Amolek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ostatni piątek z zajęciami. Przynajmniej na razie, no i pogoda też taka sobie. Ale mam powód, aby założyć ulubioną skórę Bury Link do komentarza
BiP Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ok, czas iść po wypłatę Link do komentarza
Burry Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Amol Do założenia skóry każdy powód dobry Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Nie tej. Jest zbyt piękna i ciepła na lato, a deszczem i śniegiem nie chcę jej niszczyć za cenna.To jeden z tych reliktów PRLu jeszcze. Edytowano Październik 9, 2015 przez Amolek 2 Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Tfw ludzie kupują sobie tablety graficzne, a ja nie mam nawet połowy książek na zajęcia Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Miałem kupić rok temu. :| Link do komentarza
BiP Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 I 3300 zł wpłynęło na konto Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Jesień jest pod tym względem najlepsza. Można nosić skóry :3Wogóle, jesień jest najlepsza :3Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 W ogóle to ktoś coś wie o kupowaniu kurtek skórzanych? Ile kosztują, gdzie szukać, na co patrzeć, jak to wygląda z konserwacją etc...? Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Skóra jest ogólnie droga, jeśli prawdziwą się bierze (jedyna słuszna). Używane są dobre, bo można trafić ładne okazje.Patrz głównie na to, jaka Ci pasuje. Przymierzaj itp. Poczytać też można, ale teraz na rynku dużo masówki z gorszej jakości skóry jest.A konserwacja też jest bardziej skomplikowana, zależnie od stopnia zniszczenia. Lepiej to dać komuś, kto się zna. Ja pamiętam ile zabawy mieliśmy z tą moją.I trzeba uważać na zbytnie zamoczenie takiej kurtki w deszczu/śniegu. Ja swoją zawsze wycierałem wtedy częściowo lub całkowicie. Edytowano Październik 9, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Burry Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 @Amolek, moja też nie nówka, ma nieco ponad 30 lat W ogóle to ktoś coś wie o kupowaniu kurtek skórzanych? Ile kosztują, gdzie szukać, na co patrzeć, jak to wygląda z konserwacją etc...?O kupowaniu niewiele wiem, wszystkie moje dostałem w prezencie ^^ Ale używane skóry (w dobrym stanie) można dostać od 150-200zł. Nówki to wydatek już różny, ale jak orientowałem się rok temu, od 500 do paru kafli. Pewnie będą i tańsze, ale to będzie pewnie nie skóra, a materiał skóropodobny.I za Amolem, jak nie wiesz, jak konserwować skórę, oddaj komuś kto się zna. Inaczej możesz tylko ją zniszczyć, a to jest ból. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Co zrobić, by znienawidzić weekendy?Studia zaoczne. Sobota - zajęcia od 8 do 20, bez okienek ogólnie nie polecam Link do komentarza
Gość Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) ja mam jedną kurtkę którą kupiłem w sieciówe i jest ze skaju, ale chyba czas zacząć ją nosić o ile jestem w stanie się w nią zmieścić edit, mieszczę się. Jeszcze, ale jak bluzę założę to już nie bardzo Edytowano Październik 9, 2015 przez Gość Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Hedź Imesz Bury Link do komentarza
Gość Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 w sumie to jak zacznę nosic tą kurtkę to mogę też wyczyścić glany żeby pasowało do reszty :U Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Guglałam trochę i znalazłam fajną kurtkę, akurat o takim kroju, jakiego szukam... 2000+ zł nie licząc wysyłki (brytyjski Amazon).Nic to, czas ściąć budżet na słodycze i zbierać kasę... Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 To wbijaj tak dzisiaj. Na bankowym będę pewnie o 16 jakoś, a nie po. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 2000+ zł nie licząc wysyłki...welp, chyba jednak pozostanę przy mojej ekoskórze z Lidla Link do komentarza
Hedzio Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Idem mapować, elo Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Zobaczyli cenę od Iltin, nagle wszyscy uciekają Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Elektryzuję się. Ciągle mnie mysza prądem kopie, niedobra .-. Link do komentarza
Recommended Posts