Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 http://prntscr.com/8v87c5 Ostatnie zdanie połączyć z tekstem nad gwiazdkami daje ciekawe zdanie Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Blejdwulf jest fajny Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Czemu ja to dopiero teraz odpaliłem Ten gameplay, ta muzyka Ukryta zawartośćAle za Blade Wolfa ktoś powinien dostać w ryj CC: @Ylthin Co to? Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 @Minish - NANOMACHINES SON Metal Gear Rising: Revengeance. Jest na Steam za 20$, ale czasami może się zdarzyć jakaś przecena. Warte każdej kasy.Also, @Yax, co cię boli w Wolfie? Że musiałeś go... no wiesz? Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 To uczucie, gdy tak siedzę i nie wiem co mam zrobić. 2 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Narysuj coś Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 To uczucie, gdy tak siedzę i nie wiem co mam zrobić.Rób pompki.Możesz też zrobić trochę za mnie, bo ponieważ albowiem zjebałem sobie rękę 1 Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Zgubiłem kota, jak można wyjść z domu bez poinformowania mnie o tym i nie odzywać się od dwóch dni nieodpowiedzialne kocie. Dzwonię do telewizji i jutro to będzie w Uwadze. Ja nie popuszczę Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Zadzwon do kota. Ew jak zglodnieje to przyjdzie. Zawsze po am przychodza.Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Zadzwon do kota. Ew jak zglodnieje to przyjdzie. Zawsze po am przychodza. Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Poczekać mogę, ale nie będę do niego dzwonić. Jeszcze pomyśli, że jestem zdesperowany, niech to on pierwszy zadzwoni Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Przyjdzie po jedzenie. Wtedy będzie twoj.Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 I w tedy wyjdzie na to, że to ja w tym związku noszę spodnie (znaczy chyba tylko ja) i wszytko będzie spoko Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Ja tez czasem nosze. Polecam sie.Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 @WaryateO jak miło się zrobiłoChociaż muszę przyznać, że połączenie zdań: Ja tez czasem nosze. Polecam sie.Brzmi dziwnie Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Czemu? Po trochu sarkastycznie sie mowi 'polecam się na przyszlosc', kiedy sie komus wyswiadczy przysługę czy cos. Czemu dziwnie i czemu milo?Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Miło to w sumie nie wiem czemu tak jakoś mi się napisałoA dziwnie to zabrzmiało bo brzmi to jakbyś się polecała na przyszłość właśnie dlatego, że nosisz spodnie Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Nayy, pisze to z przyzwyczajenia, majac na mysli to co w poscie wyżej. Milo mi, ze milo ^w^Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 A tak z innej beczki znalazłem chyba film o najgłupszym scenariuszu ever Muszę go kiedyś obejrzeć Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 PiS samodzielnie tworzy rząd. GG WP!Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 TAK BYŁOI JAK TAM KORWINIŚCINADAL PARÓWECZKI? XDDDDDD 2 Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Co to za film? Kino klasy z jest chyba dosc popularne. Typu sharknado czy inne mordercze opony/birdemic. Ostatnio oglądane byo przeze mnie Mirrors. Uroczy film. Fabula ciekawa, dwa rownolegle watki, tylko niektore rzeczy wygladaja jak robione po taniosciWysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 TAK BYŁOI JAK TAM KORWINIŚCINADAL PARÓWECZKI? XDDDDDDZLEW poszedł do zlewu XDDD Dzięki, Zoidberg! 2 Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Spodziewałem się takiego wyniku jeżeli chodzi o wybory Mirrors widziałem, a o morderczej oponie sporo słyszałem. Ale chyba moim ulubionym filmem z klasy "dno" jest chyba The Room czyli najzabawniejszy dramat everP.S ten film nazywa się po prostu attack of the killer tomatoes 1 Link do komentarza
War Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Widzialm scp o podobnych. Rzucaly sie ba ciebie jak opowiadales kiepski zart. Ja chyba nie lubie takiego kina. Chyba ze jest stare. Martwe zlo Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Martwe zło to klasyk, ale naprawdę polecam The Room gorszego aktorstwa nie znajdziesz nigdzie indziej 1 Link do komentarza
Recommended Posts