MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Garneł weź wyjdź D: Kysz kyszAlbo dawaj mi tu Cahóra Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 MLO : DPoza tym, zawsze znajdzie się powód do agresji. Tylko niektórym wyobraźni brak. Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 MLO... mogę mieć prośbę? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Garneł weź wyjdź D: Kysz kyszAlbo dawaj mi tu CahóraNie, sam zdecyduję kiedy wyjść. Nie odbierzesz mi mojej wolności! Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 MLO : DPoza tym, zawsze znajdzie się powód do agresji. Tylko niektórym wyobraźni brak.Soli : D MLO... mogę mieć prośbę? Wal Nie, sam zdecyduję kiedy wyjść. Nie odbierzesz mi mojej wolności! Ukryta zawartośćCo jest w tym spoilerze, bo nic nie ma Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Co jest w tym spoilerze, bo nic nie ma Forum chroni cię przed mangoamino, ale nie za długo. Bowiem w spoilerze siedziało to: Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Tric'u, serio... załóż sobie oddzielny temat do wylewania własnych lamentów 4 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Już jest temat "Wyżal się". .-. 1 Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Forum chroni cię przed mangoamino, ale nie za długo. Bowiem w spoilerze siedziało to: 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 http://9gag.com/gag/aPGmVXP Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 To gratulacje, swiadczy to o twojej dojrzalosci, umiejetnym prowadzeniu dyskusji i niesamowitej zdolnosci wyprowadzania bardzo zlozonych argumentow A tak serio to takie teksty pokazuja tylko ze o ile ja pisze merytorycznego posta, o tyle dla ciebie napisanie normalmej odpowiedzi jest zbyt skomplikowane i za trudne, albo nie masz nic sensownego do powiedzenia, wiec po prostu nie ma o czym rozmawiacI mówi to osoba, która nawet nie umie czytać ze zrozumieniem, brawo...Serio myślisz, że ludzie śmieją się z twojego proszenia i dziekowania za jakieś wróżby?!?!?! NIE, ludzi śmieszy twoje zachowanie. Najpierw odchodzisz z forum z WIELKIM bólem dupy, potem każesz swoim posłańcom spamić tutaj swoimi wypowiedziami a potem jeszcze gadasz, że wracasz za dwa lata, mijają z dwa dni i jest Tric na forum GENIALNA postawa 3 Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @MLO_pl Wyciąłbyś mi z tego:http://i.imgur.com/kYKT4b9.jpg tełko? Bo potrzebuję wzorka na koszulkę Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Nocny maraton filmów wojennych akurat, jak mnie nie ma Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Nocny maraton filmów wojennych akurat, jak mnie nie ma Co, gdzie, na jakim kanale? Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 W multikinie.Karbala, Snajper, Ocalony i Furia Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 wiadomo coś, kiedy będzie /sb? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 http://9gag.com/gag/a6LEArN "The Internet is a lot like Ancient Egypt. People write on walls and worship cats." Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 wiadomo coś, kiedy będzie /sb?Jest przecie Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ponoć 15 września ma wyjść Link do komentarza
Imeshovy Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Jak rapsów nie słucham, tak ten kawałek nie może mi wyjść z głowy Tak w ogóle - nie wiem, czy jestem ślepy, ale kaj tu są spoilery, bo nie mogę znaleźć o_O Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 A już myślałem, że to tylko ja ich nie mogę znaleźć. Link do komentarza
Recommended Posts