Sabina Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Pobiegałam i czuję dobrze Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Czerwona krajalnica do ogórków . A to spokoTapnięte Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Pobiegałam i czuję dobrze Wut? >Bieganie? Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Wut? >Bieganie? Tak Mam problemy z tarczycą i muszę pilnować wagi :/ Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Tak Mam problemy z tarczycą i muszę pilnować wagi :/ Żartujesz? Nadczynność, niedoczynność?To poważna sprawa, serio współczuję - Babcia ma to samo :/ Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Czarny z tego, co zrozumiałem ostatnio to ma autoagresję układu immunologicznego Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Ostatnio przeglądając internet widzę jak coraz wiecej osób używa na przykład>strzałek memicznychPodobnie czanspiku, nie wiem co o tym sądzić xDZostał mi do napisania list na angielski. Nice!Tapnięte Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Robiłem headbanging wczoraj do muzyki Igorrra i do dzisiaj mnie kark boli. Ała. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Czarny z tego, co zrozumiałem ostatnio to ma autoagresję układu immunologicznego Serio?.... Kurwa... :/ Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Witamalso drogie /sb/, robię plakaty na swoją kampanię do samorządu szkolnego (demokracja tak motzno xD), jakie pomysły na hasło wyborcze polecacie? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Robiłem headbanging wczoraj do muzyki Igorrra i do dzisiaj mnie kark boli. Ała.No, przynajmniej robiłeś to do dobrej muzyki. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Robiłem headbanging wczoraj do muzyki Igorrra i do dzisiaj mnie kark boli. Ała.Nie rób tego, bo sobie zniszczysz kręgosłup i w wieku 30 będziesz miał poważne problemy. Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Żartujesz? Nadczynność, niedoczynność?To poważna sprawa, serio współczuję - Babcia ma to samo :/Niestety nie żartuję. Mam niedoczynność tarczycy. Dzisiaj byłam na USG. Facet powiedział, że obraz jak w chorobie Hashimoto. Robiłam ponownie badanie TSH i przeciwciała tarczycowe. Idę w piątek do endokrynologa i zobaczymy co z tym fantem. Biorę od miesiąca tyroksynę i TSH mi spadło na szczęście, więc nie ma takiej biedy Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Witamalso drogie /sb/, robię plakaty na swoją kampanię do samorządu szkolnego (demokracja tak motzno xD), jakie pomysły na hasło wyborcze polecacie?Darmowe narkotyki dla wszystkich! Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Niestety nie żartuję. Mam niedoczynność tarczycy. Dzisiaj byłam na USG. Facet powiedział, że obraz jak w chorobie Hashimoto. Robiłam ponownie badanie TSH i przeciwciała tarczycowe. Idę w piątek do endokrynologa i zobaczymy co z tym fantem. Biorę od miesiąca tyroksynę i TSH mi spadło na szczęście, więc nie ma takiej biedy Nie chcę machać ręką, jak to ludzie dzisiaj robią masowo, bo to dotyczy kogo innego, nie ich samych, ale chociaż pomodlę się za Ciebie Sabino Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Sabina - współczuję z całego serca. Choroby autoimmunologiczne to straszliwe ścierwo, choroby tarczycy są paskudne, a jak się połączy jedno i drugie to dostajemy... tego, no, straszliwie paskudne ścierwo (kreatywności dziś u mnie niet). Łapaj huga na pocieszenie: ----------------------Z innych njusów, które nikogo nie obchodzą...Udało mi się skonfigurować i odpalić emulator NeoGeo (automat z lat 90.). I grę. Gra działa płynnie, tylko uruchamia się w okienku wielkości znaczka pocztowego (320x240?) i ciężko to przestawić. No i konfiguracja przycisków jest ciut kopnięta.Czas na emulację Dreamcasta i PS2. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Posłuchajcie, zrozumiecie 1 Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 No, przynajmniej robiłeś to do dobrej muzyki.Jestem pozytywnie zaskoczony, myślałem, że wszyscy mają to za bezmózgi hałas No, oprócz Irwuna, bo Irwun mi to (nieświadomie) podsunął. DZIĘKS IRWUN JESTEŚ WIELKI Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Jestem pozytywnie zaskoczony, myślałem, że wszyscy mają to za bezmózgi hałas No, oprócz Irwuna, bo Irwun mi to (nieświadomie) podsunął. DZIĘKS IRWUN JESTEŚ WIELKIWcale nie jest. Waży jakieś 60kg z tego, co słyszałem 1 Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Czarny@Ylthin Dziękuję Chociaż jak mówię, biedy ze mną takiej nie ma. Martwię się o tatę. Ma niedługo zabieg usunięcia nowotworu jelita grubego :/ Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Jestem pozytywnie zaskoczony, myślałem, że wszyscy mają to za bezmózgi hałas No, oprócz Irwuna, bo Irwun mi to (nieświadomie) podsunął. DZIĘKS IRWUN JESTEŚ WIELKIJakoś tak mam, że lubię kawałki, które większość uważa za ścierwo. A Igorrra o dziwo nawet da się słuchać. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Nie rób tego, bo sobie zniszczysz kręgosłup i w wieku 30 będziesz miał poważne problemy.Robię tylko od święta, zresztą chędożył pies, raz się żyje Przesyłam worek propsów za lubienie i postowanie Łony.@Sabina szczęścia i powodzenia, bo to wbrew pozorom nie to samo. Masz tu dużo ziomeczków, będziemy Ci przesyłać pozytywną energię. 1 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Ołłł maaaaj gaaaaad... Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Czarny@Ylthin Dziękuję Chociaż jak mówię, biedy ze mną takiej nie ma. Martwię się o tatę. Ma niedługo zabieg usunięcia nowotworu jelita grubego :/Wy to macie jazdy No nic, zdrowia życzę w takim razie 1 Link do komentarza
Recommended Posts