Gość Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Powiedziałem popieranie obrażania a nie obrażanie. Pervkapitan nazwała mnie dziwką a ty dałeś jej repa Link do komentarza
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 To wyjaśnij to mocherom, jesteś wiernym sługą szatana i hitlera. I wszyscy w mieście będą to wiedzieć z ,,pewnego źródła" Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 To wyjaśnij to mocherom, jesteś wiernym sługą szatana i hitlera. I wszyscy w mieście będą to wiedzieć z ,,pewnego źródła"Satan się przynajmniej interesuje.Powiedziałem popieranie obrażania a nie obrażanie. Pervkapitan nazwała mnie dziwką a ty dałeś jej repaBo walisz tymi statusami na prawo i lewo, wcale nie oczekując atencji. 1 Link do komentarza
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Hi @LeszyJLBHej BiP, fajno cię... Czytać (??? ) Gratulacje nowej roboty Link do komentarza
Zena92 Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Jest może Krzysiu? Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Gratulacje nowej robotyThx Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Zastanawiam się czy nie palnąć tekstu o homoseksualiźmie i pedofili wśród duchowieństwa ale jednak nie, mam pewien poziom. A homoseksualizm sam w sobie nie kłóci się z aktualnym nauczaniem Kościoła.To może nie wspomnę o tuszowaniu tychże spraw przez Kościół ze względu na konsekwencje ujawnienia pełnych danych pedofilii i homoseksualizmu wśród duchowieństwa dla opinii publicznej. Trzymajmy przecież jakiś poziom. Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 To może nie wspomnę o tuszowaniu tychże spraw przez Kościół ze względu na konsekwencje ujawnienia pełnych danych pedofilii i homoseksualizmu wśród duchowieństwa dla opinii publicznej. Trzymajmy przecież jakiś poziom.Dokładnie Garin, trzymajmy pewien poziom. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 No bo nie oczekuje. Nie zarabiam na tym więc nie obchodzi mnie to, czy ktos coś powoe czy nie, większość komentarzy jest chamska albo piszą je jacyś polaczkowie-naziści Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Powiedziałbym że Radio mi pedalo ale ten kawałek nie brzmi tak tragicznie Pedalski pedau Link do komentarza
Zena92 Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Za każdym razem kiedy mówisz że lubisz pociągi, jedno dziecko ginie gdzieś na świecie pod kołami pociągu. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Uwielbiam czekoladę z Milka Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Uwielbiam czekoladę z Milka Najlepsza jest łaciata i ta trójkątna Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Powiedziałbym że Radio mi pedalo ale ten kawałek nie brzmi tak tragicznie TAK TAK TO NOWA PIOSENKA WHAT DO MEAN TAK MAŁO CZASU MINĘŁO A JUŻ HICIOR SŁUCHAJ JEJ YAXES JEST GENIALNA A W LISTOPADZIE PŁYTA JAK NIE TU TO JUSTIN DOSIĘGNIE WAS GDZIE INDZIEJ, BO WRÓCIŁ I ZNOWU WYGRYWA WSZYSTKO Link do komentarza
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Uwielbiam czekoladę z Milka [emoji8] Protestuję!!! Toż to ukryta opcja niemiecka! Link do komentarza
Zena92 Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Najlepsza jest łaciata i ta trójkątna A lubisz zawracać na trójkącie? Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 TAK TAK TO NOWA PIOSENKA WHAT DO MEAN TAK MAŁO CZASU MINĘŁO A JUŻ HICIOR SŁUCHAJ JEJ YAXES JEST GENIALNA A W LISTOPADZIE PŁYTA JAK NIE TU TO JUSTIN DOSIĘGNIE WAS GDZIE INDZIEJ, BO WRÓCIŁ I ZNOWU WYGRYWA WSZYSTKO Tric, to jest jeden z powodów dla którego denerwujesz ludzi. 1 Link do komentarza
Amolek Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) To jest takie prawdziwe [epilepsja miejscami] Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Amolek 1 Link do komentarza
thornix Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Polecam przyjrzeć się policjantce Przy fragmencie z stealth *lenny face*Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 to i ja coś zarzucę, Link do komentarza
Amolek Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Co jak co, ale "get the fuck up" i "Badass music by Lord Simon Viklund" wygrywa. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Powróżyć komuś? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Recommended Posts