Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Info z dzisiaj, zasłyszane w radiu (nie chce mi się szukać źródła) - Kraków najbardziej zanieczyszczonym miastem w Polsce.Ale do Wawy mam 23km ;-;Dlatego stawiasz pizzę tutaj, i już ;-; Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Mi bliżej do Berlina, niż do Wawy Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Kraków jest w kotlinie, więc nie ma przewiewu i powstaje smog. Fakt. Ale on unosi się nad miastem, jakieś 10-30 metrów, więc dopóki nie opadnie, to jest tam całkiem czysto Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ale i bliżej do Wawy, niż do grodu Kraka Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 w Grodzie Kraka przynajmniej mamy zajedwabisty zamek. I smoka. I norę smoka. I drugi zamek. I wielkie nagrobki będące punktami widokowymi. I znacznie czystszą Wisłę niż Wawa Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 W Wawie Wisła zdąży już nazbierać tego syfu dosyć... Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Nadal mam bliżej do Wawy :| Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ale ja jestem fajniejszy Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Może kompromis ?Zapraszam do Poznania Poznań, to miasto remisu, od lat o 12 jest u nas ustawka i zawsze jest remis Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Spoko. Daj na bilet Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A poza tym, w Warszawie też mnóstwo atrakcji!- schodki nad Wisłą, na których możesz dostać mandat za picie alkoholu!-wszechobecna Legia, szukająca wpierdolu (dla siebie bądź innych!)-Praga Północ, trójkąt bermudzki w Polsce!-Grochów, drugi trójkąt bermudzki!-Piwo po 8zł! I wiele wiele innych atrakcji!Zapraszamy Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A co do Posen, za miesiąc mogę wpaść Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Spoko. Daj na bilet Ty nadal na biletach Ja już dałem se spokój, jest taniej Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 JUTRO MUSZĘ WSTAĆ O 6 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A co do Posen, za miesiąc mogę wpaść Tylko daj znać kiedy dokładnie...Najlepiej to weekendy. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Współczuję.Chcesz chipsa na pocieszenie? 1 Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Współczuję.Chcesz chipsa na pocieszenie?Gibe plox Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 *Podstawia paczkę Polskich Ziemniaczków o smaku wędzonki*Prosz Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 "Uwaga uwaga. Nowy plan startuje dopiero jak w internecie bedzie o tym informacja jakas, narazie mamy chodzic wedlug starego, info potwierdzone telefonicznie przez kierowniczke dziekanatu. Piss yo!"Podobną rzecz słyszeliśmy w środę. Wczoraj wyszło na to, że obowiązuje nas nowy plan. I inny dziekanat to potwierdza.WAT. Większy burdel, niż zoo na wiejskiej. 1 Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @BRONIESiPEGASIS, a co do dokładniejszego terminu... cholera wie. Ale któryś weekend na pewno. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Tylko uprzedź mnie odpowiednio wcześniej. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 No raczej ci nie wpadnę z niespodzianką A przynajmniej nie taką. Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Chcę mi się alkoholu Link do komentarza
Recommended Posts