie liczę tu delikatnej modyfikacji menu i start screena USFIV, bo podmiany dwóch grafik to nie jest jakieś wielkie modyfikowanie Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A potem będziesz szukał tego jednego moda, który powoduje że gra nie działa Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 W sumie, to znam twoje dane od 24.10.2013a skąd taka dokładna data? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A potem będziesz szukał tego jednego moda, który powoduje że gra nie działa NEVADA SKIES POZDRAWIA Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A potem będziesz szukał tego jednego moda, który powoduje że gra nie działa Instaluję dziesiąty mod na domek.Domek, do którego nawet nie wejdę. Którego pewnie nawet nie odkryję.Ale fajnie wygląda na screenach, więc biorę. Jak jakiś mod mi zepsuje grę, to odinstaluję wszystkie mody Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Nevada Skies nie jest od Fallouta? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Batman 3 leci. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Nevada Skies nie jest od Fallouta?Właśnie jest i jest znane z tego, że lubi się gryźć z paroma znanymi modami. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Kiedyś chciałem zainstalować RealVision do Skyrima, instrukcja przeczytana 10 razy, wszystko zrobione: Jadyma, gramy.Wchodzę do gry: Niebo czarne, co chwila jakaś niedoładowana tekstura, jakieś fioletowe domki, dafuq.Usuwam i od nowa. Instrukcja przeczytana 10 razy, wszystko zrobione...I to samo.Próba trzecia, nic. Dzień następny, pięć prób: Nic. Poddaję się.Pobierałem nieodpowiednią wersję plików potrzebnych do działania moda. Przez cały czas Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ostatnio nawaliłem modów na FNV. Zdaje się że i Nevada Skies jest wśród nich. Pomijając to, że działania części z nich nie zauważyłem, to problemów z odpaleniem gry większych nie miałem. Link do komentarza
Recommended Posts