Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Ćśśśś, minuta dla księcia Arłuka:W sumie księciunio Hata też od dłuższego czasu się nie pojawia... Patrzcie ją, teraz to chce rozmawiać, a na miłe wiadomości na tumblrze to nie odpisywała. nie były miłe, utop się. I tak, teraz chcę rozmawiać, bo skończyłam Gintamę (no, przynajmniej amino + przeczytałam spoilery z mango) i tak sobie zauważyłam, że trochę nie mam z kim ._. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Jakiż ja szczęśliwy jestem, nie wiedząc, co to Sougo Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 AWWWWWWWW YEEEEEEAAAAAAAAAAAAHOto co się STAŁO: Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Albo Sougo papuguje.Nie Sougo, tylko Fruits Punch Samuraia :< Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Czyli jestem zwykłą opcją zastępczą wykorzystywaną z braku lepszych alternatyw?Nie polepszasz swojej sytuacji. :| Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Daj ktoś linka do kucełów Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Czyli jestem zwykłą opcją zastępczą wykorzystywaną z braku lepszych alternatyw?Nie polepszasz swojej sytuacji. :| Popełnij seppuku, powinieneś się cieszyć, że jeszcze chcę o czymś z takim stalkerem rozmawiać :| I tak foch. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Nie Sougo, tylko Fruits Punch Samuraia :< Fruit Chinpo Samurai G jest lepszy :< Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Popełnij seppuku, powinieneś się cieszyć, że jeszcze chcę o czymś z takim stalkerem rozmawiać :| I tak foch. Ktoś powiedział "stalker"? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 (edytowany) Ktoś powiedział "stalker"? Go away, twój jak i mój czas już przeminął. Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez Garin Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Go away, twój jaki i mój czas już przeminął.A kto powiedział, że nie może powrócić? Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Sorka Van, odkąd złamałem "super hiper zabezpieczenia" tumblra Kath w niecałe 30 minut to ja jestem stalkerem naczelnym. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Daj ktoś linka do kucełów Masz w temacie ;p Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 A kto powiedział, że nie może powrócić?Gdyż nic nie zdarza się dwa razy tak samo. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Sorka Van, odkąd złamałem "super hiper zabezpieczenia" tumblra Kath w niecałe 30 minut to ja jestem stalkerem naczelnym. Weź przestań bo zacznę reblogować Kaina z tatuażem...sprawiłeś, że sobie to przypomniałam, popełnij seppuku! Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Sorka Van, odkąd złamałem "super hiper zabezpieczenia" tumblra Kath w niecałe 30 minut to ja jestem stalkerem naczelnym. A to zwracam honor i oddaję wyrazy szacunku.Gdyż nic nie zdarza się dwa razy tak samo.Jak to nie? Arłuk dostał kolorek i poleciał, teraz stało się to samo. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Weź przestań bo zacznę reblogować Kaina z tatuażem...sprawiłeś, że sobie to przypomniałam, popełnij seppuku!Zawsze można Berun~ i resztę postaci z Umineko reblogować. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Zawsze można Berun~ i resztę postaci z Umineko reblogować.Nie, Bern pauka. Manga Umineko się skończyła, więc obecnie się jaram Gintamą. Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Nawet nie uwierzysz jakie to było zabawne. Ale wait, zaczynam nawiązywać konwersację, a miałem tego nie robić. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 (edytowany) Nawet nie uwierzysz jakie to było zabawne. Ale wait, zaczynam nawiązywać konwersację, a miałem tego nie robić. Przestań strzelać fochy, to moje zadanie No dalej, porozmawiaj ze mną o Gintamie, wiem, że chceszI ustaw sobie w sygnie coś lepszego niż parę emerytów, transwestytę i pawią wersję Evy. Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez Syrenka Katherine Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Przed chwilą wróciłem i już mnie na piwo ciągną Jak żyć? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Nawet nie uwierzysz jakie to było zabawne. Ale wait, zaczynam nawiązywać konwersację, a miałem tego nie robić. Zakazany owoc smakuje najlepiej :^) Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Nie, Bern pauka. Manga Umineko się skończyła, więc obecnie się jaram Gintamą.Czuję się ostatnią osobą jarającą się jeszcze Umineko. Może to przez granie w OMK... Link do komentarza
Gypsy Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Przed chwilą wróciłem i już mnie na piwo ciągną Jak żyć?Ty się nie pytaj jak żyć tylko ile wypić Link do komentarza
Recommended Posts