BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 żyję Nie zgadłbym Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Bode, manuj za nieautoryzowane użycie kolorka.Najpierw się przywitaj No siema, ale wiesz dobrze, że kolorki są dla ekipy...Wcześniej używałem i nie było problemów Link do komentarza
SnuJ Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 World of Warships jest spoko Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 World of Warships jest spoko >WarshipsWarships!!!Serio nie masz co robić? ._. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Wcześniej używałem i nie było problemów Gdzie?Po za tym, to że raz się udało, nie znaczy, że za każdym razem się uda. Zwyczajnie nie używaj więcej kolorków, a nic nie będzie Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 No i pierwsza kolonia w RimWorld poszła się... wiadomo gdzie. A wszystko przez to, że jakiegoś randoma chciałem uratować. Moją panią doktór podczas obrony poważnie postrzelono przez co potrzebowała pomocy medycznej. Następnie na mojego budowniczego musiał zawalić się sufit, gdyż jakaś kapsuła musiała wylądować akurat w tym miejscu, gdzie stał. Po tym zdarzeniu jeden z kolonistów, który miał najlepszy atak wręcz wpadł w szał i zabił mi kolejnych dwóch ludzi. Na samym końcu w wyniku ciężkich obrażeń zmarł. PS: Eutanazja w tej grze jest spoko. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Czy ktoś z Administracji interesuje się jej mailem? Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 No i pierwsza kolonia w RimWorld poszła się... wiadomo gdzie. A wszystko przez to, że jakiegoś randoma chciałem uratować. Moją panią doktór podczas obrony poważnie postrzelono przez co potrzebowała pomocy medycznej. Następnie na mojego budowniczego musiał zawalić się sufit, gdyż jakaś kapsuła musiała wylądować akurat w tym miejscu, gdzie stał. Po tym zdarzeniu jeden z kolonistów, który miał najlepszy atak wręcz wpadł w szał i zabił mi kolejnych dwóch ludzi. Na samym końcu w wyniku ciężkich obrażeń zmarł. PS: Eutanazja w tej grze jest spoko. Jaki Storyteller i poziom trudności? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Czy ktoś z Administracji interesuje się jej mailem?Ktoś na pewno. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Jaki Storyteller i poziom trudności? Ta ekolożka i feministka pośrodku, a grałem na poziomie wymagający. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Kura... admincja nie ma obowiązku odpisywać na mejle Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Noooo, nawet nie próbuj mnie pouczać jak nawet się nie witasz @Garin Gdzie?Po za tym, to że raz się udało, nie znaczy, że za każdym razem się uda. Zwyczajnie nie używaj więcej kolorków, a nic nie będzie W takim razie nie wiem czemu osoby nie w ekipie je widzą, powinny zostać schowane (choć skoro tyle czasu zajmuje im stworzenie zwykłego okienka z wiadomościami to czego od nich oczekuję )Czy ktoś z Administracji interesuje się jej mailem?Ja się interesuję twoim oknem Kura... admincja nie ma obowiązku odpisywać na mejle Daaaa? Jak się chce pisać mail o tym co chciałbyś dostać to pisz do mikołaja a nie do administracji Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Ta ekolożka i feministka pośrodku, a grałem na poziomie wymagający.Kasandra daje więcej ataków, a więcej ataków = więcej kolonistów. Jak ogarniesz jak budować bazy (czytaj, jak ogarniesz, że najlepsza baza posiada jedno wejście i jest otoczona górą), to polecam Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Kasandra daje więcej ataków, a więcej ataków = więcej kolonistów. Jak ogarniesz jak budować bazy (czytaj, jak ogarniesz, że najlepsza baza posiada jedno wejście i jest otoczona górą), to polecam No właśnie taką ładną przy górce zbudowałem z czterema działkami przy wejściu, ale i tak nie pomogło to uspokoić psychopaty z gladiusem. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 W takim razie nie wiem czemu osoby nie w ekipie je widzą, powinny zostać schowane (choć skoro tyle czasu zajmuje im stworzenie zwykłego okienka z wiadomościami to czego od nich oczekuję )Czemu, większość rozumie "nie wolno" i wówczas tego nie ruszy, a ty? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 btw. robić solo Deathwing lub dwa ostatnie boss w Ulduar = , Deathwing się nie udało zrobić a co do Ulduar to mi brat pomógł c; Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) No właśnie taką ładną przy górce zbudowałem z czterema działkami przy wejściu, ale i tak nie pomogło to uspokoić psychopaty z gladiusem.Nie wiem, czy na niezmodowanej wersji są, ale buduj doniczki, krzesła i meble + kolorowe światła i wykładziny w pokojach kolonistów (Pokój 5x5, czyli 3x3 miejsca). Zazwyczaj wtedy mają porządny humor, dodaj jeszcze małe pole na kwiaty na zewnątrz. I możesz zacząć produkować piwo, bo z tego co wiem, to jest w podstawowej grze. Ah, i pobierz jakieś mody, bo podstawowa wersja jest dość kijowa, a z modem na nowe bronie już jest lepiej Edytowano Październik 2, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Czemu, większość rozumie "nie wolno" i wówczas tego nie ruszy, a ty? Jedna, jedyna prawidłowa odpowiedź to: LEEEEEEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOYJEEEEEEEEEEEEEENKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINS! Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Kura... admincja nie ma obowiązku odpisywać na mejle Osoba wystawiająca jest nieuchwytna Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Nie wiem, czy na niezmodowanej wersji są, ale buduj doniczki, krzesła i meble + kolorowe światła i wykładziny w pokojach kolonistów (Pokój 5x5, czyli 3x3 miejsca). Zazwyczaj wtedy mają porządny humor, dodaj jeszcze małe pole na kwiaty na zewnątrz. I możesz zacząć produkować piwo, bo z tego co wiem, to jest w podstawowej grze. No właśnie zbudowałem jedna wielką sypialnię jak zazwyczaj to robię w grach tego typu. Ależ niewdzięczne i antyspołeczne istoty z tych kolonistów... Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Osoba wystawiająca jest nieuchwytna Spróbuj tutaj. Jeżeli pokrzyczysz odpowiednio głośno, to z pewnością ktoś zauważy. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Spróbuj tutaj. Jeżeli pokrzyczysz odpowiednio głośno, to z pewnością ktoś zauważy.Okej, spróbuję Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Osoba wystawiająca jest nieuchwytna Skąd ten wniosek? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Osoba wystawiająca jest nieuchwytna MOŻLIWOŚCIIIIII!!!!!!!!!!!! <------------------------------- Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Zakładam, że albo Deceł, albo solaris wystawiał. Link do komentarza
Recommended Posts