Vanadiss Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 coś tak czuję, że najbliższe cztery lata będą ciekawe Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Lemingi na suicide watchu? Jakby ktoś miał jakiś ból, to mogę komuś na bilet dołożyć :^)))) Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 No, trochę mnie zmęczył zanim nauczyłem się into kontry Ale za to reszta gry się dzięki temu wydaje łatwiejsza. also, this https://www.youtube.com/watch?v=N3472Q6kvg0"This video contains content from [Merlin] IDOL, who has blocked it in your country on copyright grounds." ._. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35153,19084661,ogromy-krzyz-i-dziesiatki-rozancow-w-komisji-wyborczej-czytelniczka.html#BoxLokLodzImg?utm_source=facebook.com&u welp Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Nie wiem co bardziej mnie wkurza kolejna kłótnia o głupotę, czy napis " jeżeli chcesz przeczytać artykuł zapłać 9,99 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Welp welp. Link do komentarza
Gość Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Otóż jak to mówią, gówno zrobiło się poważne, gdyż idę do pracy za chwilę XDPlus jest taki że mam na tyle blisko do roboty że nie zdążę nawet jednego papierosa w drodze wypalić XD Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Otóż jak to mówią, gówno zrobiło się poważne, gdyż idę do pracy za chwilę XDPlus jest taki że mam na tyle blisko do roboty że nie zdążę nawet jednego papierosa w drodze wypalić XDI tak nie zdążysz XDDD Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kuzniar-i-co-zescie-najlepszego-zrobili/mftbs3 hahaha 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Ot, taki tam .nowoczesny patriotyzm Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Racja nie róbmy nic to coś dobrego się stanie. Pierdolenie ludzi którzy są zbyt leniwi żeby iść głosować Link do komentarza
War Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Ej, ale przynajmniej nie PO xD A w elku burmiszcz zostal juz na 3/4 kadencję, majac kilku przeciwników wygrywa z 70% poparciem. To dlatego, ze duzo robi, lubie to miasteczko. Jest ladne i mile. Wysłane w butelce przy użyciu oceanu Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) "Należę do tej grupy wyborców, która głosuje, nie chodząc na wybory.[...]"Zatem gość i nie powinien mieć prawa narzekać. xP Edytowano Październik 26, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Garin Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 JA PIERDOLĘ!Człowiek sobie spokojnie siada przed telewizorem, zaczyna jeść jabłko, a tu nagle słyszy, że pisiory wygrywają, o Smoleńsku gadają i do tego mogą samodzielnie rządzić (w międzyczasie wyplułem jedzone kawałki jabłka). Ale to nie jest najgorsze. Do Sejmu nie dostała się żadna partia lewicowa.Morał z tego taki: Nie jeść jabłek w wieczór wyborczy. #jedzbanany Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chris taki czytelny: http://prntscr.com/8vhpds xd Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chris taki czytelny: http://prntscr.com/8vhpds xdCoś nie pykło. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) Ignory się mi wysypały. Widzę coś, co widzieć nie powinienem. :c Edytowano Październik 26, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 To dziwne. U mnie z tym problemów nie ma. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Zatem gość i nie powinien mieć prawa narzekać. xPNie powiem kto wczoraj narzekał że mu się nie chce ze mną grać w lole Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Kolejny świetny soundtrack Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 JA PIERDOLĘ!Człowiek sobie spokojnie siada przed telewizorem, zaczyna jeść jabłko, a tu nagle słyszy, że pisiory wygrywają, o Smoleńsku gadają i do tego mogą samodzielnie rządzić (w międzyczasie wyplułem jedzone kawałki jabłka). Ale to nie jest najgorsze. Do Sejmu nie dostała się żadna partia lewicowa.Morał z tego taki: Nie jeść jabłek w wieczór wyborczy. #jedzbananyTo początek czegoś pięknego.1. Żadne lewaki nie będą łajdaczyć.2. Janusz Korwin [o] 0.1% [za mało] [#SZCZESCBOZE]3. PiS, czyli najmniejsze zło, może sobie pozwolić na samodzielne rządy4. Adrian Zandberg - Człowiek, który obalił komunizm... SAMEMU BĘDĄC KOMUNISTĄ XDDDDDDDDDDDDD5. Do końca roku Smoleńsk będzie polski.6. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) A tymczasem... >bądź mną>wczorajsze wybory>znajdujesz na chacie swój stary telefon jakiś szajsung na kiju>wpadasz na genialny plan>wgrywasz na niego całą dyskografię Krzysztofa Krawczyka>na dzwonek ustawiasz "Chciałem być">idziesz głosować>wraz z kartami do głosowania wrzucasz niepostrzeżenie telefon>kitrasz się za drzwiami i zaczynasz dzwonić na telefon z urny>CHCIAŁEM BYĆ MAAAAARYNARZEM>dzwonek jest na tyle głośny, że wszyscy obecni w pomieszczeniu go słyszą>cotusieodp,ierdala.mp4>komisja nie wie co robić>przecież nie może otworzyć urny do godziny 21:00>wracasz do piwnicy wykonując cały czas połączenia do telefonu z urny xD>dzwonisz co minutę do samego końca głosowania>wracasz 10 minut przed zakończeniem wyborów>z sali, w której jest telefon w urnie słychać głośne odgłosy>wchodzisz do pomieszczenia>widzisz kilkadziesiąt osób tańczących do ponadczasowego hitu Krawczyka>leje się gorzała>śledziki, ogóreczki i kiełbasa z rożna>nikt już nie myśli o wyborach>komisja napier,dolona w trzy dupy>nagle przestaje grać muzyka z telefonu z urny xD>bateria wyczerpana>obywatele wychodzą z sali i idą w swoją stronę, zabierając wszelkie pozostawione fanty>zostaje 5min do końca>cała komisja leży nayebana>przypominasz sobie, że w telefonie są twoje dane>kradniesz całą urnę i wyrzucasz do najbliższego kontenera>nikt nie dowiaduje się o tym co właśnie uczyniłeś>przypominasz sb, że przez ostatni miesiąc namawiałeś wszystkich znajomych na KORWINa>w twojej komisji mogło być nawet kilkaset głosów na partię krula Janusza>patrzysz na sondaż ipsos na kiju>korwin 4,9%>doublefacepalm.jpgDobra pasta na rozweselenie. Edytowano Październik 26, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Garin Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 3. PiS, czyli najmniejsze zło, może sobie pozwolić na samodzielne rządy>PiS>najmniejsze zło CZY TY MASZ ROZUM I GODNOŚĆ CZŁOWIEKA JA SIĘ PYTAM! 1 Link do komentarza
Recommended Posts