Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @CzarnyIII The EmpressMiłość. Trochę tolerancji dla niedoskonałości partnera pozwoli Ci bardziej cieszyć się miłością i przyjaźnią. Okaż więcej serca i naucz się przebaczać. Jeśli jesteś bez pary, uważaj, by niezwiązać się z osobą, do której szybko poczujesz niechęć. Wstrzymaj się z miłosnymi deklaracjami.Praca i pieniądze. Dobry czas na sprawdzenie, czy Twoje pomysły są cokolwiek warte. Nie przegam spotkania z ważną osobą - dzięki niej możesz awansować lub znaleźć lepszą pracę.Zdrowie. Ogranicz wszelkie używki, śpij przy otwartym oknie, a w wolnych chwilach pamiętaj o aktywnym wypoczynku np: dużo spaceruj.Przesłanie. Nie możesz być wszędzie i wszystkiego osiągnąć. Zastanów się, co dla Ciebie jest najważniejsze i odpowiednio rozłóż siły. W przeciwnym razie czeka cię rozczarowanie.Karty przemówiły. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @BiP, dokładnie to loli w mojej sygnaturze jadła Tamagoaisu. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 fak, nie mogę chlać znowu i muszę bardziej się ogarnąć z Cavą Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @Garin, czo to za amino? Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @Garin, czo to za amino?W kartach nic nie ma ? Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 W kartach nic nie ma ?Jestem leniwy i nie chce mi się szukać Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @izak, to jest Kodomo no Jikan - jedna z najbardziej kontrowersyjnych i zarazem najostrzej ocenzurowanych serii evah. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Zupełnie nic nie znacząca strona, na której nie ma nic ciekawego Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Czarnę, gdzieś schował Cavę Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @izak, to jest Kodomo no Jikan - jedna z najbardziej kontrowersyjnych i zarazem najostrzej ocenzurowanych serii evah.Dzięki Garin. Będę miał amino do oglądania Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Wakacje miała ze mną Poza tym była bardzo zajęta Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Shower With Your Dad Simulator 2015: Do You Still Shower With Your Dad - best game on Steam. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Lel, trefna ta wikia. Nie mam tam artykułu Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ylth, to sobie zrób Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Kurna, kupiłem sobie Darkest Hour dzisiaj. Moje oczy, bolą, bardzo. Za dużo rzeczy na raz :| Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Pisanie artykułów o samym sobie jest głupie.Powiedz to Żyźwiłowi 2 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Wakacje miała ze mną Poza tym była bardzo zajęta A co robi?I pozdrów Cavę ode mnie Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/264411-rzeczywistosc-rownolegla-w-aktualnym-darmowym-podreczniku-do-historii-czyzby-wydawca-nie-zakladal-zwyciestwa-andrzeja-dudy ojej Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Nacieszajcie się widokiem Irwuna, bo przykryta opcja reptiliońska ma w planach wymazanie całej jego obecności z forumu Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Nacieszajcie się widokiem Irwuna, bo przykryta opcja reptiliońska ma w planach wymazanie całej jego obecności z forumu Ale szarzy użyszkownicy o nim nie zapomną. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Miała remont, po prostu jej się znudziło forum i ogólnie pomaga przy dziecku Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Nacieszajcie się widokiem Irwuna, bo przykryta opcja reptiliońska ma w planach wymazanie całej jego obecności z forumu Źródło? Dowody? Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 hej Soly, kiedy piwo? Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Póki co usunęli mu jego odpowiedzi z działu RD, to całkiem mocny dowód moim zdaniem Czarny, nie wiem D: wracam w poniedziałek w nocy, potem będę musiał pewnie trochę poogarniać, w weekend jadę w góry. Może po czternastym? D: Link do komentarza
Recommended Posts