BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 A na nowym już nie.... Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Pszt, ziomsony, ogarniacie może zagadnienie "matóra"? Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Spinwidły, tegoroczna maturzystka hier. Cykorzysz przed ustnym z polskiego? Link do komentarza
Siper Napisano Wrzesień 4, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Dostałem dziwnej rozkminy. Czy jeśli ktoś zje miętowe mentosy i po krótkim czasie (np. 10 sekund) popije to colą to może się zrzygać? Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Pszt, ziomsony, ogarniacie może zagadnienie "matóra"? Czeka mnie za rok, czuję jej oddech na karku Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Nie tylko Miałem zamiar pisać 4 rozszerzenia, polski, historia, niemiecki i angielski, ale jak dzisiaj się dowiedziałem że 90% mojej klasy pisze najwyżej 1 rozszerzenie, to zastanawiam się czy to ja jestem głupi czy oni xDA cykorzę to przed ustnym i z polskiego i z obu obcych btw. jak opowiadania? :I Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Nie tylko Miałem zamiar pisać 4 rozszerzenia, polski, historia, niemiecki i angielski, ale jak dzisiaj się dowiedziałem że 90% mojej klasy pisze najwyżej 1 rozszerzenie, to zastanawiam się czy to ja jestem głupi czy oni xDA cykorzę to przed ustnym i z polskiego i z obu obcych btw. jak opowiadania? :IJa będę pisał rozszerzenie z polskiego i historii, dodatkowo matma (uciułać 30 % ) i angielski, może francuski. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Jeszcze dwa latka, jeszcze dwa latka~ Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Dostałem dziwnej rozkminy. Czy jeśli ktoś zje miętowe mentosy i po krótkim czasie (np. 10 sekund) popije to colą to może się zrzygać? Sprawdzałeś challenge zjedzenie mentos popijając cola? Jeśli nie to w skrócie ci podam odpowiedź: Nie powinieneś, bo za każdym razem nic się nie działo Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Wróciłem z mojej brawurowej podróży. Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Nie no, planuję potem japanistykę na UAMie czy coś, a tam w chuj chętnych i progi punktowe pod niebo, więc muszę zdawać trochę wyżej niż 30% Problem w tym że zawsze byłem trójkowym uczniem, bo nigdy nie chciało mi się nic robić xd Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Oj, burza idzie Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Jeśli nie przeżyję tej burzy, powiedzcie arłukowi, że jest pauką. 2 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Ale w ramach dodatkowego roku do pisania matur, mam trzy egzaminy zawodowe. Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Ja za rok też piszę maturę Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Witamy Szabę. Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Ja za rok też piszę maturę Szaben oszukantko :c Link do komentarza
Recommended Posts