Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Limestone jak już nosi, by przypierdolić Link do komentarza
GoForGold Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 2 minuty temu Niklas napisał: Limestone jak już nosi, by przypierdolić Welcome to the rock fields, now get out Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 10 minut temu GoForGold napisał: Welcome to the rock fields, now get out Ciekawe czy dla kupców też taka cięta jest ;p Link do komentarza
GoForGold Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Niklas napisał: Ciekawe czy dla kupców też taka cięta jest ;p Coś mi się wydaje, że to nie ona z nimi gada. :v Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz GoForGold napisał: Coś mi się wydaje, że to nie ona z nimi gada. :v No raczej ojciec, ale Limestone wygląda na taką, co się może zagalopować ;p Swoją drogą, po tym odcinku stwierdzam, że siostry Pie w Porzuconych całkiem kanonicznie mi wyszły :VVV (Bo na pewno by dołączyły, jakby straciły farmę). Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 A ta niedziela miała być taka spokojna, ale nie, zamiast tego mam izbę wytrzeźwień w domu i trzech mamroczących nietrzeźwych albo już na kacu. ;-; Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 To niech się odbrutali. Nie chce mi się drugi raz podłogi myć i do tego jestem niewyspany. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 34 minuty temu Airlick napisał: Life is brutal. and full of Arłuk Pauka. 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Przyniosłem albę do domu. Jakie to jest długie to ja nawet nie mogę powiedzieć, powiesiłem na szafie i dotyka ziemi, a nie mam pojęcia jak złożyć :| Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1.Rękawy do tyłu, tak trochę wzdłuż. 2.Składasz w pół, 3.Potem znowu składasz w pół. 4.Stwierdzasz, że jest chujowo i ci się nie chce, więc zwijasz albę w coś, co przy dużej dozie wyrozumiałości można nazwać "kulką". 5.Wrzucasz do siatki. Pozdrawiam, ministrant z wieloletnim doświadczeniem w składaniu alb. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Niklas Link do komentarza
Gronek Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 2 minuty temu TW Soli napisał: 1.Rękawy do tyłu, tak trochę wzdłuż. 2.Składasz w pół, 3.Potem znowu składasz w pół. 4.Stwierdzasz, że jest chujowo i ci się nie chce, więc zwijasz albę w coś, co przy dużej dozie wyrozumiałości można nazwać "kulką". 5.Wrzucasz do siatki. Pozdrawiam, ministrant z wieloletnim doświadczeniem w składaniu alb. Zrobiłem tak w kościele, przyniosłem do domu i powiesiłem na wieszaku którego szukałem dobre 5 minut. Ale wszystko się zgadza. I cześć Soli. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 No siema Gronkieł. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 2 Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Mieszkam w prawilnym miasteczku całe Heloim żadnego przebierańca Link do komentarza
Recommended Posts